Florentin Pandele, cot la cot cu Oprea

Florentin Pandele stă la coadă în instanță pentru titlul de „doctor în științe militare”. Cererea edilului din Voluntari, „plagiată” după cea a lui Gabriel Oprea, amintește Ziare.com

Soluționarea procesului civil deschis de actualul edil din Voluntari pe rolul Curții de Apel București depinde de verdictul Înaltei Curți în dosarul fostului vicepremier. Cererile prin care cei doi „doctori” își cer titlurile universitare înapoi sunt atât de similare, încât judecătorii au suspendat procesul lui Pandele până la verdictul definitiv din dosarul lui Oprea.

Ambii și-au pierdut titlurile universitare în 2016, fiindu-le retrase de către Comisia de experţi din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Citeste articolul integral pe ziare.com

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

15 Comentarii

 1. Dacă nu stiati: Ciuca va fi numit sef de catedra la Harvard la disciplina ” Tranșee cu dizabilități și buncăre cu burta transpirata, în semn de prețuire pentru lucrarea de doctorat care s-a pierdut deoarece avea Alzhaimer și nu SIDA asa cum au insinuat răutăcioșii detractori ai domnului general de brigada artistica cu texte primite in plic de la una bucata Ambasada de peste balta. Întrebat dacă își mai amintește titlul tezei, Ciuca a raspuns, din poziția drepți și apoi pe loc repaus: momentan am un lap sus și unul jos, dar știu sigur ca se referea la calitățile unui pres uman în concepția SUA și NATO și la ideea de sluga pe viata și pe moarte la un singur stapan al pământului care urmează sa fie așezat peste memoria mea de elefant cu trompa fara trombi, iar Bode va conferentia la Institutul de Arta suburbana și subumana din Londra pe tema: Sălajul, gena spiritualității românești și emblema creativității universale. Citam din lucrare: Dacă eu nu as fi fost, politia ar fi fost în șanțul istoriei. Dacă spiritul meu nu s-ar fi ridicat la cer cu siguranță cerul ar fi căzut peste România. Dacă SUA nu s-ar fi nascut cu siguranță noi am fi nascut-o în sufletul nostru.
  PS. La propunerea Casei Regale din UK, Bode va fi făcut lord, deși are cifoza. La aflarea vestii, intelectualul din el a raspuns: intotdeauna am iubit regi și reginele. Acest sentiment ma face sa cred ca am un gen fluid, în special iarna cand este inghetat și poate fi consumat cu wisiky alături de Băsescu.
  PS. Pleșu și Liiceanu, la aflarea vestii au concluzionat: și noi o sa conferentiem la TVR1, dar pe TVR2, la o ora de maxima audienta la TVR3. De aici se deduce clara ca unguentul din tataneasa și untul Saharei este invidios pe cei doi, iar Pleșu este și el invidios pe înălțimea intelectuala a președintelui cu neuroni atrofiati.

 2. Ma miram ca borfasul asta hot sa nu fie „dotore” ca generalul de izmanutze! Banditii astia care au praduit tara de la moattea lui Ceausescu incoace, nu pot trai fara a avea titlul de „doctor”, in orice numai sa fie!!!!!

 3. Va asteptati a alceva? Oprea, pandele, ala de la constanta-primar, si sunt destui din aceeasi generatie, de aceeasi teapa, cu acelasi caracter modificat politic, cu aceleasi metehne, minciuni si in alerta dupa functii, bani, stabilitate, liniste si evitari anchete + justitie. Daca sunt examinati sa scrie o compunere sau sa faca o sinteza cu tema decisa de profesori reali si corectata de studenti, vom gasi umilinta maxima pe invatamant, educatie, creativitate si diplome de doctorand pe nedrept, primite contra unor servicii garantate de acesti mincinosi escroci din politica romaneasca.

 4. PS. Maine dimineață, la ora ultimului cantat al cocoșilor din zona rurala adiacenta si docenta a Clujului și Feleacului, eminenții intelectuali Kovesi, Ciuca, Bode, Boc, Ponta, Roman, Oprea și nu Oprea la semnal și Lazăr vor fi facuti de către Universitatea Babeș- Boliay doctori Hororis Cruela cu Pekinezy. La festivitate accesul presei este stric interzis după ora 14, dar nu înainte de 15. Decernarea titlurilor onorifice va fi efectuata de cel mai navetist cosmonaut antinational, omul cu un singur neuron logat la serverul SUA, tovarasul pres fără dinte cu minte și adevăr, Jhonny Wie-sana și Wie-Iaurt degresat de Sibiu și de doamna cu fustițe mini jup și genunchi erodati și foarte eruditi, Carmen Maria de Burg-her. După festivitate cei prezenți se vor deplasa în șir indian și în șir de mărgăritare la restaurantul securității, unde vor servi masa în frac și papion din fluturi de mătase multicolora. Meniul va fi unul simplu, fără conotatii intelectuale, pe înțelesul nivelul de spiritualitate al celor prezenți. Nu se vor consuma băuturi alcoolice deoarece mințile lucide nu au nevoie de stimulente cu Stamulea ca să converseze în tăcere. Apa va fi carbogazoasa cu gaze se sera luate de la încălzirea globala si magazinul lui Skwab și asociații.

