Fomistul nostru stat român

 De săptămîni și luni, Marcel Ciolacu și banda lui, plus cea liberală trecută în plan secund după ce și-a fumat rolul de primadonă, ne tot amenință cu un program de măsuri salvatoare. Se prefac că ne pregătesc o schimbare istorică. Gem, țipă, latră, urlă și promit și nu iese nimic.  Evită adevărul și calculele simple. Numărul bugetarilor seacă bugetul public și  încurcă progresul României. În toată  puținătatea veniturilor și în precaritatea noastră economică, nu găsesc soluții la modul în care să-și păstreze veniturile, privilegiile, pensiile, proprietățile, posibilitățile de noi învîrteli. Ei conduc țara, ei încasează taxele, ei le administrează și ei hotărăsc cît să plătim.

Nu cumva tot ei trebuie considerați responsabili de evoluția sau involuția societății?

Cam tot ce se produce în țara noastră și se taxează merge la  buget. În 2022, peste  93% din încasările bugetare s-au dus pe pensii și pe salariile celor care alcătuiesc marea armată de bugetari. Pe primele 7 luni ale anului 2023, cheltuielile din bugetul anual consolidat au urcat la  95%. Statul român cheltuie aproape toți banii pe care îi colectează pentru a exista. Adică pentru a funcționa așa chinuit cum o face acum. În luna ianuarie 2023, bugetul a tocat  38,17 miliarde lei miliarde pe salariile celor care alcătuiesc statul român. Dacă  am înmulți suma cu 12 (luni) și cu 30 (ani) ar rezulta că, în aceste trei decenii, țara noastră a plătit pentru munca ineficientă a celor care ne-au dus în situația de acum o sumă astronomică. Sute de miliarde. Și foamea de bani a blocului bugetar crește vertiginos cu fiecare an. E vorba de peste 4 trilioane de lei. Adică 88% din bugetul consolidat a fost tocat pe cheltuieli curente (salarii, dobînzi pentru împrumuturi externe, asistență socială, subvenții și alte cheltuieli curente). Tezaure peste tezaure risipite care nu se regăsesc neparat în propriețățile publice sau în cele personale. Doar în cazurile în care unii au furat și au jonglat pe rupte, mai putem semnala niște investiții sau  valori  strînse pe cine știe unde. Sau cele pitite prin străinătate. În rest, devotații noștri bugetari au tocat  sume uriașe pe lefuri, pe plimbat hîrtii, pe frecat mangalul, pe băgat de  seamă și pe legiferări de tot felul, inclusiv cretine, pe dezbateri, pe proiecte abandonate, pe cercetări inutile etc. Statul nostru se poate declara campion planetar la tocat sume pe o ineficiență cronică, totul ambalat într-un devotament și o  dăruire de necomparat.

Are cineva  curajul și priceperea să calculeze eficiența sau ineficiența statului român prin bugetarii care îl alcăuitesc și care trăiesc (bine!) din asta?

Și acum, tot ei, autorii acestui dezastru pe mormane de bani, caută soluții ca să rămînă în același efectiv, cu aceleași venituri și privilegii, cu bonuri de vacanță, cu bonuri de masă, cu bonuri de mers în paradis, cu neamuri pe posturi, cu cheltuieli aberante care să se împartă pe umerii tuturor, dar mai puțin ai lor.

Ei, cu beneficiile, noi cu taxele!

 ”Suntem pe locul al doilea în UE, având ponderea dintre cheltuielile de personal şi veniturile curente ale statului de aproximativ 35%. Nu trebuie să dau eu foarte multe intepretări, să nu fiu criticat, dar asta spune multe despre cheltuieile de personal, 120 de miliarde de lei sunt aceste cheltuielli. Anual, mai adăugaţi 180 de miliarde la asistenţa socială, sau cele 110 miliarde la pensii” (Marcel Boloș, zilele trecute).

Faceți calcule și vedeți cîți bani ne costă acest stat care nu este dispus să renunțe la căpușele și neprofesioniștii săi și  care, în aceste zile, caută tot felul de variante prin care să ia zece piei de pe cei care produc.

Cu un singur scop. Spre a rămîne autoritar și spre a-și salva profitorii!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 26

120 de Comentarii

 1. Când conducătorii unei țări nu-și iubesc țara, exact asta se întâmplă,in fiecare zi PSD PNL ne demonstrează că românii nu contează pt ei

 2. fomistul nostru stat cistiga prin directionarea, de catre ordonatorii de credite si alte entiati statale cu drept de a incheia contracte si aloca fonduri, a bugetului catre: neamuri (proaste), prieteni, gasti, samsari, creditori (tot felul de penali si jmecheri – o primarie a facut afaceri cu masti prin interlopi si ced ca nu e singura) etc. unu baga in blocuri altu in shaormerii si pizzarii, altu la canal etc. dar e musai ca toti sa fie bine vazuti ca sa poata continua opera… feuda se intinde de la cea mai mica primarie pina la cea mai mare, de la orice prajit de sef de consiliu judetean mergind in sus spre prefecti si vreo 3 esaloane din ministere. cit ti-a iesit la asta? este probabil cea mai intilnita intrebare care circula pe holuri simandicoase… asa se nsac legenedele cu afaceristi de mare succes si politicieni saraci, rupti in cooor, de cit se dau cu fundu de pamint pentru noi… apoi mai e partea cu scurgerea capitalurilor in paradisuri fiscale si in tarile de origine a clepto-corporatiei. daca fura unii de ce sa nu fure si ceilalti? austriecii pe rimul loc…la hotii. cica-s legale…

 3. Dezbinarea este principala strategie a alogenilor paraziti iudeomasoni care ne-au ocupat tara! Nu cumva sa fim uniti! Nu cumva sa se ridice un patriot, un nationalist care sa tina cu poporul sa faca ceva pentru tara ! De aceea trebuie dezbinare, tulburare agitatie diversiune manipulare sa ne abata atentia de la ce este important pentru noi : UNITATEA, CREDINTA, FAMILIA, PATRIA…daca se poate sa fim bagati ca vitele la inaintare intr-un razboi care nu-i al nostru…
  De aceea trebuie dezbinare in permanenta…intre vaccinati si nevaccinati…intre bugetari si privati…pentru ca parazitii duc propaganda mincinoasa a statului care e „prost administrator” si de aceea vor un stat „minimal” pentru a fi un stat EŞUAT si apoi jefuit si exploatat mai bine de alogenii paraziti iudeomasoni, ca un lucru bine facut…nemteste…
  Pentru ca Adevarul este ca nu e problema bugetarilor ci aceea ca tot ce se incaseaza, taxe impozite si ce ar trebui sa se incaseze…tot profitul toata bogatia tarii merge catre occidentul globalist satanist iudeomason…bogatia tarii curge ca un fluviu catre vestul nelegiuit decadent imperialist iudeomason prin corporatiile, multinationalele si bancile lor…garantia acestui fapt fiind alogenii paraziti care au ocupat toate institutiile tarii, ca lupii imbracati in blana de oaie si intrati cu viclenie si minciuna in stana de oi !!!
  Trezeste-te !!!
  Ridica-te de sub asuprirea alogenilor paraziti !!!
  Nu mai da putere alogenilor paraziti iudeomasoni folosind cardul bancar, inselaciunea „banilor” digitali, pe card, momeala „vaucerelor” lor digitale intrand in lagarul lor digital! Foloseste numai banii cash, fizici sau troc pentru a fi om liber !!!

 4. Justitia -parte a puterii Statului- nu stie aritmetica, nu stie sa socoteasca unde sunt banii ? Avem auzi -Corpul Expertilor Contabili- aritmetica s-a inventat acum mii de ani si noi nu gasim pe ce cheltuie Statul banii spoliand tara !? In Feudalism nu intrebai ca te baga la ocna, iar acum pare la fel ! Cand Dumnezeu te vede prost, cred ca iti da sa tot duci, ca meriti !

 5. Din 10 vorbe, 11 sunt minciuni si inca nu e finalizat 2023, totul e pe continuitate fara nicio jena. In general, promisiunea sau punctul zero, inseamna minciuni, vorbe goale de continut si minciuni crase. E vocaliza, metoda folosita pentru a acoperi alte magarii mai grave favorabile celor care fac cartile pe din dos.

 6. Camarila Iohannis, PSD, PNL – Trebuie distrusi, terminati, bagati la puscarie, confiscate averile…fara judecata…statul sintem noi, poporul…3 mil de oameni in strada si nenorocitii astia sint history..gata cu vorba…

 7. nu este fomist. este criminal. se mareste aparatul bugetar pe zi ce trece…de ce sunt atatea „ministere”? atatea institutii? de se sunt atat de multe servicii? de ce jandarmeria s-a transformat in militie, ca saracii habar n-au de lege? astia ne urmaresc, ne asculta si ne amndeaza pe noi oamenii de rand, in timp ce ei fac afari mizerabile si criminale la granitele Romaniei. pentru ca altfel nu ar intra in Romania nici droguri, nici arme, nu ar exista trafic de copii si tineri, orrgane etc..ei isi pastreaza provilegiile. pentru ca noi dormim si rabdam, platim. taxele se supramaresc tot pe prostanul CARE DECLARA. CEI CARE DECLARA SUNT URMARITI, IN TIMP CE CEI CARE FAC AVAZIUNE DE MILIOANE DE EURO SUNT LASATI SA TREACA, PENTRU CA SUNT AI LOR! romanii, daca ar fi uniti (niciodata probabil – tema: „sa moara capra vecinului” ar trebui sa fie dacuta IMN addendum la „Desteapta-te romane”!) nimic din toate astea nu ar fi posibile.

 8. Pe Marin, alias Tică, a scris editorialul sembat cu numele „Cornel Nistorescu”.
  Apoi, comentează fără număr, ca maneliștii neimpozitati, că de aia e Statul sarac. Multi greieri și bocitoare, mai puțini care simt românește.
  Ciydat, nistorescu nu găsește nimic bun in România de care să scrie. Nistorescu pare un pădurar care dă la temelua prooriului arbore genealogic.

