Florin Salam, plasat sub control judiciar

Update. Florin Salam a fost eliberat  joi seara  din arest, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Manelistul nu a primit și interdicția de a părăsi țara, pe motiv că ar avea concerte.

Salam a declarat la ieșirea din arest că are încredere în justiție și că acuzațiile aduse până acum sunt doar înscenări.

„Am încredere în justiţie, sunt înscenări. Dreptatea va ieși la iveală. Eu am reînceput să cânt şi pentru unii din branșa noastră este o piedică. De aceea îmi înscenează fel şi fel. Sunt un om care ajută lumea. Dacă am avut probleme de sănătate şi nu am mai putut să cânt asta nu înseamnă că sunt răuvoitor. Vreau ca justiția să-şi facă datoria. Cu legea nu te pui. Eu îl am pe Dumnezeu”, scrie Antena 3 CNN.

Manelistul Florin Salam a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, au declarat surse judiciare.

El urmează să fie propus magistraţilor pentru luarea măsurilor legale.

Florin Salam a fost ridicat joi dimineaţă şi dus la audieri la Secţia 2 Politie din Capitală, fiind acuzat de înşelăciune după ce ar fi încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat.

”Astăzi,  14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti,  într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro”, a anunţat Poliîia Capitalei.
Surse apropiate anchetei afirmă că cel vizat este cântăreţul de manele Florin Salam.

Conform sursei ctate, la Secţia 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de  12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi  21 februarie 2024.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit următoarea activitate infracţională:
– în cursul zilei de 21 iulie 2020,  în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înţelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o  petrecere. Ulterior, bănuitul nu şi-a respectat promisiunea şi nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.
– la data de 28 ianuarie 2023,  o altă persoană ar fi mers la locuinţa bărbatului, iar în urma unei înţelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000  de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, bărbatul nu s-ar fi prezentat şi nici nu a returnat banii persoanei vătămate.
– la data de 14 mai 2023,  una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuinţa bănuitului,  iar în urma unei înţelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de  lei,  pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat şi, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiţi.
Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârşit faptele în complicitate cu alţi doi bărbaţi.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

14 Comentarii

 1. Rromulanul tot rromulan ramane. Pana nu face el niscai furtisaguri si inselaciuni nu se simte in penele lui……[Rumburak]

 2. Asa va trebuie daca va plac manelele.Români grobieni ce sunteti. V-au asimilat cultural Editat. Multumim lui Teo Trandafir Editat cand lucra la Protv. Teo a fost prima persoana care i-a promovat pe acesti interlopi sau apropiati ai clanurilor interlope.

 3. Bronetul din stanga bănuiesc ca e procororul ! Care din aia doi din dreapta e Florin Salam ? P.s.: Domnii jurnalagii , ce-ar fi sa va băgați în tuhas deontologia , verticalitatea și neaservirea ! ‘Ha ?

 4. Cred ca este vorba de Salamul Zoia Kosmodemianskaya, ca mult place la auditoriu gadilat la urechiushe. Zi cobzare, zi…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Pentru Trump are grija rebyata Putina sa vina cu nishte rapandpule, ka ka khazarii de ei nu e nimeni sa nu se respecte intre ei.

 5. Cum de se compromite Salam ,afisandu-se cu cei doi gangsteri ai planetei?

 6. Mai nimerită conexiune nu se putea face.Manelistul lui peste cântând la alti doi maneliști mizerabili de calibru turbo.

 7. E o făcătură,poza.Cu inteligenta artificiala se poate face orice.Oare e o premoniție?Când vor fi încarcerați cei doi mârlani îl vor chema pe Salam să-i distreze?

 8. SA VEZI DUBA CUM MA DUCE – DEDICATIE PENTRU PUTIN SI TRUMP- SORINEL DE LA PLOPENI

 9. Promovati, agresiv si la ordine, pentru corectitudinea politica ce urma sa vina „in colonie”

 10. Gunoaie de ziaristi puneti pe aceasta scursura umana de cocalar libidinos in poza cu o persoana de valoarea si nivelul lui Putin

 11. Îl mai băteau țiganii ca să se cumințească, dar tot degeaba.. Atunci, la puşcărie cu el! 😁

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.