Forum România, pentru România

 FORUM ROMANIA, un proiect desfășurat sub înaltul patronaj al Academiei Române, în parteneriat media cu Televiziunea Română, Radio România și agenția de presă Agerpres, este programat a fi lansat în zilele de 9 și 10 iunie. 

Evenimentul se bucură de prezența unor marcante personalități ale vieții social-politice și culturale românești, membrii ai Academiei Române și ai corpului diplomatic, precum și jurnaliști consacrați din presa românească, menționează organizatorii.

„Vă invităm să vă alăturați unui proiect generos și să dăm împreună viață celor mai bune idei pentru dezvoltarea României și pentru o viață mai bună a cetățenilor săi“, scrie în mesajul său Teodor Meleșcanu.

Despre evenimentul care se va desfășura la Centrul Internațional de Conferințe din cadrul Palatului Parlamentului, aflați mai multe din rândurile de mai jos:

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. Cam multi baieti rebotezati de secu! Unii chiar impinsi in asa zisa academie, cea mare si nu cea a marelui Hagi.

 2. Chireac, Gusa, Cristoiu,Buble, chiar Tuca si SRS, apoi Ciutacu si Rifai, mai lipsesc Gadea, R.Tudor si Dogioiu ca tacamul sa fie aproape perfect!

 3. Lista e mare de tot! Intrebarea este; aduce ceva poporului, vor trai romanii mai bine sau e alta metoda de a arunca praf in ochii romanilor dupa principiul „fa-te ca muncesti”!

 4. M-am linistit! Daca printre ei sunt „somitatile” ca Zegrean si Stoica, sau Ciolos si Adina Valean, pot dormi linistit! Suntem pe drumul cel bun! Lipseste ca invitat de onoare Soros!

 5. Adrian Cioroianu ex-ministru de Externe al Romaniei, si istoric respectat, cu studii si doctorat „pe bune”, cu exceptionale exprimari despre istoria veche si contemporana, autorul unor previziuni de bun-simt, deci, dl. AC este un invitat de nota 10.

 6. Cam tocană de legume grupajul de poze. Unii mai sunt activi, unii din unii din păcate, unii la categoria fosile, alții la categoria demolatorii, câțiva de valoare dar fără determinare, fără putere. Toții bine merci în prosperitate, intrați în istoria dezastruoasă a acestor ultimi 32 de ani. Chiar ne-ar trebui o resetare națională, dar SRI și ONG au metastazat funcționarea statului român greu de însănătoșit. Încercările de schimbare de independență timide, cu jumătăți de măsură ale domnului Dragnea au fost blocate de furtuni de proteste și blocaje le toate nivelurile orchestrate din afara țării. A tot mai departe luminița de la capătul tunelului. După 10 ani T. Băsescu și 10 ani K. W. Iohannis cu cine ne vei pedepsi în continuare Doamne?

 7. A dat frica-n șobolănime. Altfel nu văd rostul adunatului atîtor cozi de topor laolaltă. Vor să arate că sînt de partea oamenilor.

 8. Toate giamparalele,valetii si floraresele Sistemului! Unul mai pocit ca altul,una mai pocita ca alta!Lipseste Adrian Severin,deci Forum Romania este ca un butoi fara doage cu papagali de mult iesiti din istorie …
  Vorba lui Andrei Versace: „Dacă le dau prăduitorilor timpul meu, le ia ceasul razna!”

 9. Exceptionale pozele, un album cu toti securistii din Romania. Mai rasfirati !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.