 9. Azi este Anul Nou evreiesc. Dar antisemitii găzduiți pe forum, nu au pornit morisca insultelor.

 10. dincolo de vorbele statului si cind spun stat ma refer la decidenti, structura de putere, exista un scop, o intentie a actiunilor intreprinse. cine manifesta intentia? pai functioneaza asa: s-a inventat democratia ca cei multi sa-si delege puterea catre cei putini, care sint delegati sa conduca. care este calitatea umana a celor care ne conduc si care sint inteeresele lor? asta o vedem cu totii din felul in care se manifesta. multi dezaporba pentru ca singura intrebare dintr-un sondaj care reflecta realitatea este in ce directie mergem. iar majoritatea covirsitoare spune ca intr-o directie gresita. deci exsita o ruptura intre cei delegati si cei care deleaga. asta inseamna ca majortiatea sesizeaza ca intentiile celor delegati si manifestarea lor sint anapoda. cind ne vom recistiga puterea? atunci cind vom refuza a o mai delegam intr-o astfel de paradigma care stim bine de la bun inceput ca este viciata atit din interior cit de influentele din exterior. puterea este la noi. vin alegerile acum si vom asista la tot felul de comicarii si vor veni in fata noastra tot felul de indivizi care ne vor spune ca ne vor binele. vor minti. vin si cer pentru ca vor sa se salveze pe ei insisi. probabil este singura lor cale de a supravietui.

 11. Trahanache: „…Tatiţo, unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!”…”. I.L. Caragiale- O scrisoare pierduta.

 12. Foarte adevărat, că statul român e ineficient, că avem prea mulți funcționari, prost organizați şi slab pregătiți şi tot aşa. Dar statul american, considerat de mulți ca un model de bune practici, digitalizat şi pus la punct, cum se face de are datoria publică de 35.000 mld USD? Adică de 200 de ori mai mare decât România?

  Nu este oare vorba de o eroare mai profundă, de sistem? Altfel spus, nu globalismul o fi de fapt cauza fundamentală care ne împinge pe toți în groapă? Iar guvernele, în afară de păcatele lor binecunoscute, nu sunt de fapt forțate să adopte măsuri cretine, sabotând intenționat interesele naționale pentru a transfera avuțiile naționale către multinaționale şi fonduri financiare?

 13. Când va fi gata ‘marea găselniță’ fiscală, la care mediu privat are multe obiecții, aceasta va fi pusă ‘în transparență’ 24 de ore invocându-se ‘urgența’ cu toate că în piață este vehiculată de multă vreme, oricum ea nu va duce la atingerea țintei de deficit cerută / impusă de Bruxelles. Constatare : din 1990 încoace trăim sub ‘zodia lui Pinocchio’.

 14. Ciucă ,Ciolacu si Iohannis la judecată ca Ceaușescu! Dar voi îi puneți să va conducă până nu mai rămâne nimic de furat din țara asta si după aia alegeți altii asemenea lor că așa vă spune Digi 24 si Antena 3. Un popor de rahat merită o viață de cacao.Măcar Ceausescu era patriot chiar dacă era dobitoc in timp ce ăstea îs si hoți si dobitoci si nepatrioți.Mult le mai acceptati minciunile???

 15. Ironic, am dat peste o injineră „expert judiciar” într-un proces care a declarat ca un clidnt fura curent legând de rețea un generator.Întâmplător, judele facuse si el „electro” înainte de drept și a dat-o afară de la bară.Nu i-a zis nimic în public, să n-o facă de kko.Ia toașa specială? Cum să nu. Și câți „dxperți” o mai avea țara asta, toțî urlă după bzni.Patru lei din zece dai pentru lipitori d-astea, să le întreții. S cârbit-dacă iubeau țara, nu distrugeau industria.Toți inutilii au profitat de pe urma masacrului averii naționale si acum grohăie mulțumiți în luxul vilelor lor pentru care n-au muncit un minut.Odată cu vânzarea marilor termocentrale s-a dus și ultima speranță de dezvoltare economică.Ne africanizăm.

 16. Zalmoxis, fato, întoarce-te tu in timp si întreabă-te ce facem noi pentru stat și abia apoi să criticăm că statul nu face destul pentru noi.
  Cotidianul.ro este un fals vehicul de sondare a cititorilor privind raportarea lor la temele obordate de Cornel Nistorescu. Are și postaci care fac urechea palnie si ochii mari, dar sunt o minoritare cei care acheseaza la părerile tendențioase ale Nistorescului.

 17. @Marin? Nu, Tică! : wow. MULTUMESC :)) daca am ajuns sa fiu, prin matalik, la nivelul Domnului Nistorescu, simt ca m-am „umflat in pene” mai mult decat sunt. glumesc, desigur. noroc ca stiu cine sunt, pentru ca, altfel, s-ar sparge oglinda cand ma uit in ea :)) (si asta rar, pentru ca nu imi place ce vad) ADUC RESPECT oricarei VOCI care se ridica impotriva ABUZULUI STATULUI IMPOTRIVA DREPTURILOR FUNDAMENTALE. multumesc ca-mi suportati crizele existentiale din 2020, cand lumea putinei libertati, castigate prin sacrificiul romanilor din 1989 (naivi ca si mine, care au crezut in LIBERTATE), a inceput sa se ruineze.

 18. @Marin,ai înțeles gresit, cornel Nistorescu a coborât la nivelul lui „Tică”, iar tu incerci să-l imiți pe „Tică”, sarmanul. Jalnice editoriale, jalnică prestația lui „CNN Nistorescu” .

 19. Ieri, am citit in graba, Alina Gorghiu: „sunt milioane de consumatori de droguri.”
  Astazi, am citit inca, „ce facem cu ei, ii inchidem pe toti?”
  Milioane? Cate milioane de suflete sunt in Tara?
  Cum s-a ajuns aici?
  Ascultand aseara niste stenograme ale discutiilor nefericitei mame a baiatului ajuns criminal la 19 ani, ma intreb daca este vreo legatura intre afirmatia Alinei Gorghiu si zbaterile acestei mame de a-si salva „puiul”.

 20. Ai aceeasi problemă cu ochii, Marine, scrii cu majuscule ca charlie, alias… Tica.

 21. Daca s-ar analiza serios acest caz, istoricul familiei, copilul teribilist scapat in bani, puterea discretionara pe care si-a luat-o extravagantul tata, nenumaratele complicitati pana unde? cu care parintii au reusit sa-si stranga averile, complicitatile din noaptea crimei, tatal care fiind la o terasa isi incurajeaza fiul, nu-ti face probleme, politistul o sa-ti ceara scuze. Si, da, complicitatea politiei din Constanta care a dus la destinul frant a doi copii cuminti, copii care aveau varsta criminalului.
  Da, tragand de acest fir, poate se va desira o intreaga retea care sufoca statul.

 22. ‘ … ce facem noi pentru stat…’, tembelisme de acest gen întâlnesti la tot pasul pe modelul : ‘ dar ce, ai ceva de ascuns’, penibil !

 23. Si, a cata oara, politistii infractori sunt scapati, procurorii gen Portocala, sunt scapati?
  Citesc, profesor pedofil preda la doua scoli.
  Are dreptate dl CN sa se indigneze. Banii bugetului se pierd ca apa in nisip.
  Ce face Statul pentru Sanatate, Educatie, Justitie?

 24. Sper ca intelegi ca la capitolul asta intra si medici, profesori, politisti, pompieri, smurd… si tot asa. Sa incepem sa dam afara din profesori de exemplu? Nu de alta dar reprezinta cel mai mare grup de oameni care sunt platiti de stat. Sa incepem cu doctorii care sunt al doilea grup ca numar total de oameni?

 25. Din tonul articolului rezulta mai mult ca domnul Nistorescu se bucura de neputinta noastra, in general! Pesedeul e de vina in toate, stimate dle Nistorescu, nu mergeti dvs pe aceasta linie din 2000?

 26. MARCEL BOLOS , este singurul ministru cu chip de om ( o metafora ) , si care are curajul sa avertizeze de primejdia care paste Romania . Dar nu v-a fi ascultat .Parazitii care capuseaza la singe statul roman , nu vor renunta DE BUNA VOIE la privilegiile nenorocite pe care si le-au dat prin legi strimbe , neconstitutionale , fara voia poporului . Nu vor renunta . Cu orice risc . Mingea este la pnl-psd … ei sunt singurii responsabili de drumul pe care apuca Romania !

 27. In orice tara taxale si impozitele se platesc pentru a asigura functionare statului. Daca nu vreti sa mai platiti taxe si impozite, domnule Nistoresu, cereti destructurarea statului, adica fara invatamant,
  fara sanatate, fara justitie, fara politie, fara armata, fara intitutii de ocrotire a copiilo si batranilor, fara pensii, etc
  Cereti adica desfiintarea statului si sa se instaureze anarhia. Acum se cheltuieste un procent de 93% din buget pentru asigurarea functionarii statului pentru ca se colecteaza doar 30% din venituri, daca s-ar colecta 100% o sa vedeti ca procentul de 93% devine 30%. Vedeti ce evaziune fiscala se face prin piete si targuri, in agricultura, in domeniul serviciilor. Daca faceti o socoteala simpla o sa vedeti ca, spre exemplu piata Obor din bucuresti face cel putin 500.000lei pe zi. Pe an 20 miliarde lei. Iar cei ce nu platesc impozite, si sunt milioane, dar beneficiaza de educatie, spitale, justitie, infrastructura, siguranta publica, etc, gratuite, toate acestea asigurate prin aparatul bugetar, sunt cei care striga cel mai tare impotriva administratiei. Ce uitati sa spuneti este ca toti bugetarii platesc peste 42% din venituri taxe si impozite, contributii la sanatate si la pensii.

 28. Dupa 30 de ani incep sa inteleg ca romanul apatine unei rase inferioare raportat la polonezi, cehi, unguri.Fac referire la tari foste comuniste, nu fac comparatie cu vestul civilizat si evoluat.Cred ca romanul s-a nascut iobag, are gandire de iobag. Poate carbohidratii din mamaliga au avut un rol in formarea acestei rase inferioare.Nu mai este nimic de facut. PSD, PNL ne vor distruge definitiv. USR, AUR niste capiat. Sunt condusi toti de noua aristocratie securista. Tiriac a afirmat candva ca ne transformam in democratie sud americana.Cine poate, cine mai are ceva minte si scoala sa emigreze, lumea e mare si frumoasa, viata e prea scurta pt a fi consumata si exploatata de un sistem criminal.