  • L-ai omis (intentionat?) pe seful lor, Florica Coldea facut general de Petrov si profesor universitar de UBB. Alaturarea Petrov-Ubb inre-un tip eminent spune totul. Oprea nu era de-al lor. De-aia i-au si dat la cap cum vor sa-i dea si lui Pandele.

 5. Jeneralul Izmăilă & Paranghele marinarul bițnițar ,gunoaie promovate de ciuma roșie adică pe scurt: noua burghezie de mitocani.

 6. Pandele un libidinos fatalau care a luat ultima zdreanta corupta si expirata PSD ,o familie de infractori care trebuie dus i la puscarie

 7. Inteleptii romani ne-au lasat mostenire, prin dictonurile lor, un bagaj urias de experienta si intelepciune

  In cazul Pandele invatacel,Oprea profesorel,merge brici dictonul ‘Asinus asinum fricat’ adica ‘Magarul de magar se freaca. „

 8. Mariuse , nu te mai screme tataie ! Articolul este despre coruptii si nerusinatii pandele si Oprea . Macar daca ai avea un pic de talent de postac , dar nu ai , esti plictisitor .

 9. Unora le place mult făloşenia, ca Editat care se laudă cu banii, maşinile, casele etc.
  Alții au devenit doctori fără s-o fi cerut, doar datorită unor lingăi din jurul care au simțit nevoia să-şi arate slugărnicia față de poziția publică a respectivilor.
  Partea proastă e că aceste nenumărate doctorate luate la mişto au produs şi efecte juridice şi financiare, care acum sunt greu (sau imposibil) de reparat.
  De pildă, Oprea cel preaserios şi preafălos, care şi gradele militare le-a obținut abuziv (a ajuns general cu 4 stele într-un tump absolut record, mai repede ca Napoleon – ruşine săi fie Armatei Române!!!) era coordonator de doctorate, producând, la rândul său, doctori care au folosit această calitate pentru a obține un anumit post sau spor ” de doctorat” la salariu!
  Deci golăniile astea complică lucrurile!

 10. @ marius- ai dreptate. Oricum nu ma screm. Am scaun normal în fiecare dimineață de joi și sâmbătă și cu mici excepții și marțea cand vizitez Belgia si Tarile de Sus, fiindcă alea de Jos sunt o mare decepție.
  PS. Si ce dacă sunt plictisitor. Important e ca sunt. Unii afirma ca între a fi și a avea e de preferat a fi. Un silogism simplu spune ca eu sunt. Apropo: tu ce ai? Căci de de fi sau a nu fi nu e momentulntul propice ca să discutam. O vorba din bătrânu spune: la radacina pătrată a pomului vieții sa nu dai cu pesticide ca să o forțezi sa intre sub radical și radicalii liberi din organism. Asa ca eu ma conformez. Atât pat face la sugestiile domniei tale.
  Ps. Sunt sigur ca vorbești din postura de doctor în psihologie, obținut la Scorbut, cu o lucrare originala despre efectul încălzirii globale asupra plantațiilor de zahar tos și a celui de ulei virgin dezvirginat. Sa fii sănătos, deși am mari dubii asupra sănătății politice a domniei voastre.

 11. INSTITUTIILE DE RAHAT DIN STRUCTURILE STATULUI CAPTAT DE TRADATORI SI MAFIOTI DUPA 1989 FAC CE VOR CU CINE VOR ………

 12. Nu aia-i problema, că cererili ye indentice, bre! …ye indentice pentru că amîndoi folosește același advocat.
  Problema ye că NU YEGZISTĂ „științe militare”! …șî, în consecință, nu yegzistă nici doftori în „științe militare”!
  Yegzistă „dăcît” doftori în științe popotare, măCiucă ye komendăru’, p’întră yei. Marele Lickurici să trăiască…..[Rumburak]

 13. Protestez energic! Pandele e un adevărat doctor al zilelor nostre, rog foarte important dați-i diploma, să nu mai aibă coșmare (coșmaruri, pardon?)! Nici doamna Firea nu-l mai primește în pat fără diplomă. Iată unde a ajuns societatea în descompunere!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.