FMI, vești bune despre economia României

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în creştere, de la 4,4% la 5,1%, estimările privind evoluţia economiei României în acest an, conform raportului „World Economic Outlook”, publicat marţi.

Potrivit FMI, Malta şi România vor înregistra în acest an cea mai mare creştere economică din Europa, de 5,7% şi, respectiv, 5,1%.

Pentru viitor, veștile sunt însă mai puțin bune. În 2019, FMI se aşteaptă la o încetinire până la 3,5% în ce privește România, şi de 3,1% în 2023.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Când ăștia zic de bine , înseamnă că e nasoală rău. Occidentalii cu profitul noi cu pierderile…

  2. Vestile se opresc atunci cind vine vorba de saracia tot mai accentuata a unei mari parti din populatia Romaniei si de tilharia (materiala si morala) ce are loc in acest timp.

  3. Unde o fi acea crestere?! Este de paie !!
    Daca eram cu o crestere la minim, dar cu alti guvernanti, nu mai treceau bietii romani prin ce trec acum !!!
    Astia si-au batut joc de banii romanilor, prin orice mijloace, pe toate planurile.

  4. ce crestere frumoasa aveam pe vremea lui basescu! minus 7 %, p’orma o crestere spectaculoasa de 0.1 % . peste Mozambic si Burkina Fasso,care aveau 0.19, iar toti postacii securitaii erau in extaz. pardon, numa’ aia care erau nascuti la termen. ceialti erau in helicopteru ‘ lu’ tac’su ‘ din vitrian cu oua de paste…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.