 29. Finalul acestui articol fulminant in detaliile reale este apoteotic in ESENTA DETURNATA!!!Reformularea corecta nu poate fi decat: „Cu un singur scop(e vorba de STAT!). Spre a ramane BOLSEVIC/SECURIST si spre a-si SALVA NOMENCLATURISTII/SECURISTII PROFITORI”!
  Nea Cornel face astfel fara sa-si dea seama o DUBLA RADIOGRAFIE, a RATIUNII LOVITURII DE STAT KGB/GRU/Comintern din 1989 si a NEO-FSN = Blocul ANTIDEMOCRATIC constituit din 2020 si botezat astazi pt ca trebuia sa poarte un nume!!! Nu stiam ca Nea Cornel e si expert financiar, dar surpriza e fericita fiind umbrita doar de realitatea ca nu a comis aceasta expertiza in 1992, in 1996, in 2000, in 2004, in 2009, in 2014 si in 2019 mergand pe urmele URIASELOR INDATORARI comise de Partid si Sekukuritate in acest interval!!! Inainte de LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern cei 4,5 MILIOANE de membrii PCR asigurau supravietzuirea STATULUI SECURIST-TORTZIONAR, solutia post-LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern de ASIGURARE A EXISTENTEI STATULUI SECURIST-TORTZIONAR fiind
  URIASUL APARAT BUGETAR, pe care Nea Cornel il numeste REALIST, dintr-o scapare involuntara, „MAREA ARMATA BUGETARA” si trebuia daca NU ERA O SCAPARE sa adauge, „DE ACOPERITI”!!! PROPAGANDISTII SI VOTANTII STATULUI SECURIST-TORTZIONAR, plus TABLETELE…
  O fi asta „AVARIE a STATULUI”, cum sustine viclean PROFI Marga, sau e necesara trimiterea la CIMITIR-ul ELEFANTILOR acest STAT SEKURIST-TORTZIONAR si FABRICAREA UNUI NOU STAT, cu o NOUA CONSTITUTIE, REALMENTE DEMOCRATICA, INDIFERENT DE FORMA SA NOUA, republica sau MONARHIE!!!

 30. cu cat mai sus sariti la clampaneala fara logica si argumente, cu atat imi dau seama cat de „atinsi” sunteti. sa va fie de bine:))

 31. De ce-am uitat cum am murit de foame in comunism?
  Eugen Istodor

  Judecatorii de la Inalta Curte: Ursu nu a fost opozant al lui Ceaușescu fiindcă opiniile sale nu au fost făcute publice!!!

  Ce s-a întâmplat cu memoria socială? E vorba de milioane de români care încă mai trăiesc. Cum au uitat ce a fost în comunism? Tinerii ca tinerii, dar restul?
  Astăzi la TeleJurnal am văzut cașcaval”. Alexandru Andries

  Eu îl înțeleg. Cei tineri, nu. Cei injectați de ceaușism, îl urăsc.

  Traiam doua realitati, una a propagandei si una, cea de acasa.

  Am vrut să uităm. Eram într-o slugărnicie. Am uitat mizeria și am uitat slugărnicia în care am trăit. Acum creierul nostru procesează doar ce vede. Ca un creier de șoarece. Trăiește și produce prezentisn. Nu are mobilitate. Creierul românilor devine cel mult o specialitate: șvaițer. Aici se inseala autorul. Intr-un magazin, din observatia ca toate sunt chinezisme, ajungem la ce bune erau bumbacurile chinezesti pe vremuri si de aici ca a fost o vreme cand nu se gaseau nici chi loti. Nu, doamna, spune vanzatoarea parca cu o urma de teama, noi aveam pentru ca ai mei lucrau la… si daca ei aveau ii dadeau contra unt, oua, branza, carne… Mai erau activistii cu cantinele lor si asa se face ca unii romani s-au descurcat si au inteles ca asa se traieste.

  Aici trebuie cautat raul pe care-l traim astazi. Descurcaretii s-au descurcat si se descurca. Mentalitatea de descurcaret a pervertit totul a inlocuit orice trasatura morala.

 32. Nistorescu este bine sa filozofati, aseara la RTV printre pensionari/comentatori era un profesor univ. Domnia Sa a transmis un mesaj de om care are capul pe umeri.”Nu mai va plangeti cu imprumuturile si cat de rau o ducem, Japonia are cea mai mare datorie, alta are zici de mii de miliarde, noi doar 50% din PIB, nu mai creati panica, nu stam atat de rau”. Placa unora este ca avem o economie de consum.Cat de IQ au cei care repeta. Daca nu ai doi lei poti cumpara un covrig? De unde sunt banii? Omul munceste undeva ca sa primeasca acei doi lei. Benzina cade din cer sau e produsa in rafinarie? Gazul, energia, puiul/carnea, doar se consuma nu sunt produse in ferma, extras sau din CET? Chiar ati devenit niste patefoane care repeta aceeasi melodie? Avem fabrici de ciment si instalatii pt beton, caramida. Avem fabrici auto si orizontala/cabluri, ect. avem ferme avem trasportatori, etc. Din ce platesc painea daca nu muncesc undeva? De ce priviti bugetarii dispretuitori? gravida naste cu economia de consum sau cu un medic? Copilul invata sa scrie din economia de consum sau cu invatatoare? Un accident/incendiul il rezolva economia de consum sau un pompier? Toti sunt inutili, atunci voi care ii dispretuiti cum sunteti?

 33. CRUDU’ LU’ JENIK: te doare iimiooooaraaaa de „evaziunea” din Obor, dar nu te doare de crima organizata si banii negri facuti de organili de securici pe teritoriul Tarii. ipocrizia voastra n-are limite. u vedeti EVAZIUNE DE MILIARDE A CRPORTIILOR IN CARE NU PUNETI LABELE CA VA RIUPE PRIN FIRMELE DE AUDIT CARE LE APARA, DAR VEDETI „EVAZIUNEA” ROMANILOR CARE DECLARA VENIT. HAI FUGI REPEDE CA TOCMAO CE-AM VAZUT O BABUTA CU PATRUNJEL!

 34. Sa vina sa-i invete carmen simona tovarnac ca ea stie sa faca treaba pa peste tot.
  La fel ca si Dana, multe spune pe la gurita vara pentru caatunci presteaza generali noi.
  Pa prin legislatie, procuratura militara si secretariat european.
  Pacat ca nu stie sa faca si platile pentru asanatori.
  Voi ce parere aveti despre setea de bani a procurorilor militari spaguiti sa investigheze cetatenii prin blocuri?
  P.s. Parenthesis inseamna paranteza, iar agentii abia asteapta sa treaca la urmatorul ahahahahahahahaha.Pupi.

 35. Poate mergandu-se pe urma banilor castigati de familia Pascu prin tot felul de speculatii imobiliare cu complicitati la niveluri inalte (intrebarea este cat de multe si cat de inalte) se va ajunge la destructurarea unei retele infractionale. Poate cautandu-se vinovatiile politiei de la Constanta, respectivii vinovati si complici cu infractorii isi vor pierde salariile si pensiile speciale. Se poate oare?

 36. @Tibi,pari o persoană care stie ce spune, dar tu ce spui, cornel Nistorescu a văzut cașcaval doar la televizor?
  Nu care cumva era cu propaganda si o ducea bine cu așa „povară „, care îi chinuie azi conștiința, presupunând că are așa ceva?

 37. Un comentariu bun la articolul lui Eugen Istodor.

  In apa se vede invers • 2023-09-16 10:57
  Daca situatia s-ar fi intors cu adevarat la 180° judecatorii astia ar fi fost acum condamnati politic pentru o decizie in favoarea regimului anterior. Dar ei au luat o decizie dupa cum le-a permis constiinta lor libera protejata de idemnizatiile speciale, care-i fac sa nu mai „simta”. Ei nu pot avea decizii impotriva justitiei lui Ceausescu, pentru ca din ea se trag – „direct si nemijlocit”. Chiar daca nu mai sunt aceiasi, ei ii urmeaza pe aceia care au fost. Linia de descendenta nu s-a frant niciun moment. Dintre toate institutiile, justitia are cel mai puternic filon din comunism.

  Dupa cum spune cineva, ei intotdeauna au fost cu puterea dar structurile de forta nu realizeaza ca toate slabiciunile lor se vor intoarce odata impotriva lor nu ca o karma ci ca un proces natural. Dau mana cu infractorii, se bucura la mita primita, se fac frati cu ei, asta lii va face sclavii lor.

 38. bine, fato! o sa ma intreb. cind voi primi raspunsul o sa ti-l comunic. altceva mai doresti?
  sa nu clipesti prea des sa nu-ti intre rimelul in ochi, Rog-ute!

 39. *Intr-un scenariu de film.
  Atentie ca dupa 100 de zile am aceeasi concluzie cagrafenele fac „pilling up” pe retina si pe timpanul intern ca sa faca baza de antena „parabolica”. Si uite asa tot ce vad si aud apare pe niste monitoare si exista telecomunicatie biologica. Stiu ca pare SF, dar nu este din pacate.
  Partea misto este ca sunt milioane de oameni in aceasta situatie, doar ca habar nu au si fac caterinca pe seama unor cetateni civilizati si cu frica de Dumnezeu care anunta si ei respectuos.

 40. intrebare: ce a facut iohannis ca primar? despre rolul de presedinte nu voi intreba pentru ca nu are rost sa discutam despre esuati.

  numia 6 case plus GEG… o fi mult, o fi putin…

 41. Inimioarele bat ca la iepuri in asteptarea ajutorului,la toata lumea.
  Abia astept si eu inchiderea anchetei militaro-interlopistice! Va rog, daca vedeti, oferiti asistenta!
  Si eu in calitate de high rank albina voi pune bilute albe la momentul potrivit!

 42. REPUBLICA DOAR !
  Nu mai cadem, noi românii, in plasa unei Monstruoase Coalitii … care sa mai aduca la CONDUCEREA TARII noastre … niste UZURPATORI, STRAINI de NEAM si de POPOR … Straini de tara, neam si popor care sa se autoitituleze (NElegal) … ca ‘de Romania’ … in loc de ‘NOI cei PAMANTENI din ROMANIA’ !

