Firea, un „pic mai necăjită”: „E un semnal de alarmă”

Gabriela Firea a declarat că nu amenință şi nu strânge pe nimeni cu uşa, dar vrea să candideze la Primăria Capitalei.

”Sunt un candidat la candidatură, din respect pentru cei care aşteaptă să mă întorc la primărie, dar în primul rând trebuie să candidez”, a spus Gabriela Firea, într-un interviu la Antena 3.

Senatoarea PSD a avut o întâlnire cu liderul PSD Marcel Ciolacu, de la care spune că a plecat ” un pic mai necăjită”.

”Au fost discuţii care au nu mers în aceeaşi direcţie, ca direcţie pe care o consideram eu potrivită”, a declarat Firea.

”În momentul în care un partid are un candidat cu potenţial, indiferent cum se numeşte, şi care are în acest moment în jurul cifrei de 30% şi ceva şi cu o campanie bună se duce spre 40% şi nu este desemnat, şi se fac alte negocieri, eventual pentru candidaţi care au 8 sau 10% dar prin împrejurarea negocierilor va ajunge să fi susţinut de o masă mare de oameni, este normal să îţi pui întrebarea ce semnal dai în ţară, către ceilalţi oameni care intră cu bună credinţă în politică.E un semnal de alarmă pentru toate partidele, în momentul în care lucrurile nu se desfăşoară firesc, organic, natural”, a mai afirmat Firea.

Firea a mai spus că nu doreşte să candideze la alegerile europarlamentare şi că este dispusă să dea şi în scris că nu va emite pretenții la şefia PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Mita Baston, alias Gabi Firea a declarat că nu amenință şi nu strânge pe nimeni cu uşa : ”Ai uitat că sunt fiică din popor și sunt violentă, ai uitat că sunt republicană, că-n vinele mele curge sângele martirilor de la 11 Fevruarie”

 2. Ce inseamna la ea fraza asta : vreau sa candidez la primaria capitalei ? Chiar in halul asta de cersetoare a ajuns Firea ? Pai fatuca asta inainte de a vrea sa candideze, ar fi trebuit sa vrea sa i se solutioneze acuzele legate de caminele groazei din Voluntaeri.Daca a fost informata si stia tot ce se intimpla in acesle camine ,de ce nu a spus mai departe ,ca sa se poata lua masuri si a tacut ? Chiar Firea cu gurita ei a recunoscut ca a ar fi fost informata de tot ce se facea in acele camine ,dar a gresit pt. ca nu a spus si nici pe Pandelica sotul ei si primarul orasului nu la informat ,in cadrul emisiunii televizate cu Anca Alexandrescu .Cum este posibil sa fi stiut de toate nenorocirile care erau in aceste camine si sa nu spui ca sa se poata lua masuri ? Nu vi se pare ca aici este vorba despre o colaborare intre ea si cei care torturau pe batrini ?

 3. Firea ar trebui sa stie ca nu este deloc avantajata daca va candida din partea PSD-ului lui Ciolacu, un tip despre care romanii incep sa se lamureasca ca este cel mai neinstruit politician al momentului fiind in plus si sluga securistilor care l-au facut premier. Ca independenta Firea ar fi votata de multi votaci ai pesedeului dar si de multi alti bucuresteni, in special cei fara afinitati politice.

 4. Doamna Firea vrea ce i se cuvine în Capitala asta, cu atâția veniți din provincie, unde candidează numai gogomani între care ea este cea dintâi fruntașă politic. Sigur este năcăjită fiindcă domnul Ciolacu a zis că o sprijină la fel ca pe toți ceilalți candidați ai PSD, când ea este o specială. Și când a făcut-o domnul Dragnea primar general de a doua zi a început să cârâie că guvernul și partidul nu se ocupă suficient de pretențiile ei.

 5. La Firea firesc si natural este sa existe coruptie si hotie. A uitat ca lasat 14 firme capusa la primaria Caoitalei, ca lasat faliment, ca si a adus neamuri si rude in aceste firme. Ca nu a ingrijit nici parcurile, nici nu a reparat km de conducte, ca a lasat pasajul Ghica neterminat. Si mai vrea la primarie!!! La Voluntari poate?!!!

 6. Ofticata miloaga, simte că e timpul sa fie plantata rotativ in primărie pr model rotație guvern, cotroceni și europarlamentare, chiar e bolnava după numire, alta șansă nu are și se milogește in acest hal. După cum ar spune: „de ce doar ei și nu și eu, eu trebuie că sunt femeie, doar ei sa profite”? Caracatita din politica românească chiar e distrugătoare: personalitate, încredere, stabilitate din toate punctele de vedere dar în primul rând, distruge cinstea, onoarea, loialitatea și demnitatea omului.

 7. Când reclama e negativa, e normal ca unele comentarii opuse ei sa fie cenzurate. Șarmul Charlie. Dacă trăia pe timpul lui Eminescu, cu siguranță, poetul si-ar fi intitulat romanul nu ” Sărmanul Dionis”, ci ” Sărmanul Charliei”.

 8. Vrea iar sa bage un faliment capitala, nu se lasă, are credință

 9. Eu o iubesc pe doamna Firea.Pentru că sa zic că este foarte frumoasa,manierata,grijulie cu bătrânii (eu însumi sunt bătrân filozof,va avea grijă de mine).O iubesc și pace.Am căzut la femeie,întocmai cu se zicea in trecut :am căzut la partid(comunist),atunci când un om se convertea la comunism.O iubesc,o iubesc…

 10. Sarmancur ilustra Nasă venită cu pluta in Bucuresti pe zoaiele Lovilutiei,femeia comisar SRI vrea din nou la borcanul cu dulceată sa-si mai aranjeze niste neamuri ,sarme moldovenesti,pe posturi grase ,fara muncă,contra zeciuiala necesara Nasei
  Nicusor arata mult mai multa sinceritate si pricepere decat aceasta gluma a naturii,o Kapo a lagarelor de batrani din
  Voluntari,care crede ca lumea o iarta

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.