Fiul lui Christine Lagarde şi-a pierdut banii în criptomonede

Preşedintele Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde, spune că fiul ei şi-a pierdut „aproape toţi” banii pe care i-a investit în active cripto, în pofida a numeroase avertismente, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Lagarde este de mult timp un critic al criptomondelor, pe care le consideră speculative, fără valoare şi un instrument folosit deseori de infractori pentru activităţi ilicite.

„M-a ignorat complet, ceea ce este dreptul lui. Şi apoi a pierdut aproape toţi banii pe care i-a investit”, a spus Lagarde la o întâlnire cu un grup de studenţi organizată la Frankfurt.

„Nu este vorba de sume mari dar a pierdut aproape 60% din ce investise. Aşa că atunci când am avut o nouă discuţie cu el despre acest subiect, a recunoscut, fără tragere de inimă, că am avut dreptate”, a adăugat Lagarde.

Preşedinta BCE are doi fii cu vârsta de peste 30 de ani dar nu a precizat despre care dintre ei este vorba.

BCE a cerut o reglementare la nivel mondial pentru activele cripto, în ideea de a-i proteja pe consumatorii care nu sunt conştienţi de riscuri şi totodată pentru a închide o portiţă care poate fi utilizată pentru a direcţiona fonduri către terorişti sau care permite infractorilor să îşi spele banii.

Îngrijorările că monedele emise de entităţi private ar putea înlocui banii guvernamentali se numără printre motivele pentru care BCE a lansat propriul său proiect de euro digital, însă mai sunt mulţi ani până când instituţia de la Frankfurt va emite bani digitali.

Luna trecută, BCE a lansat „faza pregătitoare” pentru un euro digital dar a precizat că va avea nevoie de aproximativ doi ani până când va fi în măsură să decidă dacă va introduce sau nu o monedă digitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

16 Comentarii

 1. Banii nu se Baga in Criptomonede ! Pierzi Banii ! Banii se Baga in Pamant , in Grau , in Irigatii , in Peste Pastrav ! Se Castiga Miliarde ! de Euro ! Africa , Asia , au Nevoie de Grau ca de Aer !

 2. Baiatul a iesit destept ca mamitzica si frumos ca taticii lui !

 3. are mamica despui…si daca e nevoie mai face ca in cazul Sarkozy

 4. Ha, Ha, Ha !
  Da’ de Sam Bancherul Prăjit ce se mai aude ?
  Sponsorul Li🌈icilor DemonRați Belicoși.
  Și al găștii de 🥳i PIANIzDI de la Kiev, măRog…😜

 5. Poate sa bage banii in Hoteluri in America , cu vedere la Mare , pentru Turisti , in Malluri de unde ies banii in Strainatate ! Din Criptomonede este o Mare Pierdere de bani ! Criptomonedele este ceva Fictiv , facute de Calculatoare ! Nu sunt bani reali !

 6. Doamna Christine Lagarde este SEFA FMI-ului ! Poate sa-i dea Sfaturi unde sa Investeasca Banii ! Fiul Dinsei !

 7. Doamna Christine Lagarde este SEFA BANCII CENTRALE EUROPENE ! Poate sa-i dea Sfaturi unde sa Investeasca Banii ! Fiul Dinsei !

 8. Nu conteaza pregatirea tehnica. Criptomonedele – loterie pentru oricine. Unii mai si castiga din asemenea „investitii”, majoritatea pierd. Se stie prea bine.

 9. Lasa ca tipareste ma-sa altii, sau ii tasteaza din calculator in cont cateva miliarde.
  Se gasesc solutii sustenabile, din pix, oricand.

 10. Fiul e facut cu inseminarea artificiala, im inchipui, deoarece nu cred ca exista barbat capabil sa suporte o culcare cu Lagarde.

 11. Lu’ mamaie a inceput sa i se vada mustata. Sa speram ca nu-si uita suspensorul acasa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.