Fostul mare fotbalist Mario Kempes i-a uluit pe medici

Fostul internaţional argentinian Mario Kempes, campion mondial în 1978, a declarat la un post de televiziune din Argentina că va fi supus astăzi, în Statele Unite ale Americii, unei operaţii de triplu bypass, transmite MEDIAFAX.

„Arterele mele sunt înfundate în proporţie de 80 la sută. Medicii au fost uimiţi, nu înţeleg cum am putut să trăiesc până acum”, a spus Kempes, aflat într-o clinică din Connecticut.

Mario Kempes, în vârstă de 60 de ani, făcea analizele necesare înaintea unei intervenţii chirurgicale la şold când s-a constatat că trebuie să fie operat pe cord.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.