  AVEM DEJA … UN NOU STAT, cu o NOUA CONSTITUTIE, REALMENTE DEMOCRATICA … incepand de la REVOLUTIA din ’89. Cui nu-i convine … VALEA !

 43. @ Calin – fondul de pensii este format din procentele celor care au cotizat de-a lungul anilor .A facut cineva un studiu in care sa se vada cit ne costa hetnicii ?

 44. Daca statul degeaba dadea subventie de la buget presei care preseaza, macar celui mai bogat om din vanzarea de gazete, aceste articole n-ar fi existat. Multumim din inima partidului si conducatorului iubit ca ne creaza aceasta oportunitate sa …

 45. Credeti ca este banc? Încă.

  Se duc doi să se angajeze la Kaufland. La semnarea contractului, unul spune:
  – Eu nu știu să scriu.
  – Nu e problemă! Fă și tu un semn.
  Face un X. Urmează celalalt la rând și nici el nu știe sa scrie.
  – Fă și tu ca el, că nici el nu a știut.
  Face un O, la care secretara:
  – Dar de ce ai făcut un O și nu tot un X?
  – Cum să fac X? Pe mine nu mă cheamă ca pe el.

 46. Da, poporul muncitor intretine BOR (institutie total ineficienta, chiar toxica, medievala, mare consumatoare de fonduri) pensii speciale, rromi. Cheltuieli imense pentru intretinerea unora ce nu au produs niciodata nimic, unora care nu au adus plus valoare societatii.

 47. valahu , justinianus si fratii de hotie — Nimeni nu spune in discutie nobilele profesii de dascal si medic ! Nici nu s-ar putea , caci ei nu beneficiaza de pensii speciale si nu ies la pensie la cca. 50 de ani ! Este vorba despre imensa armata de bugetari speciali , sinecuristi , capusele tarii ! Care , literalmente sug vlaga , singele si puterea tarii! Si care au creat o mare ura sociala … care va exploda la un moment dat ! Despre aceste lucruri si pericole incearca CN sa averizeze .

 48. Decat sa votez PSD si PNL mai bine votez UDMR. Nu ii mai suport pe acesti banditi cu gulere albe, pe acesti paraziti ai neamului.Daca tot suntem colonie, cel putin sa fim cu acte in regula, sa nu mai platim atatea institutii parazite.

 49. Pentru colegii nostri evrei, este Anul Nou.

  Este ziua in care se celebreaza momentul creatiei primului om, Adam, de catre Dumnezeu. Aceasta sarbatoare este cea care pune accent pe relatia dintre Dumnezeu si umanitate, pe dependenta fiecaruia de Creatorul si Sustinatorul omenirii.

  Conform traditiei evreiesti, Dumnezeu va decide cine va trai si cine va muri in anul care tocmai a inceput, de aceea cer iertare pentru greselile facute si se impacă cu toti cei cu care s-au certat pentru ca ei cred, cu tarie, ca Dumnezeu este drept si ca va accepta cairea lor.

  La slujba speciala oficiata cu ocazia acestei sarbatori, cele mai cunoscute rugaciuni ale liturghiei sunt “Unetaneh Tohkef” – rugaciune despre viata si moarte si “Avienu Malkeinu”, “Tatal nostru, Stapanul nostru” care este cantata de toata comunitatea, in cor.

  Dragilor, sa aveti un An nou bun!

 50. @unul
  Unul dintre patriotii nationalisti marele Mihai Eminescu, spune ca Biserica ortodoxa este Maica neamului nostru !
  Unul dintre alogenii paraziti debiteaza minciuni viclenii si diversiuni la adresa Maicii neamului nostru !
  Ca asa au ajuns parazitii alogeni, minoritarii sa dicteze si sa-si bata joc de majoritari…iar asta la ei, in occidentul globalist satanist iudeomason se cheama ca e „democracy” !

 51. Statele laice au scapat de medievalii astia care blesteama pe toti care nu sunt ca ei, avem gaura in buget si noi platim 60.000 de soldati in armata domnului Inexistent. Prostia este din aur !

 52. Esti dus cu pluta. Crin Antonescu era alogen? Constantinescu era alogen? Videanu e alogen? Flutur e alogen? Falca e alogen? Boc e alogen? Ce tot bati campii. Tara e distrusa de romanii get-beget.e ușor sa dai vina pe alții. Neamul nostru de mamaligari banditi e de vina.suntem needucati, hoti, banditi, avari.Polonia cum de e o tara respectata? Ungaria , Cehia?

 53. Matale faci misto de noi… „Din tot ce se produce in tara asta” unii platesc impozit la misto 1% si altii il cotesc de tot, gen multinationale. In acelasi timp de la bugetari platiti cu 3-4000 lei, adica salariu de om de serviciu, mai aveti pretentie sa asigure servicii publice de calitate sau, mai mult, sa mai faca si reforme! Ca doar nu va inchiputi ca au scris parlamentarii sau ministrii vreo pagina… Gretos

 54. Da…majoritatea indivizilor care ocupa functii importante in stat, in prima linie sant alogeni paraziti, urmeaza apoi in a doua linie tradatorii si vanzatorii de neam corupti de alogenii paraziti, cozile de topor din mana alogenilor paraziti corupti cu bani functii avere putere…si prinsi pentru aceste privilegii in plasa oculta a masonerieri care e subordonata direct iudeomasoneriei globale !
  Acesta e Adevarul !

 55. „Unul dintre patriotii nationalisti marele Mihai Eminescu, spune ca …”

  „Imparat si proletar” este testamentul sau. Moroc ca Inexistentul nu doarme si are grija de voi sa nu va inmultiti, dar sa aveti alifie, sa nu doara.

 56. Și tu Nicule fiul meu! Și tu în ” idele” lui Septembrie, nu în Martie, vrei radiografia partidului Național Liberal? Tocmai tu vorbești? Să ta vază lumea prostul României, idiotul de serviciu? Nicule, nu îmi bagi pumnalul în inimă, îmi bagi sufletul în Iad! Nicule, să nu știi limba Daco- Română, tu general cu patru stele, fost șef de trib al Armatei fostei Dacii? Cu cine te-ai luptat Nicule? Cu Dacii, Tracii si Dracii? Eu Caius Iulius Caesar, îl proclam pe Nicu Bâlbâitu, general cu 4 stele ca fiind prostul României! A distrus România cum nu au facut-o geții,dracii și tracii! Amin!

 57. Tocmai revine în atentie conflictul dintre statul român și Gabriel Resurces. Suma cerută statului este in jur de 5 miliarde dolari.
  Despre asta e vorba, domnule Nistorescu.
  Hai, scrie despre lumina pnl, fostul prim ministru Câțu. Despre protestele usr, despfd patrimoniul UNESCO si alte necazuri provocate de gazele din Marea Neagră, care ne pandesc din partea Austriei.
  Decât să umbli zi lumină cu PSD si firea in gură, documentează-te ca un profesionist si luminează-ne.
  Sper ca nu sunt de vină Pandele si frații Godei…

 58. Dacă a ajuns Nicu’ Bâlbâitu’ PM al unei țări mărunte din Europa de Est, țară putred de coruptă, arunci îți pui problema cum de mai existăm! Nicu Bâlbâitu cu nota 5 la mate, ștergând’uși mucii de maneca hainei, cu 3 ani la iepuri de câmp Sibiu, guvernează viata României? Suntem ca moșii din păpușile Muppets , care spuneau o glumă bună și apoi râdeau? Idiotul României, pensie de un sfert de miliard de lei, cămașă suflecata la mâneci, bai de mulțime???? Jeg și alte adjective….

 59. Eu Vhreeeauuu ca saaa faccc radhiooografiiia paartiduuuluii Naationnal Libbberral. Eu Ciucaaa Nicoolaeee nu sunt de acccord cu accordul! Inchei citatul! Un specimen biologic cu … sever, sever , este plătit cu un sfert de miliard de lei lunar pensie? Plus salar parlamentar? Retard sever? Si absolvenți de Fizică Atomică spală vase în centrul vechi? Să nu dai foc la pușcărie și la casa de nebuni(Mihail Eminescu citire)?

 60. 17,41 si 17,35,retard major, un derbedeu Tică Los, un laș care nu are nimic sfânt.
  Comentarii de doi bani.

 61. cu paru’ alb, cu alba neagra, fumează pipă în Tesla Roșie, el fiind aptsolvent de edit Școala Superioară de Jurnalism, unde Preda edit de SRS, plus Ovidiu Bălan viitor edit! Fumează pipă analfabet, colonel fără Academia Militară? Nu este cumva de Tribunalul Militar București? Fals, Uz de Fals, fals în acte publice? Cum un din Pitești e ” colonel” fără Academia Militară? Cum? Armata Română e ? Dle Nistorescu! Finul Turcescu, merită 10 de pușcărie? Buze edit a vrut să ” dribleze” Armata?

 62. într-o interpelare parlamentară către ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, senatorul PSD Florian Bodog solicită.
  ”Având în vedere că, începând cu anul 2020 și până astăzi, datoria publică guvernamentală a crescut semnificativ, atingând un nivel record și având în vedere că nu a existat până acum o comunicare transparentă a Ministerului Finanțelor pe acest subiect, vă rog să-mi comunicați următoarele aspecte:
  1. Lista nominală a instituțiilor care au acordat împrumuturi Guvernului României, împrumuturi ce se regăsesc în datoria publică pentru anii 2020, 2021, 2022 și 2023.
  2. Numărul contractelor încheiate în perioada 2020 – 2023 cu fiecare dintre aceste instituții, data la care au fost semnate contractele, valoarea creditelor acordate, termenul de rambursare, dobânda anuală, rata anuală și garanțiile prevăzute.
  3. Data la care au fost accesate aceste credite și destinația fiecărui împrumut contractat începând cu data de 1 ianuarie 2020 până astăzi.
  Consider că pentru a asigura o bună guvernare, toate aceste informații trebuie să fie cunoscute în detaliu de către contribuabilii români” se arată în interpelare. (B.T.I.)
  Distribuie:

  FOLOSESTE CONTUL DE FACEBOOK PENTRU A COMENTA
  14 COMENTARII
  La Dette Odieuse
  septembrie 15, 2023 at 16:26 pm, Răspunde
  Datoriile Romaniei sunt datorii odioase.
  Ele trebuiesc declarate si asumate ca atare.
  Vinovatii trebuiesc trimisi obligatoriu voluntari pe front cu picioarele in lanturi, imbracati in hainele lor scumpe luate din saracia romanilor si sa demineze pamantul statului agresat cu spatula pentru gratar.

