Fostul cameraman al lui Boc, un adevărat dezvoltator imobiliar

În ciuda faptului că străduțele din preajma centrului comercial The Office din Cluj Napoca sunt sufocate de trafic, Primăria continuă să aprobe construcția unor imobile care vor aglomera și mai mult zona.

Ziar de Cluj atrăgea recent atenția asupra acestei situații, amintind de două imobile ce urmează să se construiască pe strada Buftea. Recent, Primăria a pus în consultare publică un nou proiect imobiliar ce urmează să fie dezvoltat la intersecția străzilor Scorțarilor și Buftea.

  Clujenii care locuiesc în Mărăști pe Scorțarilor sau Buftea sunt SUFOCAȚI de trafic: ”Mai „băgați” un bloc pe gât celor care stau în zonă”

Ovidiu Daniel Moldovan, cunoscut sub apelativul Didu, fostul cameraman al lui Emil Boc este cel care construiește, prin firma sa Digger Constractors un imobil de șase etaje cu funcțiuni mixte: parter comercial, E1-birorui, E2-aparthotel, E3,E4,E5,R-locuire. Accesul se va face din strada Scorțarilor.

Ovidiu Daniel Moldovan a fost cameramanul lui Emil Boc în perioada când a ocupat funcția de premier. În 2012, când mandatul actualului primar s-a încheiat și s-a întors la Cluj, a revenit acasă și Ovidiu Didu Moldovan. În același an a înființat firma SC Digger Contractors SRL și s-a apucat de proiecte imobiliare. Acum este un adevărat dezvoltator imobiliar cu imobile construite sau pe cale de construire în tot orașul.

Firma DIGGER CONTRACTORS SRL din CLUJ-NAPOCA  a fost înființată la data de 29-06-2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 – Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

DIGGER CONTRACTORS S.R.L. a avut în 2022 o cifră de afaceri de 34.896.573 RON și profitul societații net este de 9.590.613 RON. În 2022 compania avea 14 angajați.

Articolul integral poate fi citit pe Ziar de Cluj

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

  1. la noi, pioni bagati la inaintare. Uneori sacrificati si transformati in regine…

  2. nu poate construi unitate de cazare fara acordul vecinilor…deci o fi semnat vecinii pe 2 lei?

  3. „ARTICOL DE O RĂUTATE TIPICĂ !OVIDIU A FOST CAMERAMAN AL GUVERNULUI NU A LUI BOC ! DIN OTRAVA IZVORÂTĂ DIN PIXUL AUTORULUI-REZULTĂ CĂ CEI DOI ARDELENI NU S-AU PUTUT ADAPTA SUDISMULUI ȘI AU VENIT LA CLUJ UNDE CHIAR AU FĂCUT TREABĂ ! CU TOATE SĂPĂTURILE RĂUTĂCIOASE,CU MINCIUNILE TRÂNTITE ÎN CAPUL LUI BOC CLUJUL DĂ CLASE CELORLALTE REȘEDINȚE DE JUDEȚ,CHIAR ȘI BUCUREȘTIULUI.–IAR DE VA CANDIDA IAR, BOC VA CÂȘTIGA DETAȘAT!IAR FOSTUL CAMERAMAN A APLICAT -LEGEA CAPITALISMULUI:VOINȚĂ,CĂUTARE DE OPORTUNITĂȚI,PRIETENII CU FOLOS,FOLOSIT TOT CE-I FAVORABIL ȘI A REUȘIT ! DAR CUM 70% DINTRE CETĂȚENII RO. AU CA DEVIZĂ -SĂ MOARĂ ȘI VECINUL -NU SE PUTEA SĂ NU -L CÂRCOTEASCĂ ! DACĂ OMUL A ÎNCĂLCAT LEGILE ȚĂRII SĂ-L IA JUSTIȚIA!

  4. De unde pot pastele mamii lor au bani daca nu din furat ani și ani la rând din bugetul statului român?

  5. insuportabil inainte de 2.000, nici nu vreau sa-mi imaginez cum a ajuns, oricum nu am de gand sa merg in ”minunea” occidentala..imi plac oraselele desi si ele devin aglomerate pt ca benzina este ieftina sau nu suficient de scumpa ca sa nu umbli cu bus-ul sau cu tramvaiul…

  6. Procopseală politică.Cât timp politica rulz, toți neisprăviții vânjoși în limbă vor avea o scară separată.

  7. Prietenii cu folos, ca alea pe care le leaga gipsy cu complicii din alte tari, când vine vorba de traditionalul ciordit.
    Am sclavit pentru un pokerist din asta care doar pretini are, si-i ies banii gârla, da’ când sa dea salariu’, plângea. :)))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.