(Surse)Florin Salam, reținut într-un dosar de înșelăciune

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost adus, joi, cu mandat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru a fi audiat într-un dosar în care este acuzat de înşelăciune, au informat surse judiciare, potrivit Agerpres.

Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, ar fi fost reținut de poliție.

Audierile au loc după ce un bărbat a depus o plângere în care a reclamat că manelistul nu a cântat la un eveniment, deşi primise un avans, arată sursele citate.

Florin Salam ar fi primit 5.500 de euro ca să cânte la o nuntă în 2021, dar ar fi lipsit de la evenimentul respectiv.

Recent ar fi fost audiat la Secția 1 de Poliție din București, după ce ar fi fost reclamat de o tânără, care l-ar fi acuzat că ar fi agresat-o pe 1 ianuarie într-o cameră de hotel din oraș, scrie B1Tv.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Cineva de aici se uita si citeaza Basescu1.tv, gazetarie de UBB Cluuuj.

  2. Sare acum Gelu the Sunday și zbiară că Salamu e ,,descremenat” !

  3. Hmmm, asta l-a dat in gat, dar, mergeți în provincie sa vedeți înșelătorii practicate de „tigani” cum au înșelat cetățenii care vindeau terenuri și case! Citez „mă doare la p..a de voi, am spatele asigurat”!

  4. Asta-i cea mai mica problema cu (editat). Sa-l scuture gaborii mai viguros sa vezi ce-i mai pica prafuri fine de prin bozonare. O (editat) facuta vedeta de Marutza si Teo la televiziunile lor de (editat)

  5. Justitie romana: asta-i retinut că nu a cântat la un eveniment, iar patronul UNTOLD de la Cluj, este liber dupa ce 2 minori au depus plangere penala pentru viol!
    Realizati in ce tara traim?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.