  Nu ne poate refuza nimeni, avand in vedere ca Romania sustine Ucraina din 2014, nu din 2022, in fata agresiunii asiatice pe care Vestul a ignorat-o pana a fost prea tarziu.

 63. RUSINE Cotidianul ca tolerezi indivizi precum cenzorul care nu mi-a publicat comentariul de la ora 18:00 – Cpt core a inteles ca nu mai e vremea TRANSvestiurilor si a reaparut in clar dupa ce si-a dosit in seiful urias pseudonimele de front…Bineinteles a aparut traditional la pachet cu poietul ratat rene/URA ATAVICA FATZA DE ROMANIA GENERICA(REGALA-VOIEVODALA-REGALA INTREGITOARE!!! Dar din pacate, RECURSUL LA DUMNEZEIRE E TARDIV, dupa ce aproape doi ani nu l-a calcat pe coada pe Mac Kakul doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE/APATRID ALOGEN UCRAINEAN BOLSEVIZAT si cel mai ticalos DUSMAN AL POÜPRULUI ROMAN, POPOR care de-a lungul MILENIILOR si-a APARAT CU SANGELE VARSAT PAMANTUL IN PROPRIETATE, GLIA SA STRAMOSEASCA care A REPREZENTAT GLIA FORMATIUNILOR STATALE REGAL-VOIEVODAL-REGALE SUCCEDATE GLORIOS!!! Capitan core, ti-a fost teama ca APATRIDUL BOLSEVIC te trimite la „ADAM” daca
  il plesnesti pentru BLASFEMIERILE ORDINARE ale DUMNEZEIRII si CREATIEI DIVINE? Fara exceptie pres sedintii bolsevici si „neobolsevici” au fost CRIMINALI CONTRA UMANITATII care SI-AU PAVAT MARSUL COMINTERNIST cu IMPUSCATII, ARSII, UCISII in spitale, pe sosele sin in casele lor!!!

 64. Este infractiune sa nu te inchini la zei (ateu) sau este legionarism nazist ? Lasa-ne cu primitivismele acestea de , du-te la manastire, sa aiba altii grija de un pueril ! Eminescu a fost un poet genial care a descris facerea Lumii fara sa apeleze la un Joker, daca nu esti si tu in stare, stai acasa, murdaresti atmosfera cu rasini antice.

 65. Calosul Tica-Editat tomlin se recunoaste dintr-o propozitie de altfel temb bela ca e si legionar nazist de Aur, nu numai ce-l pe care-l cunoaste forumul ca un monstru ATEU BLASFEMIATOR ordinar sekukurist ceausist!!! Se agata precum toate prim matele sekuku de Eminovici, MARXISTOIDUL NARODNIC care cu pana ziaristului si versificatia xenofob-rasista datorata constiintei ALOGENULUI a subminat ORDINEA DE DREPT reprezentata in STATUL NATIONAL ROMANIA MICA proaspat creat, dupa MILENII de FARAMITZARE statala!!! Acest tomlin le spulbera camarazilor IDOL-LATRAi mitul cu „calugarul” Eminovici, singurul adevar spus de Calosul Tica-Editat!!! Pentru „genialitatea…pustie” i-a fost batuta moneda de URSS-Rasputin care IL REVENDICA PE DREPT!!! Versificator „genial, dar cu accente gen nit tale” a fost si Paun Esco caruia-i datoram CUMPLITUL DECENIU incheiat apoteotic in joc de artificii teroriste, SAIZECI DE MII DE ROMANI ASASINATI si MARASMUL ULTERIOR ce pare fara sfarsit! Fara bardul infam nu exista CULTUL DESANTZAT AL PERSONALITATII ce A IMPIEDICAT O LOVITURA DE STAT DE „CATIFEA” si in Romania, precum in toate COLONIILE LAGARULUI DE CONCENTRARE! SOVIETIC!!!

 66. 1. Remarc Si la Belphegor aceeasi idee.
  2.@@ fara alogeni.Constantinescu basarabean ascendență evreiască (cititorilor evrei, un An nou bun si am inteles la voi salutul zilnic este omonim cu Pace…asa sa fie!). Vid3anu, rrom, Boc putin maghiar, C.Antonescu, lipovean.Nu mai zic de Lulutza, Marele Sas, Aurescu, Ciolacu, Iliescu, Băsescu, etc.Iar dintre românii de aceeasi calitate nu ii putem omite pe Coldea sau Augustin Lazăr.

 67. Vai, ce „calcule”, ce sume apocaliptice. Chiar nu știe că aici sunt incluse plata medicilor, a cadrelor didactice, militarii etc, etc. Da, ce economii bune am face dacă le-am desființa. NU ?

 68. Se spune ca omul sfiinteste locul. Asta-i opera lui C.N.N. ? Cineva mi-a atras atentia asupra lui, nu l-am crezut pana nu i-am vazut opera completa. Sa faci casa turnatorilor dovediti, a coruptilor condamnati si a legionarilor care ameninta pe toti care nu sunt ca ei ? Antonel Mugurash ROGulescu este mic copil pe langa Asta, pistol cu apa, un sarac umil pensionar special. Pana si Morgo pare o victima inocenta, puerila si infantila pe langa El. Continuati, pentru ca meritati, lumea din afara acestei case este infinit mai buna !

 69. Destept de dimineatza.
  Blocul Democratic in caz ca nu te-ai prins e facut la ordine „de sus” venite fix de la aia pe care-i pupi tu in fund nonstop la foc automat. Ca Citu de peste Balta a venit si cu el datorii pe multe vieti

 70. Multi prosti scriu aiurea. Reducerea sistemului bugetar implica sa fie doar 15 judete ori 8 regiuni. Ori prefecturi fara consilii judetene. Comune cu minim 5000 de locuitori si orase cu 50.000 locuitori. Primarii cu cel mult 3-7 consilieri dupa marimea localitatii ca populatie. Doar 12 -14 ministere si maxim 3-4 agentii. Atunci vom avea o reforma adevarata. 200 de parlamentari, senatori si deputati, acum avem 484.

 71. Nistorescu are talent la scris dar încurcă cifrele. Sunt inginer și în fiecare an ma uit la bugetul orașului unde locuiesc și la bugetul României. 37 miliarde cheltuieli cu salariile în ianuarie 2023 este o cifra eronata. Mai departe nu am citit articolul.

 72. nu mai faceti calcule, prostia si domnia se platesc. prostia noastra ca fugim dupa fenta lor, minciuni si promisiuni, si domnia lor pentru ca posturile dupa care saliveaza le ofera posibilitatea unei domnii la discretie. caci ce este el bugetarul cu fonctie decit un fel de arendas, care a primit in dar o feuda si pe care o mulge dupa propriul interese? toti presedintii Romaniei fara exceptie au fost de o calitate execrabila prestind in ograda altora . Toti prim ministri Romaniei- hoti si tradatori inclusiv sefi de servicii. ce vrem sa se construiasca in astfel de circumstante? votati mai departe fsn-ul, kgb-ul cia, mossad, avo etc.! si apoi am facut borfasii legiuitori. si si-au votat pensii pentru ca mizeria imorala se plateste greu de tot, in aur. pai la cita mizerie au inghitit in timpul mandatelor specialii, acum trebuie sa aibe bani de … noi, cu mina noastra am facut asta pentru ca execrabilii politicieni de ieri si de azi au turnat si continua sa toarne minciuni si promisiuni pe orizontul nostru de asteptari. am avut asteptari. ASTEPTARILE PRODUC SUFERINTA! toate astea se platesc. normal ca nu de ei ci de catre noi! mai staruim mult in aceasta infecta paradigma creata prin crima, minciuna, secrete, degenerare morala? produce numai suferinta! ne trezim si noi?

 73. @Zalmoxis:
  Nu te tine nimeni ca din calitatea de zeu pe care ti-o arogi sa nu te declari presedinte.
  N-am vazut la nici-un cioban o smiorcaiala mai mare ca a ta. Na batista! – Esti incapabil de ceva.
  N-ai nici-un program, n-ai nimic pregatit. Doar dai din gura si faci vant. Asa-i domnu’ profesor?
  Fluturati cuvinte in vant pentru ca nu aveti ce face cu viata dvs.

 74. Foarte exacta analiza , inspirat comentariul . Ma tem insa domnule , ca schimbarea in bine a natiei noastre nu mai este posibila prin vot . PT. ca votul este viciat prin legile specialilor in primul rind ( care sunt sclavi electorali ) , rezultatul final este cunoscut , este scris in stele ( licurici ) : stabilitate = BLOC . Cautati o cale alternativa . Oricum , ea va fi gasita caci istoria este repetitiva .

 75. Charlie, te intrebi parsiv de ce nu scriu sub pseudonimul pe care mi l-am ales cu drag? Tocmai pentru ca sub el am pus o parte din sufletul meu si ma doare cand tu si „fratii” tai il tratati urat.
  Aici suntem femei sau barbati prin pseudonimul ales dar nu ne vedem nu ne cunoastem fizicul, doar intelectul. De ce o femeie trebuie tratata sexist? De ce sa nu i se raspunda la ce scrie? As putea avea multe comentarii, as putea avea cuvintele potrivite dar, la ce bun?

 76. Te inchini! Un nepot al d-lui Sorin Dimitriu, fost șef la FPS din partea PNT-CD, spunea despre unchi in anii 90, că poate susține singur Bugetul orașului Ploiești 1 an de zile la cât de putred de bogat este! Și io atunci crapam de foame! S-au furat din România 1.5 trilioane de Dolari și toată lumea râde! Dacă dl Popescu Piedone cu 8 clase e putred de bogat, ales primar București de „ț” ori, asta spune multe despre in’capacitatea intelectuală a romanilor! Acum, aici, azi se fură CFR călători, CFR marfă, în valoare de 83 mld de Euro și lumea se uită cu ochii holbați la Latrina3-CNN, la ochii umezi a dlui’ Ursu? Cred că nu produce Rusia 1 an muniție, la câți români hoți și vânzători de țară care trebuiau ca să fie in fața Plutonului de Execuție! Pe vremea d-lui Ceaușescu la litera H, spionajul și sabotarea Economiei Naționale se pedepsea cu moartea! Dulce ca mierea e glonțul patriei!

