Firea și-a dat demisia: „Sunt convinsă că ne vom revedea”

Plenul Senatului a luat act, marţi, de demisia senatoarei PSD Gabriela Firea, ca urmare a alegerii ei în Parlamentul European, şi a aprobat vacantarea mandatului de senator, începând cu data de 1 iulie 2024.

„Demisionez din Senatul României începând cu data de 1 iulie, ca urmare a alegerii mele în Parlamentul European (…). Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru colaborarea atât în plen, cât şi în comisiile de specialitate, să vă asigur în continuare de tot respectul meu şi toată buna colaborare, şi sunt convinsă că ne vom revedea, chiar dacă în alte structuri organizatorice”, a transmis Firea.

Totodată, senatorii au dat un vot în unanimitate pentru vacantarea mandatului de senator.

„Să dăm şi vot pe vacantarea mandatului de senator. Luăm act de demisia doamnei senator Gabriela Firea, începând cu data de 1 iulie 2024, şi supun votului vacantarea mandatului de senator ales în Circumscripţia electorală 42 Bucureşti”, a precizat Sorin Cîmpeanu, vicepreşedinte al Senatului şi preşedinte de şedinţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

22 de Comentarii

 1. Boul asta de Sorin Campeanu trebuie sa demonstreze ca e snob #progresist… Fi-ti-ar „vaca-n-tarea” de cap si limba sa-ti fie…
  Pe vremuri, adica in limba romana, actiunea se numea „ELIBERAREA” din functie…
  Hai sictir cu limba voastra progresista… ati schimbat „limbajul de lemn” cu „limbajul de tinichea”…

 2. Metoda Firea va fi aplicata si lui Ciolacu: il duc de belciug la prezidentiale,pierde,pac congres,pac la revedere,altul la rand….
  Daca Firea era savanta de renume mondial,dar nu e,nu candida la Bucuresti,il lasa pe Cătălin Cîrstoiu sa piarda, dopo,arunca si ea pisica la lider in curte,iar ea scapa cu fata nepatata.
  A mincat-o sîrma pusa bine!

 3. Sa Mărească Pensiile la Pensionari ! Ca stau cu o Pensie de 1100 de lei ! Iar ieri Micul nu l-am Cumpărat ! Dar am Cumpărat o Bere Kozel dupa Meci ! Cu 3 la 0 !

 4. prea bati departe, o sa ai pensie speciala, pensie de la UE, pensiile lui Pandele….
  Ai vazut pe piedone, l-a bagat la inaintare pe piedonas, mancal-ar tata!

 5. …e ca macacul si sta la dreapta Ciolacului ca sfanta la dreapta tatalui …nu lasa o creanga pana ce nu prinde alta… Trebuia facuta zepelin din psd ca din cauza ei a re-ramas capitala la mana unui pacalici…

 6. Simultan activă senatoare, candidată la europarlamentare, candidata prim partidului la Primăria Generală a Capitalei, sigur și câteva afaceri, mamă, soție… Puțini oameni care pot face la asemenea provocări și funcții are România, dacă toate demnitățile sunt puse de ani de zile în brațele unor acelorași persoane, pesoane care nu se mai satură de funcții și de bani. Și rezultatele se văd.

 7. Firea cu tupeul ei nu a pierdut nimic. 4 ani sta la Bruxelles pe bani multi. Isi va lua si plozii sa faca scoala. Iar dupa aceea mai poate sta inca 4 ani daca idiotii vor vota psdpnl. Asa ca ne rade in nas cu brio!! Primaria generala a fost doar un moft ca sa ajunga prin santaj la Bruxelles.

 8. Haoleu ! Gabrielo !!!! Nu ne lasa fata ! Ce ne facem noi fara Gabriela ? Cum ? Inca mai are sarma aia in kr ? Gata.M-am linistit.Deci,tinem legatura.Nu,ca ma luase cu naduf,acum cu caldurile astea …

 9. Nesimtita a jucat la doua capete. Daca nu iese primar,merge ca Europarlamentar, deci a fost trecuta pe doua liste. Nesimtire curata!!!!

 10. multi politicieni se „pensioneaza” in functii de europarlamentari…

  eu cred ca o fac sa explice la fisc cum e cu masinile luxoase si vile de milioane de euro(in tara si in afara) ..explicate ca „100 000 lei” .. deci cum in presa a vuit de „godeiala” eu inca sunt convins ca „pesede” si alte partide fac campanii electorale prin deposedarea batranilor de apartamente si vinderea / inchirierea lor ptr a produce foloase necuvenite ,ptr campanie! 😀

  ave sobolanilor!
  😀

  godeiti veti fi cei din’tai 😀 ::D 😀 (sobolanii I. ,biblia mizeriei)

 11. Face parte din categoria stie toate, face toate numai bani sa iasa. Ca de altfel si tractoristul Stanescu sau covrigarul.

 12. Halal stat!! Daca un tortionar Psd recunoscut ajunge cu un salariu de €20.000 lunar am ajuns rau de tot!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.