Flutur crede că a fost trădat. ”Ai vândut partidul!”

A pierdut alegerile pentru sefia CJ Suceava, dar nu se lasă. A fost scandal mare la PNL Suceava. Într-o ședință cu mai mulți lideri județeni ai PNL, Gheorghe Flutur a acuzat că a fost trădat partidul.

„Nu mai accept! Domnu’ Lungu, până aici. Dumneata ai trecut peste mine și ai trădat partidul”, a spus Gheorghe Flutur.

Când s-a  întâmplat? La ședința PNL Suceava, desfășurată miercuri, la Gura Humorului, Gheorghe Flutur a izbucnit la adresa primarului Sucevei, Ion Lungu, pe care mai mulți liberali (senatorul Daniel Cadariu, deputatul Ioan Balan, viceprimarul Lucian Harsovschi) l-au acuzat de trădare, scrie presa locală.

VIDEO Monitorul de Suceava

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

16 Comentarii

 1. Oricum, trebuia să dispară, am scris cand a demisionat Ponta, ambele partide obligatoriu, trebuiau curățate de lepre vizibil infracționale. Nu s-a dorit, așa că, s-au contopit in coaliția infracționala generalizată și tot pe minciuni și escrocherii plus înșelătorii funcționează până ajung la containerul istoriei politice românești.

 2. Oare îşi va mai reveni vreodată politica suceveană după plecarea pădurarului băsist scriitor cu oi pe dealuri?

 3. Escrocul asta si cu Stolojan i-au vandut fostul PLD lui Basescu atunci cand qiorul a infiintat PDL. Au avut ce invata de la el in materie de vandut partide.
  PLD a fost un partid in plina ascensiune. Fugeau cu sutele de la PNL si se inscriau in PLD……[Rumburak]

 4. Asta n-a mai reusit sa scrie cu oi pe dealuri si sa aduca lumina din bricheta unui popalau de la Ierusalim ? S-a babit si asta, etatea nu iarta !

 5. muhahahahaha

  porcu porcilor, basistu basistilor, gunoiul gunoaielor… zboara, flutur, zboara!

  „da-i si lu ala”… asa impartea flutur bani in campanie pe vremea basescului… si nu numai, probabil.

 6. Si berbecii plang cateodata….! Ai strans destul… pentru tine si tot neamul tau, basistule!

 7. Aceiași ieșire merita si Boc alt basist penibil!Dezamăgit de clujeni,oare când se vor trezi?

 8. Toc. Flutur,ai terminat podul de la Milișăuți? Vezi că și greierasii din orchestra nu te mai vor!Zboara cat mai repede!

 9. Momentan si-a găsit un post de scriitor cu porci pe dealurile Bucovinei. La abilitățile domniei sale suntem sigur ca va utiliza și caprele, magarii, catarii, boii, vacile și bivolii. Aceștia din urma ca să nu discrimineze minoritatea Afro Americana.
  Ps. Blatul fiind la vedere, oricine poate face din el o prajitura cu mere padurete culese din pădurea Baneasa unde Zmeul Zmeilor si Muma Păduri fac instrucție sub supravegherea instructorilor CIA, FBI și MOSAD. Se pare ca Ambasada SUA, după ce a sedus-o și s-a folosit de ea, a abando NATO pe regina șobolanilor. Călărețul navetist pe saua bicicletei fără pedala de accelerație intelectuala ii va urma, cât de curând. Ce păcat ca a renunțat la catedra de fizica. Putea preda pana la 70 de ani și avea și un bazin de femeie fotomodel de elevi la meditații. Invatamantul romanesc e în doliu. În 21.06 se va tine un moment de reculegere în memoria anilor sacrificați de Cotrocenist la catedra.

 10. Fluturas, nu mai ai aripioare… Domnul conte ti le-a retezat! De fapt tie-ti pare rau ca altul, in locul tau, va scrie cu oi pe dealuri! Ramai cu experienta in baseala, orbaneala, catzuleala, ciuceala si multi bani. Vanzarea afost in en gros sau en detail?

 11. Un fluture nemernic! Lungu are 62 de ani, o sanatate subrezită si zeci de ani de muncă la primăria Sucevei, cu mult bun simț, responsabilitate și mai presus de toate respect față de suceveni.Faptul că zeci de ani dl. Lungu a adus voturi partidului si baronului de Sv este anulat de faptul că, bolnav fiind, si-a permis să se retragă. Crudul adevăr a ieșit la suprafață- fara dl Lungu fluturache este doar un țaran obraznic, lacom si lipsit de respect care niciodată nu se va mai intoarce in fruntea judetului. cei ce umbla cu incasatul impozitului de 75% ar trebui să fie vigilenți. Acolo sunt banii dvs!

 12. Flutur este creatorul mafiei PNL-PDL din judetul Suceava. Dupa sefia Direcției Silvice, unde a dat drumul la furat”ca-n codru”, a adunat gateristii cu care facea furaciuni si i-a pus drept candidati la primarii. Dupa ce au câștigat funcțiile au furat și fură in continuare. Pana acum, sub larga lui oblăduire!

 13. Se vede ce indivizi slabi, ridicoli sunt aceștia din pnl Suceava în frunte cu flutur ce-i dirija, aceasta a reieșit și din reacțiile avute după pierderea ciolanului………
  Adevărul este ca în sfârșit sucevenii și-au dat seama ca Flutur și acoliții sai, pe lângă goomoniile făcute, de ex. „fentarea la biroul CJ a patronului constructor”, scrisul cu oi pe dealuri s. a. nu a făcut nimic bun pentru județul Suceava !!!

 14. @ Marius 12:56, foarte tare comentariul! Respect.

 15. Bai fluturasule, vezi ce se intimpla daca nu ai scris cu oile pe dealuri?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.