 77. Deci? La ce bun ca să îți mai faci sânge rău? La ce bun! Poate România asta merită! Pe dl Ciolacu cu carte de muncă la 38 de ani, pe dl Ciucă, membru corespondent al Academiei Române, specialist în lingvistica limbii natale( hindi, coreeana veche și idiș). Circ, pâine și circ, totul pe spinarea amaratului din Privat!

 78. Banii din poză sunt bani cheltuiți de Bombonel pentru hârtia igienica necesară unei singure zile de șters la cur, la ce dos gigantic are…

 79. RECTIFICARE … doru popescu CU DumneZEU (TATAL nostru cel CERESC autohton PIE/3000 BC/’*Dyḗus ph₂tḗr’/DZEUS) … si CU PATRIE (ROMÂNIA, fiind nascut si botezat in orasul Craiova din ROMÂNIA).

  RECTIFICARE … Charlie FARA Dumnezeu (pagan adorator al zeului RAZBOIULUI/Yahwe si al BANULUI/Baal) si FARA PATRIE//ALOGEN UCRAINEAN (Galitian) RASPUTINIZAT (SOVIETIZAT).
  Si TOCMAI fiind un NEromân si un ANTIromân … ADORA pe toti UZURPATORII, STRAINI de NEAM si de POPOR .

  Si TOCMAI fiind un NEromân si un ANTIromân … NU CUNOASTE NICI ISTORIA si NICI DENUMIREA purtata de catre CONDUCATORII nostri PAMANTENI de-a lungul ISTORIEI noastre NATIONALE … BASILEI in Epoca GETO-DACICA – IMPARATI (vreo 40) in Epoca Romana si Bizantina – PRINTI si DUCI (denumire de sorginte ROMANICA/venita de la PRICIPAT, in Epoca Romaniilor Populare) – DOMNI si DOMNITORI (denumiri de sorginte ROMANICA/venita de la DOMINAT, in Epoca Tarilor Române si a ROMÂNIEI) .
  Doar in perioada 1881-1947 … NISTE UZURPATORI de TRON pamantean, de PATRIE si de POPOR …
  au incercat (in mod ILEGITIM) sa-si ia o denumire NEromâneasca de ‘regi’ !

  PS. ORDINEA DE DREPT reprezentata in STATUL NATIONAL ROMANIA MICA … a fost IMPLEMENATA (ca DREPT) de catre DOMNITORUL nostru cel PAMANTEAN Cuza/(1859-1866) ! ASA PRECUM AFIRMA si EMINESCU !

 80. RECTIFICARE … doru popescu CU DomnZEU (TATAL nostru cel CERESC autohton PIE/3000 BC/’*Dyḗus ph₂tḗr’/DZEUS) … si CU PATRIE (ROMÂNIA, fiind nascut si botezat in orasul Craiova din ROMÂNIA). FIIND nascut pe taramul cel stravechi al ROMÂNIEI, POPORUL meu este Poporul cel STRABUN al culturii neolitice Salcuta/6000 BC si al PELENDAVEI cele geto-dacice/1500 BC.

  RECTIFICARE … Charlie FARA Dumnezeu (pagan adorator al zeului RAZBOIULUI/Yahwe si al BANULUI/Baal) si FARA PATRIE//ALOGEN UCRAINEAN (Galitian) RASPUTINIZAT (SOVIETIZAT).
  Si TOCMAI fiind un NEromân si un ANTIromân … ADORA pe toti UZURPATORII, STRAINI de NEAM si de POPOR .

  Si TOCMAI fiind un NEromân si un ANTIromân … NU CUNOASTE NICI ISTORIA si NICI DENUMIREA purtata de catre CONDUCATORII nostri PAMANTENI de-a lungul ISTORIEI noastre NATIONALE … BASILEI in Epoca GETO-DACICA – IMPARATI (vreo 40) in Epoca Romana si Bizantina – PRINTI si DUCI (denumire de sorginte ROMANICA/venita de la PRICIPAT, in Epoca Romaniilor Populare) – DOMNI si DOMNITORI (denumiri de sorginte ROMANICA/venita de la DOMINAT, in Epoca Tarilor Române si a ROMÂNIEI) .
  Doar in perioada 1881-1947 … NISTE UZURPATORI de TRON pamantean, de PATRIE si de POPOR …
  au incercat (in mod ILEGITIM) sa-si ia o denumire NEromâneasca de ‘regi’ !

  PS. ORDINEA DE DREPT reprezentata in STATUL NATIONAL ROMANIA MICA … a fost IMPLEMENATA (ca DREPT) de catre DOMNITORUL nostru cel PAMANTEAN Cuza/(1859-1866) ! ASA PRECUM AFIRMA si EMINESCU !

 81. Cam obosiți trolii psd, slugoii Varanului, cam fără vlagă azi! Nimic că dna Bibliotecara din Bacău este cea mai bună ca primar psd al Capitalei, nimic că dl Ciucă este bun, foarte bun de viitor președinte al României? Cățeii psd au lipsă de Ca2+ și de Mg2+? Să fii slugă la binomul toxic PSD-PNL nu este o onoare!

 82. Mă simt exclus de la Marea Masă a imbuibatilor din Media! Iosif buble, influent jurnalist, câștigă cam 2 milioane de Euro în Media, fiind alăptat de la Buget, via PSD. Eu sunt curat,sărac și cinstit! Angajații mei sunt tratați corect. Ai Varanului nu! El le bagă sula în coaste, eu pe ai mei ii tratez cu respect, pupaturi pe obraz și „plicul” cu 4 000 de Euro, porcu’ de Crăciun.

 83. Statatul nostru NATIONAl Român … nu trebuie confundat … NICI cu Fomistii cei NEromâni (UZURPATORI de TRON româneasc, veniti pe acest TARAM doar in incercarea de a-si perpetua o monarhie personala PARVENITA/cu palate si castele) … si nici cu Fomistii cei NEromâni (migratori si calatori/desartici si desertice veniti pe TARAMUL nostru doar in scop de PARVENIRE) !

 84. Statatul nostru NATIONAl Român … nu trebuie confundat … NICI cu Fomistii cei NEromâni (veniti pe acest TARAM doar in incercarea de a-si perpetua o monarhie personala PARVENITA/cu palate si castele) … si nici cu Fomistii cei NEromâni (migratori si calatori/desartici si desertice veniti pe TARAMUL nostru doar in scop de PARVENIRE) !

 85. „Cand eram “daci liberi” si “scoala era scoala” , cand stiam sa traim nu ca “generatia asta” , cand gazul era al romanilor ( dar nu aveam in casa) cand curentul electric era al nostru (da’ se oprea de sai’spe ori pe zi cand tz-era lumea mai draga) , cand fabricile romanesti nu mai pridideau sa produca chestii “pe care le exportam” (dar noi stateam la coada la … branza!), cand “aveam fabrici si acuma s-au distrus toate”

  Rugamintea mea pentru cei care sunt nostalgici dupa marele patriot ceausescu si viata frumoasa din comunism: cand va trimit astia sa votati, voi fiti smecheri si plecati la pescuit” Mihai Mărgineanu.

 86. De de nu publicati postarea mea ?
  Statatul nostru NATIONAl Român … nu trebuie confundat … NICI cu Fomistii cei NEromâni (veniti pe acest TARAM doar in incercarea de a-si perpetua o monarhie personala PARVENITA) … si nici cu Fomistii cei NEromâni (migratori si calatori/desartici si desertice veniti pe TARAMUL nostru doar in scop de PARVENIRE) !

 87. Mikhail Tal mare maestru leton la șah și campion mondial, întrebat fiind cum găsește mutările spectaculoase prin care dă mat adversarului, a răspuns dezinvolt: Imposibilul îl fac real! Cine credea? Cine credea? Ce lăsăm copiilor noștri cu bogățiile României, date încă de la timpul lui Planck, 10 la minus 39 de secunde? Cine credea? Posibilul în facem imposibil? Un Obez cu accente homo în tinerețe, să dea resursele României la Austrieci? Cum e posibil așa ceva? Nici hoardele tatare nu au făcut ce a făcut un Obez care vrea să îi fie numărate testiculele? Ce lăsăm copiilor noștri? O țară vândută?

 88. Stimabile dle Nistorescu Cornel! Dau o zi din viață ca să vă iau pe dvs și întreaga redacție a Cotidianului, ca să vă duc la Institutul de Fizică Atomică Horia Hulubei, Laseri Energii Înalte! Să faceți comparatie intre personalul de acolo și impostorul cu 4 stele din ” fruncea” PNL-ului. Veți avea un șoc anafilactic, vă veți da cu capul de ziduri! Cum este urâtul mai urât? Când îl pui lângă un frumos! Când este prostul mai prost? Când îl pui lângă un deștept! Euuu vhreeeau sssa fffach radhioografia ppppartidului Natttionnnal Liberral! 4 stele pe umăr?

 89. Dl Cristian Tudor Popescu este extrem de încântat de teorema Cayley-Hamilton din algebra liniară. Dansul este tot extrem, extrem de încântat de un impostor cu 4 stele care a fost PM al României! Disciplina militară in politic! Aud bine? Ăsta ca cognitie, cunoștințe, trebuia ca să fie muncitor necalificat pe șantier, nu PM! Cărat molozul cu roaba, făcut la betoane! Un sfert de miliard de lei lunar pensie? Plus salar de Parlamentar? De ce au emigrat 8,8 milioane de români? D-aia! Teorema Cayley-Hamilton din algebra liniara, rămâne la urmă….

