Fost înalt demnitar ucrainean, prins la granița cu România

Fostul președinte al Curții Supreme a Ucrainei, Vsevolod Knyazev, acuzat că a luat 2,7 milioane de dolari mită  în schimbul unei hotărâri favorabile într-un litigiu privind proprietatea, a fost reținut la doar un kilometru de granița cu România, scriu jurnaliștii de la Știri pe surse.

Knyazev a fost oprit la un punct de control de frontieră în satul Solotvyno, neputând părăsi Ucraina.

 

Citeste

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

  1. Pensii speciale! Să vină aicişa la Câmpul Tactic Optimizat, la duamna Savonea şi nea Predoiu, că mafia are nevoie de slugoii cei mai nemernici!

  2. Vedeti ce bine e la noi? Iulian Dumitrescu n-a trebuit sa fuga nicaieri, iar spaga i-a ramas intreaga. L-a aparat bine slanina vorbitoare numita Ciuca.

  3. Eu credeam că, românii sunt cei mai mari hoți din lume! Când colo,acest tinerel e cel mai mare hot din lume! Ucraina un sac fără fund! Putem sa le donam 1.000 de patrioate,vor fi striviți de ursul rus! Succesuri guys!

  4. A făcut CE fac TOȚI.
    AltFEL, DăUnde, BĂ, DăUNDE?
    SISTEMUL are AșaO LOgicăCosntitutivă, că NU lasă Alternativă.
    Dar SE prind NUMAI CeiCare TREBUIE, „momental”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.