Fondatorul Stratfor şi Emil Hurezeanu, în vizită la Chişinău

Cu ocazia lansării filialei Fundaţiei Universitare a Mării Negre de la Chişinau, pe 1 octombrie, în capitala Republicii Moldova se va afla fondatorul agenţiei americane Stratfor, alături de personalităţi din România.

La Chișinău va veni conducerea fundației – Dan Dungaciu, președinte, Liviu Bota, președintele Consiliului Director, Silviu Neguț, vicepreședinte – membrii colegiului director – ambasador Sergiu Celac, ambasador Ioan Donca, Emil Hurezeanu – alături de alți invitați din România.

Cu ocazia acestui eveniment public, va fi invitat să conferențieze, pentru prima dată în R. Moldova, George Friedman, președinte și fondator al STRATFOR, pe o temă legată de securitate și energie la Marea Neagră. La eveniment vor participa înalte oficialități ale R. Moldova, diplomați, ambasadori, oameni de afaceri, jurnaliști etc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.