 90. Este bine sa nu uitam sau sa aflam. Mihai Margineanu pune pe fb-l lui cateva poze din „iepoca de aur”

  – Un autobus lasat sub greutatea oamenilor catarati pe scari,
  – O alimentara cu galantarele goale
  – O autoservire cu borcane de castaveciori in otet pe toate mesele
  – O coada „in spate” unde oamenii stateau unii in altii si o masina din care se descarca „ceva”
  – Imagini de la o defilare cu tinerii aliniati care duceau tablourile tovarasilor facute la aceleasi dimensiuni si o lozinca P. C. R. – CEAUSESCU
  – O poza in fata tribunei de la parada din 23 August 1986 cu titlul Epoca de aur si poza tovarasului.

 91. Mihail Viteazul, născut la Piua Petrii, jupuit de viu de valonii generalului Basta, mort ca unii să vândă România, așa cum vinzi un porc la Oraca? Fără remușcări? 11 000 de soldați morți la Oarba de Mureș, morți cu țărâna în gură ca un analfabet cu 8 clase să dea licență de funcționare la clubul Colectiv? Am văzut poze cu cei morți! 3 luni nu am dormit! Iad, Apocalipsa… Analfabetul cu 8 clase, iar primar? Trăim in Kafka?

 92. Spuneam la 10:32 – Ti Calosul tomlin a dejectat o noua dovada ca e Calosul Tica-Editat, la fel cum IQ 0,0001 ca e Cpt core TRANS
  vestitul casatorit cu un evreu pe care l-a ingropat din URA ATAVICA hemo roida fatza de evrei…Nu poate fi posibil ca hemo roidu
  Con raduca gelu justinianus olahus Mihnea tomlin Calosul Tica-Editat tomlin/marius/Cpt core/rene/doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE sa dejecteze incarcati de un ACELASI ANTISEMITISM/URA VISCERALA FATZA DE EVREI SALBATICA si cu aceleasi CUVINTE monstruoase
  daca nu ar fi vorba de CLONE/TROLI ai URSS-Rasputin si Sekukuritatii, CLONE MULTIPLICATE!!! Pe „Mioritza” zis core, de exemplu, NU O DERANJEAZA la MONSTRUL ATEU Zalmoxis alias Mac Kaku doru popescu APATRIDUL DUSMAN DE MOARTE AL ROMANIEI GENERICE REGALE-
  VOIEVODALE-REGALE INTREGITOARE ca NEAGA DUMNEZEIREA si CREATIA DIVINA , ci faptul ca „nu ere un program”(asta ne mai lipsea!),
  cand tocmai acest fapt dovedeste ca NU VREA O SCHIMBARE RADICALA, din RADACINILE BOLSEVICE SADITE IN 1945 si RESADITE in 1989
  care este SINGURA MODALITATE de A SCAPA DE NOMENCLATURA COMUNIST-SECURIST-COMINTERNISTA ce ne-a adus in aceasta situatie FARA IESIRE, CATASTROFALA!!!

 93. Unde vrei sa te conduca unul antrenat toata viata sa omoare oameni ? Dar un gitan din satul Maciuca. Din lac in put, solutia C.N., cata luciditate !

 94. O trupeta vesela cenzureaza comentatorii iar pe femei le trateaza mârlănește ex. „Cpt core TRANS vestitul”.
  Un barbat le poate raspunde pe limba lor „ba pe-a ma-tii”. O femeie, ori isi coboara mult standardele sa fie la nivelul lor, ori ignora. Da, a ignora este o solutie dar este dificil de suportat limbajul de mahala.

 95. Capitan core/Astae/A fost/mioritza/cuvinte/rene/Alexandra/Sabina/Ileana/ileana/Diana Rollasonata etc etc, ma acuza scabros ca „ma intreb ‘parsiv'” de ce se MULTIPLICA de ani de zile fara respect fatza de el insusi!!! Si-a ales cu URA FATZA DE ROMANIA GENERICA
  pe care o numeste MISTIFICATOR „drag”, pseudonimul core(vorbeste TRANSvestit ca Cuvinte!)in care a investit o particica din
  sufletzelul lui fragil „pentru ca-l „tratez urat eu si ‘fratii mei'” EU FIIND SINGURUL pe forum care-si respecta PSEUDONIMUL!!!
  O mojicie demna de camarazii Cpt core ce demonstreaza ca e coautor al RASTALMACIRILOR ordinare ce ma vizeaza!!! Repeta si TRUCUL cu „conditia femeii” ce „ar fi tratata sexist”, dar niciodata nu si-a apostrofat camarazii sexisti obsesiv compulsiv copulativ!!!

 96. Stiam ca AGENTII SOVIETICI ai Sekukuritatii ceausiste NU SUFERA DE VREO „Dilema”…”Ba pe-a ma-tii”, prost-trac ANTIROMAN v-am spus
  eu de-a lungul anilor si am fost de fiecare blocat, precum si la orice cuvant interpretabil ca „incalcand” Precizarea exact de „trupeta vesela” care e de fapt un Dulau singuratic in cadrul HAITELOR pe care le serveste!!! Ne norocitilor, MASHA cu „femeia ce merita bonus de vacanta, intelectuala” pica in lamentabilul moral ce va caracterizeaza, VOI INCERCAND REPETAT SA MA DENIGRATI ca fiind „femeie”!? Cuvinte core a reaparut de mana cu Asta e si A fost, celelalte doua CLONE dintre DUZINILE cu care DEJECTEAZA ce
  nu-i permite rolul jucat lamentabil de „vestala”!!! Odata nu s-a dezis de HEMO ROIZII ANTISEMITI ORDINARI, nici DE ATEII ORDINARI
  care sunt ACEIASI si mi-a sfidat cererea expresa de a-l spulbera pe ATEII MONSTRUOSI tomlin doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE!!! PARSIV e DUPLICITARUL core care, apropo, APROBA BLOCUL ANTIDEMOCRATIC de INGHETZAREA Romaniei in PROIECTUL Sekukurist!

 97. Cu ruşinea mea mărturisesc că, în timp de şapte ani, cât am guvernat Moldova, am făcut o mulţime de nedreptăţi şi de nelegiuiri. Cugetul mă mustră, Dumnezeu să se îndure a mă ierta. Însă ce era să fac, când eram în înrudire şi în amiciţie cu toţi boierii? Cum era să nu pun ministru pe vărul meu, logofăt mare pe cuscrul meu, postlenic pe fiul meu, preşedinte al Divanului pe cumnatul meu, ispravnici pe nepoţi şi amici?”, scria fostul domnitor Grigore Alexandru Ghica într-o scrisoare către contele Walevski, ministrul de Externe al Franţei.

 98. Motto:
  „Revoluţia a fost o iluzie. Fără discuţie. Ruşinea pe care o trăim acum. Pot să spun că sunt fericit într-o ţară condusă de Marcel Ciolacu? Asta e nenorocirea noastră.”
  (Victor Rebengiuc, între teatru și Marcel Ciolacu)

  In capul lui Marcel Ciolacu este o mare confuzie. El vorbeste despre o reformă fiscală, prin care să aducă mai multi bani la buget pentru a reduce deficitul bugetar excesiv. Numai că înainte de a aduce mai multi bani la buget trebuie oprit dezmătul si risipa resurselor financiare in sistemul bugetar, prin reforme structurale profunde precum:
  -Reducerea numărului de ministere la 15-16, la fel cum este in Franţa şi Germania;
  -Desfiinţarea agenţiilor şi instituţiilor care nu sunt neapărat necesare, atribuţiile lor putând fi preluate de alte instituţii, simultan cu o descentralizare reală;
  -În administraţia locală, păstrarea acelor primării care servesc peste 8.000 de cetăţeni, şi comasarea celorlalte;
  -Reducerea numărului de judeţe la 16, într-o primă etapă, apoi la 8, echivalente cu regiunile de dezvoltare;
  – Înlocuirea instituţiilor care servesc acum cetăţenii prin numerosi funcţionari, cu aplicaţii informatice care funcţionează nonstop, online.
  În România sunt 2862 de comune din care 2.390 au sub 5.000 de locuitori, 891 n-au nici măcar 2.000 de oameni. Avem 216 orașe din care 117 au sub zece mii de cetățeni. Au însă aparate birocratice stufoase care le conduc, în mai toate cazurile cu ajutor de la stat.
  Ilie Bolojan, președinte CJ Bihor vine cu urmatoarea solutie: „Primăriile care sunt gestionate prost ar trebui să fie lăsate să intre insolvență. Ori am avut de fiecare dată în acești ani ai guvernului în care primăriile care au acumulat arierate, au gestionat catastrofal activitatea au primit bani direct prin hotărâre de guvern la propunerea Ministerului de Finanțe pentru a li se șterge aceste datorii”. Si exemplele ar putea continua.

 99. Cand suntem mici.

  Unirea Principatelor române era amenintata de Austria, Rusia si de Imperiul Otoman.

  Domnia autoritară a lui Cuza, viața sa privată scandaloasă, dar și lipsa reformelor radicale, tranșante în societatea românească, au dus la tulburări politice greu de gestionat.

  S-a decis alegerea unui domn strain dar cum sa-l convinga?

  Brătianu a trimis scrisori principilor de Hohenzollern în care le înfățișa o realitate romanțată: faptul că sunt așteptați cu brațele deschise de români și că se organizează slujbe religioase în cinstea nominalizatului.
  La 16 aprilie 1866 a trimis o depeșă către principele Karl Anton în cuprinsul căreia se spunea că cinci milioane de români l-au ales ca domn pe prințul Carol.

  În realitate, situația era cu totul alta. În timp ce elitele politice și sociale erau dornice de aducerea unui principe străin, țăranii erau sceptici, ba chiar nu erau deloc încântați, fiind speriați că se va renunța la reformele lui Cuza.

  Și chiar și în rândul elitelor era un puternic curent pro-francez care se va opune politicii pro-germane a viitorului rege Carol I

 100. ANTICIPATEEEEE.o clasă politică mizerabilă, incultă, retrogradă, ocultă , coruptă și arogantă adusă la putere de mass media și analisti securisti, avari, prosti de bubuie,prostituție, plină de trădători,alogeni, grețoși, nesimțiți, ipocriti, cretynoizi, tarfe, mediocri fără carti de muncă, fara o zi experiențăîn campul muncii, sariți direct în barca politicii prin care au obținut licente, masterate, doctorate, titluri universitare, averi până în monaco, dubai, miamy bicy pt 9 neamuri ce trenuie stopată și eliminată definitiv din viața publică, trimisă la periprava si un nou canal, siret-giurgiu-calafat, averile confiscate !ACUM SAU NICIODATĂ.

