Fosta șefă a ICR Londra a dat în judecată MAE

Actrița Catinca Nistor, fosta șefă a ICR Londra, a dat în judecată Ministerul Afacerilor Externe, în iunie, la o lună după ce a fost revocată din funcție, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Ei precizează că fosta șefă a ICR Londra cere instanței să oblige MAE să anuleze decizia de eliberare și să primească despăgubiri egale cu salariile indexate.

Citește articolul integral pe Libertatea  

In martie anul acesta, presa scria că Nistor a refuzat locuința de serviciu în care au stat și predecesorii săi, optând pentru un apartament pentru care statul român plătește o chirie lunară de 6.500 de lire.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Tupeu de borfasa! Esti eliberat din functia in care ai fost numita politic si, te vrei inapoi sau cu contul ingrasat peste limita nesimtirii! Ba, prosti sunt cei din justitie daca ii accepta miloagei umilirea Romaniei in acest hal! Daca ii accepta umilirea Romaniei, inseamna ca ori sunt complice la distrugerea tarii, ori escrocheriile financiare sunt in complicitate: justitia cu escrocii pentru furt prin hotarati judecatoresti, practici de 34 ani in Romania.

 2. ICR a adus Romaniei o imagine negativa.Nimeni nu vrea sa auda de aceasta lipitoare financiara.ICR este o colectie de nulitati cu ifose paranoice.Un exemplu clasic este Patapievici cu ai sai cai roz insufletiti de crucea lui Hitler.Sefa ICR Londra trebuie pusa sa returneze banii cheltuiti pentru huzurul sau personal.ICR trebuie desfiintat cat mai repede pentru ca nu are un impact vizibil.

 3. O obraznică, care mai este agresivă şi arogantă.
  Crede că tăticuţu’ poate face şi desface totul. Ei uite că nu poate.
  Numirea şi revocarea, în serviciul extern, sunt decizii de oportunitate – poţi fi numit cu surle şi trîmbiţe azi şi poţi revocat, fie liniştit, fie cu aceleaşi surle şi trâmbiţe, după un an, exclusiv în funcţie de vrerea celui care te numeşte. Iar cel care te numeşte, te şi revocă, atunci când crede el că este oportun, cu un preaviz de cel mult 90 de zile, fără niciun fel de explicaţii.
  Regula de bază: NU există durată fixă a mandatului în străinătate. Au mai fost câţiva derbedei, care au contestat, în instanţă, deciziile de revocare din funcţie (de consul general, dacă nu mă înşeală memoria). Au rămas să strângă praful de pe tobă…
  Ori obrăznicia tocmai aici se arată: uite că eu bat din picior să se facă vrerea mea!
  Zis neaoş, simplu pe româneşte: „Cangi”.

 4. Alogenii,cati au mai ramas in Romania trag tot la posturi externe,diplomatie si cultura ,e tipic,vorba lui Stalin,pentru „cosmopoliti”
  mai vand,mai cumpara,negustori se numesc, care pot tradeaza cu acte ca Severin sau Marga

 5. ICR este oricum o risipa de resurse. Problemele majoritatii romanilor din strainatate sunt cu totul altele si oricum legaturile culturale cu tara se fac acum pe internet. Nu vad care-i plus valoarea. Nu-i neaparat de desfiintat (orice tara are o asemenea prezenta in strainatate), dar de micsorat si restructurat cu siguranta.

 6. sugacea budeanu care zice din doctoratu’ ei – NUMA’ AMETITELE! STAU PE BANII UNUIA/FEMEILE ADEVARATE SE INTRETIN SINGURE! – fiinta asta de la icr, e „femeie adevarata” care se intretine singura?

 7. Ce personaj odios e femeia asta: numita politic de Liviu Jicman, chelnerul culturii române, demisa tot de el dupa ce s-au facut amandoi de rusine de ii stie acum o tara intreaga. Penibili si prostovani, tupeisti si fara niciun Cv. Si, ma rog, ce mare actrita e de a intrat cu pile la Hyperion si s-a transferat in conditii ilegale la UNATC?! Ce era Catinca Nistor fara tatal ei?! Vanzatoare in mall cel mult. Si Jicman ospatar la Pescarusul ca tot il ajuta fața. De procesul DNA ce mai stim? Ca peste tot unde e angajata are performanta de a fi concediata si de a ajunge la un proces. Plus imagine publica zero barat, la fel si in Londra. Succes, Catinca, stim ca poti! Si succes Liviu Jigman, ospatarul liniei 3 din PNL.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.