Fostul antrenor al Simonei Halep. „Ce e mai rău în situația asta”

Artemon Apostu-Efremov, fost antrenor al Simonei Halep, a pus punctul pe i  în scandalul de dopaj în care este implicată românca.  Simona, care așteaptă un verdict de la TAS, va fi singura care va plăti, subliniază antrenorul. Declarația lui Mouratoglou a venit foarte târziu și a fost cu jumătate de măsură, arată el.
„E clar: ea a căzut, cumva, într-o capcană. Eu, știind-o pe Simona, a fost, de-a lungul carierei, extrem de atentă la aceste detalii.
Ne cunoaștem de mult timp. Ne-am antrenat împreună. A fost nevoită să scoată singură castanele din foc, pentru că am impresia că membrii din echipa sa au părăsit-o pentru multă vreme.
Declarația lui Mouratoglou a venit foarte târziu și a fost cu jumătate de măsură. Nu a spus: ‘sunt vinovat, îmi asum, echipa mea a greșit’, ci a zis că se simte responsabil.
Ce e mai rău în situația asta e că va fi singura care va plăti. Oricum a plătit deja, timp de doi ani de zile.
Cumva, Mouratoglou a reușit să se strecoare. Simona a rămas singură în fața reflectoarelor, pentru foarte mult timp. Nu știu dacă a fost o strategie sau așa s-a întâmplat.
Cert e că, în orice caz, ea va plăti. În rest, Mouratoglou a fost cu alți sportivi, nu a pățit nimic”, a spus Artemon Apostu-Efremov, la PRO Arena.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

7 Comentarii

 1. Tenismena Halep, in loc sa-si vada total de tenis, s-a apucat sa divorteze de machedonul devotat, si s-a inhaitat cu fustangiul asta de frantuz – insurat cu o negresa frantuzoaica, are trei copii, casatorie catolica pe viata. Legitima, cand a vazut ca romanca s-a indragostit lulea de legitimul ei, a avertizat-o public pe Simona, sa-i lase legitimul in pace, in caz contrar va suferi consecinte nebanuite…si, Simona a incasat-o !

 2. Ce e mai rău în situația asta A TRECUT! …urmează la T.A.S. mărirea suspendării la 8 ani, pentru DOPAJ INTENȚIONAT, DIN DOUĂ SURSE, ȘI MINCIUNĂ ÎN DECLARAȚII……[Rumburak]

 3. Mouratoglou este grec ,iar Simona machedoanca.
  Ce poate fi mai pretios pt.un grec decit sa-si bata joc, sa domine,sa invinga o machedoanca?
  Nu neaparat pe teren ci iata prin a fi antrenor,aducindu-si echipa sa haleasca pe Halep,oricit ar fi taica-sau de bogat licheua ramane lichea.
  Prin modul in care a abandonat-o,incredibil ,el si echipa i-au pasat drogul sau cel putin au stiut si nu au spus nimic!
  Eu cred ca HAlep a fost indragostita lulea,nu a mai vazut si auzit glasul ratiunii in fata acestui versat mascul,in definitiv nu neaparat ratiunea ne conduce mai ales cind iubirea da palmele vietii,aducind cu ea radacinile ancestrale si ale inconstientei.Nu putem sa spunem ca Simona s-a comportat (si poate si acum?)ca o prostanaca.A muncit mult,a depus efort supraomenesc,a atins gloria ,bogatia,faima prin forte propri,de aceea ,orice ar fi este viata ei si numai a ei.

 4. „Halep – Mouratoglou, o relație toxică: Ovidiu Ioanițoaia arată cum Simona a fost dominată de francez.
  Ovidiu Ioanițoaia a subliniat, în mod repetat, că Halep a pierdut totul pe mâna lui Mouratoglou.
  Acum, după audierile de la TAS, Ovidiu Ioanițoaia a reluat această idee și a remarcat, încă o dată, această relație toxică, Halep – Mouratoglou.
  *M-am așteptat ca Simona să se dezică de cei de la Academia Mouratoglou, în favoarea cărora sacrificase o întreagă echipă de compatrioți, pe Ruzici, pe Cercel, pe alții. Și nu doar atât. Ci să ceară ca, în paralel cu ea, să fie investigați și aceștia. Trași la răspundere.
  *Deși Mouratoglou et Comp. au nenorocit-o, practic, i-au ruinat cariera, Simona a continuat să-și clameze o inocență în care cred tot mai puțini. Nu s-a îndreptat împotriva lui Mouratoglou și a oamenilor lui, cum era de presupus că va reacționa. Șocând, a rămas în tabăra diavolului și totul a culminat în clipa în care, după audierile de la TAS, a acceptat să ia cina tête-à-tête cu Mouratoglou, ca să ce? Să pună țara la cale!
  *Alta i-ar fi întors spatele și l-ar fi tratat ca pe un dușman pe cel care, nu-i nicio exagerare, a distrus-o. Nu și Simona, poate nu vrăjită de francez, dar sigur dominată de el.
  *În măsura în care pe femei e uneori mai greu să le înțelegi, așa se spune, nu?, Simona chiar e de neînțeles în situația actuală. De unde și posibilitatea, inițial respinsă ferm, ca relația dintre ea și Monsieur Patrick să nu fi fost doar una dintre o tenismenă și antrenorul ei. Să fi însemnat ceva mai mult.”

 5. Nu-i treaba ta ce face in viata ei privata. Sa speram ca scapa si asa cum Svitelina sau Pavlyuchenkova joaca bine va reusi si Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.