Florin Călinescu. Planul după plecarea lui Iohannis de la Cotroceni

Florin Călinescu crede că și după ce președintele Klaus Iohannis pleacă de la Cotroceni PNL și PSD vor realiza o coaliție pentru a-și menține puterea.

„Ei sunt împreună, vor realiza coaliția după alegeri, dar trebuie să joace și separat. Ciucă și Ciolacu sunt obligați de tatăl Iohannis să se înțeleagă. Ei se vor înțelege după ce Iohannis nu o să mai fie la Cotroceni, pentru că nu au altă șansă. În caz că AUR sau Șoșo fac 80%, atunci trebuie să fie o opoziție unită. La București ei joacă pentru primari, consilieri, dar le explică tot timpul că nu avem încotro. Vreți să vină Simion să vă dea toate neamurile afară și să și le pună pe ale lui?”, a spus Călinescu la Realitatea Plus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

15 Comentarii

 1. O știe orice post, nu trebuie să spună Călinescu. Și asta se vrea resuscitat pentru politica?!

 2. Dar cine este acest Florin Calinescu?! Un nimeni, o gogoasa umflata de Irealitatea Tv, iar acum si de Coti. N-aveti alte subiecte?

 3. L-am urmărit pe Dl. Călinescu la tv.. Parcă eu i-am pus vorbele in gură.. E printre puținii oameni normali din romania..Păcat că e marginalizat..

 4. Calinescu sufera ca nu e bagat in seama,pensionat de protv,acrit de neputinta …

 5. romania 44 la suta analfabeti si restul pupatori de moaaste.usor usor spre gropa istoriei..

 6. Te înşeli amarnic cetățene, oriunde te-ai afla. România va renaşte precum Pasărea Phonix.

 7. De ce s-a ajuns aici?! Pentru ca oppzitia a disparut iar Sosoaca si Simion au luat locul unei opozitii. Dar dorinta de ciolan a PSD si PNL i- a infratit. KWI a dat o lovitura democratiei adevarate.

 8. De ce ar conta parerea lui Florin Calinescu?
  Pentru ca a avut o emisiune la ProTV? Adica la postul tv care a beneficiat de multiple amnistii fiscale si al carui patron-Adrian Sarbu-a ajutat la organizarea minerilor in iunie 1990?
  O intrebare doar, pe ce companie de stat a pus mana „rebelul” Florin Calinescu si cu cine a fost asociat?
  Stima noastra si mandria,
  Calinescu, Romania!
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 9. Da ORESTE ? ORESTE ce părere are ?
  O țară expirată nu se poate lipsi de expirații ei reprezentativi.

 10. Doua partide care au nenorocit Romania ,PSD si PNL.Daca noi romanii ne vom trezii la realitate si vom derula din urma tot ce au facut aceste doua partide politice ,vom constata ca ei sint raspunzatori pt. vinzarea bogatiilor tarii noastre strainilor si tot ei sint raspunzatori pt. plecarea din tara a milioane de romani.Asa ca deschideti bine ochii anul acesta, ca sa nu continuam dezastrul !

 11. …sunt multi contestatari ai actorului si intreaba-si se intreaba-cine este personajul de se baga in seama…raspunsul este simplu: dreptul asta si l-a luat singur-drept la exprimare- si a uzat de el cand a avut ocazia…este dreptul celui de care a auzit multa lume, cum este si dreptul celor care (se) intreaba ce (se) intreaba sa se manifeste unde pot, chiar daca nimeni nu a auzit de ei…daca mergem pe teoria lor, putem sa ne intrebam cine sunt ei sa-l conteste pe actor?…

 12. Ma gandesc ca poate tezaurul Romaniei este mai in siguranta la rusi decat daca ar fi fost in Romania. Cred ca pana acum ar fi fost vandut pe nimic de Adrian Nastase, Petre Romana,Stolojan, Berceanu, Videanu, Ciumara, Ciolos, Dijmarescu, Basescu, Razvan Mihai Ungureanu, Vacaroiu,Voiculescu, de cei înstelati si camarila acestora, asa cum au vandut resursele tarii si ne-au transformat in colonie. Ma gandesc sa fi avut polonezii o asemena tara bogata ca Romania, cum ar fi aratat Romania de dezvoltata acum!!Ghinionul nostru sa avem numai sarlatani la conducere.

 13. Avem nevoie de un candidat greu. Eu o votez pe Sosoaca.

 14. „Ma gandesc ca poate tezaurul Romaniei este mai in siguranta la rusi decat daca ar fi fost in Romania”

  Bravo, un om cu numar pe casa !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.