Florin Călinescu revine printr-o victorie în instanță

Partidul Diaspora Unită, din partea căruia candidează la europarlamentare, primul pe listă, Florin Călinescu, se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Tribunalul Bucureşti şi, ulterior, Curtea de Apel Bucureşti au admis candidaturile propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European.

„Respinge excepţia inadmisibilităţii apelului ca neîntemeiată. Respinge apelul ca nefondat. Definitivă” – este soluţia dată de Curtea de Apel Bucureşti. Anterior, Tribunalul Bucureşti a admis contestaţia PDU şi a anulat o decizie a Biroului Electoral Central care respingea candidaturile propuse de formaţiunea politică.

„Votul este cel mai puternic instrument pe care îl ai pentru a-ţi exprima opiniile şi valorile. Ieşi la vot şi foloseşte-l cu înţelepciune” – scrie Florin Călinescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Candidatul prezintă şi câteva repere din programul cu care partidul din partea căruia candidează se prezintă în alegerile europarlamentare din iunie: egalitate europeană, protecţia drepturilor cetăţenilor români, libertate de mişcare, siguranţa şoferilor şi transportatorilor, protecţia muncitorilor români în străinătate şi în România, protecţia mediului, energie şi justiţie independente, produse româneşti şi turism, diaspora acasă, valorificarea resurselor româneşti şi sănătate şi educaţie la standarde europene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

14 Comentarii

 1. Uf, m-am linistit. O sa manance si „manutzele astea doua” o friptura cat capacu’ de WC la cantina de la Briusel. Vivat!

 2. Un actor mediocru si un politician si mai mediocru… A strans partiduletul asta de buzunar 200.000 de semnaturi, cum este Johannis patriot.

 3. Pot da in scris , că nimic concret nu va face și acest actoraș. Pentru țară și cetățean,va freca menta pe la Bruxelles în cazul în care va ajunge acolo,dar să sperăm că nu , pt că nu văd ce l-ar recomanda,,nu va trece mult și va trece în barca globaliștilor

 4. …hopaaa!…s-au activat trolii, este panica în sobolanime… este bine, nu este rău…dacă nu ar fi fost o amenințare reala ordinul de zi pe unitate ar fi fost altul…

 5. „Votul este cel mai puternic instrument pe care îl ai pentru a-ţi exprima opiniile şi valorile. ”

  -poate un instrument LA COMUN cu toti prapaditzii,
  „democratic si universal”

  -nu,merci,
  opiniile le exprimam AICI.

 6. Succes Florine! Desi te-ai format printre banateni, te-am apreciat mereu ca fiind un roman adevarat.Probabil originile tale nu sunt de acolo. Romanii au mare nevoie in aceste vremuri sa auda vorbele unora ca tine. Vei fi cel mai roman europarlamentar.

 7. Asta a mai candidat cu câțiva ani în urmă și canci voturi! Acum a intrat iar pe calea politica poate tine? Sa vedeți că, acest borfas prost va învinui iar cetatenii că nu l-au votat, că el trebuia să devină orice ca conducător! Siktir!

 8. l-au scos iar pe nenea care nu poate vorbi…viatza bate filmul prost…

 9. ‘Vreau și eu să pap bani de la Bruxelles’, să crești porci e greu!

 10. Cand il vad pe caraghiosul asta care se vrea mare glumet , pe M.Tatoiu si pe D.Dragomir ca sunt solicitati sa-si dea cu parerea pe la diverse tv-uri , ca mari stiutori de viață si politica , am imaginea clara a prostiei dominante !
  Bravos natiune !

 11. Din ciclul cum să ne facem că suntem patrihoți,azi,Fllllllooooooooorrrriiiiinnnnnn CăCălllllllinnnnnescu……

 12. Pe liber schimistul asta o sa-l alege dracu. El e bun doar la instigare sa stai degeaba si sa cistigi. Ati uitat pre repede sloganul sau idiot, „Te uiti si castigi”!

 13. Ceva despre economia distrusa, hotiile si jaful de dupa 1989, despre alogenii care au acaparat averea neamului,…???
  Sa nu supere talmudistii, ca aia au nevoie de actori, poeti, artisti – toti fiind posedati de muze, svsnd mintea pe coclauri.
  Intre a parodia, interpreta si distra publicul… si a taia capetele Hydrei tinand palosul in propriile maini e diferenta de la imaginar la real, de la moarte la viata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.