 101. In mintea creatza/pe bigudiuri stefangheorghiste a PSEUDO-Istoric-ului ghiveciul „ideatic” e delicios, dar otravitor…Ba ca Cuza n-a reformat Principatele Unite, ba ca a facut reforma agrara ungandu-i pe suflet pe putinii CALICI din fiecare sat…
  Ba REGELE Carol I de Hohenzollern ar fi fost impus de francezi, ba ca francezii s-au temut de „politica filogermana” a REGELUI Carol I CREATORUL NATIUNII ROMANE!!! Ba ca UNIREA PRINCIPATELOR nu era dorita de IMPERIILE de la granitele Principatelor, ba ca
  ILEGALUL MARXIST Bratianu, TERORIST combatant sub GENERALUL, Engels/Bakunin, s-a adresat lui Karl Anton salutand alegerea!? Cert este ca „complotistii”, atat „profrancezii, cat si antifrancezii” au fost ILEGALI MARXISTI combatanti ca TERORISTI in rebeliunile
  puse la cale de Marx si Engels pentru INCENDIEREA Europei si impunerea „UNEI NOI ‘GEOMETRII, VARIABILE'”,vorba AGENTULUI SOVIETIC
  George care opereaza din Padurea Faget!!! In 1866 s-a dat la loc comanda dupa ce IMPERIILE ADVERSARE UNIRII au fost PACALITE prin
  instalarea unui „Domn pamantean”!!! Ce-ar fi fost ca, DIRECT in 1859, sa fie INTRONAT Carol I de Hohenzollern? Sareau IMPERIILE pe noi…Si repet ceea ce PSEUDO-Istoricul Anonim infam ocoleste disperat, UN DOMN PAMANTEAN in PRINCIPATELE cu ATATEA DINASTII fiecare ar fi reluat LUPTELE PENTRU TRON in NOUA FORMATIUNE STATALA!!!

 102. De la 14 ani sint întreținut de statul român. Am driblat tot ceea ce se poate dribla in Romanica, inclusiv examenele și munca. Am mâncat 3 miliarde de cefe de porc cu cartofi la popota, plus 3 miliarde de partide de table! Am patru stele pe umăr și un sfert de miliard de lei vechi lunar pensie, plus salar parlamentar! Sunt șef peste niste gunoaie sociale, marea majoritate cu Spiru si cu Bioterra la FF, doar nu la Fizică Atomică Magurele! Mă simt intre ei, ca șobolanul in vagauni! Vhreeau ccca sssa fhaccc rradioograffia paartiddului Natttionall Liberral! Cu ce faci ba radiografia? Cu unde radio AM? Sau FM?

 103. Domnule dhraga! Cipralex sau Tranchilizante triciclice, Aminotriptilina? Dimineață, prânz, seară? Văz bine că Nicu bâlbâitu’ e șef de partid, el neștiind lb româna și matale imi spui de Ana Pauker?

 104. Cred ca niste „Bratieni” ai zilelor noastre ar trebui sa intervina intr-o problema acuta.

  „Avem de-a face cu un teribilism, cumva exacerbat de consumul de droguri. Copiii ăștia nu mai gândesc normal.

  Au creierul aproape prăjit. Ei au nevoie în permanență de ceva: trebuie să epateze, trebuie să impresioneze membrii grupului din care fac parte, și fiecare vrea să vină cu ceva nou. (…) Toate acestea sunt rezultatul unei lipse de educație, de supraveghere, de a înțelege ce înseamnă drogurile în realitate, pentru că puțini sunt cei care reușesc să scape de această nenorocire” a spus un criminolog.

  Si nu este vorba numai despre copiii lor, ai unor imbogatiti peste noapte din infractiuni, este vorba despre intreaga societate.
  Ce fac acesti pierduti, incep sa se drogheze la 14 ani, multi din teribilism, ca sa fie cool dupa care ajung sa piarda orice urma de ratiune.

 105. S-a intrebat vreun AGENT SOVIETIC al Sekukuritatii ce s-a intamplat dupa 1945 cu FAMILIA MARXIST-TERORIST-ANARHIST-NARODNICA care A FOST BOLSEVIZATA la inceputul secolului XX? Sa prestezi pt Cauza peste un secol din tata-n fii si nepoti si sa dispari precum speciile lu „uranicu”? Fenomen unic in intreaga Lume, chiar in cadrul INTERNATIONALELOR TERORISTE/PARTIDE MONDIALE!!! UNICITATEA
  fiind de fapt NU DISPARITIA FAMILIEI, ci POSIBILITATEA CA O FAMILIE SA CONTROLEZE O TZARA TIMP DE UN SECOL!!! Timp in care a TRANSFORMAT Romania in Centrala a TERORISMULUI EUROPEAN, AVANDU-I BOGATIILE si RESURSELE LA DISPOZITIE DISCRETIONARA!!! De aici plecau si aici reveneau TERORISTII NARODNICI, ANARHISTI, SOCIALISTI-REVOLUTIONARI si BOLSEVICI DE TOATE NATIONALITATILE, pentru refacere in vederea NOILOR MISIUNI TERORISTE!!! Chiar NU MAI TRAIA in 1989 NICIUN NEPOTZEL al FAMILIEI MARXIST/BOLSEVICE sub ACOPERIRE? Traiesc peste tot in Lume calare pe averi uriase, unii cu noi identitati!!! Explicatia e simpla, una a fost ADUCEREA in Romania a unor CIRACI marunti alaturi de CIRACII ramasi pe pozitii in „republica bolsevica” si cu totul altceva daca Komintern
  aducea un Bratianu autentic pe care prostovanii liberali intermaceluri bolsevice mondiale nu stiau ce hram poarta FAMILIA!!!

 106. Legea Conservării Energiei! Nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă! Nu sunt invidios pe obezul cu accente homo in tinerețe, care a vândut Petromul pe 1 mld de dolari șpagă! Are timp ” dincolo” o eternitate ca să se caiasca de faptul că a distrus viitorul Romaniei! O eternitate va fi scrasnirea dinților și vermele cel nedormit, adică propria-i conștiință! La ce-i folos omului dacă el câștigă toată lumea și își pierde sufletul? Iisus Hristos Mântuitorul citire!

 107. Io gheneral cu 4 stele vreau o partidă de table la popota cu 8 cefe de porc bine prăjite! La dracu cu limba română! Noi mâncăm, noi nu gândim!

 108. Singurul care a vrut sa lupte cu statul obez a fost Basescu. Drept care s-a ales cu toate sudalmele posibile(inclusiv,si in mod special peaicea) plus doua suspendari din functie.

 109. Furați mult, fiți in psd și veți fi feriți de saracie, munca, șomaj! Dacă sunteti si la public Antena3 CNN sunteți salvați pe viața! Citez din dl Savaliuc r psd, desființați DNA și abuzul in serviciu! Liber la furat…

 110. Sunt trist, foarte, foarte trist! Actualul psd fost frontul salvării naționale, ne-a impuscat in cap in 89′, ne-a distrus industria, ne-a dus pe calea emigrarii! Acum nu mai vrem sex cu Petre Roman! Vrem capul lui Moțoc! Suntem iobagi in România! Criminalii din 89′ la umbră, noi la soare, la târnăcop! Suntem idioți, tâmpiți! Sex cu Roman Petre? Dar cu inteligența când???

 111. „iar pe femei le trateaza mârlănește”

  Pai, asa trateaza biserica orto-dosista femeia, adica viata. Popalaii in sutane va stabilesc moartea. Puneti femei la conducere, ca in Nord si terminati biserica, daca mai dati si bani la primitivii arabeti, sunteti cuceriti, ca Suedia. Teroristii arabii intra in NATO/OTAN prin prostalaii beti suedejii. UE e dusa pe drula, ca-i drulita ! Culmea, a inceput cu Estul balcanic, popalaii in sutane au o putere de distrugere superioara femeilor., ei gestioneaza „viata dupa moarte” !

 112. Anul 5784
  Cele zece zile de Sarbatoare sunt de fapt, zece zile de meditatie in care omul se gandeste la ce a gresit cu gandul, cu vorba sau cu fapta. A zecea zi, este ziua Iertarii cand Dumnezeu isi aduce aminte ca a promis ca ne va iubi cu o iubire vesnica iar noi ne vom gandi ca nu prea o meritam.
  În ceruri s-au deschis in prima zi trei Cărţi: a Vieţii (în care sunt înscrişi cei drepţi), a Morţii (în care sunt înscrişi nelegiuiţii) şi o a treia pentru oameni ca noi, nici buni, nici pe de-a-ntregul răi, a căror soartă va fi decisă în Ziua Iertării. (E motivul pentru care una dintre urările consacrate acum e de a fi înscris în Cartea Vieţii).
  (Cf. Lelia Munteanu)

 113. EPILOG …

  Cine NU-L RESPECTA pe ZEUL nostru cel stravechi GETO-DACIC/ZAMOLXIS, zeul MONIST al Stiintei si MONOTEIST al CERULUI si al NEMURIRII de pe acest TARAM… NU RESPECTA NICI denumirea ADEVARATA a CONDUCATORILOR NOSTRI (inca din epoca arhaica IE/1500 BC, epoca Miceniana cu Liniar B ca scriere) … in care se spunea si se scria BASILEU – BASILEI. La noi aceasta FIIND si denumirea straveche cea OFICIALA a CONDUCATORILOR nostri PAMANTENI si SUVERANI, alesi in mod AGNATIC/TRACO-GETO-DACII cei NUMITI astfel inca din epoca Razboiului Troian/1200 BC.

  PS. Charlie FARA Dumnezeu (pagan desartic cu MASHA, adorator al zeului RAZBOIULUI/Yahwe si al BANULUI/Baal] si FARA PATRIE//ALOGEN UCRAINEAN([Galitian khazar/turcit mozaicat) RASPUTINIZAT (SOVIETIZAT). DEH … cine nu cunoaste ISTORIA cea STRAVECHE a NEAMULUI nostru de pe acest TARAM … tot un ANTIromân si NEromân RAMANE !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.