(FOTO) Cât suportă stomacul unui om!

Medicii au descoperit mai multe monede, bancnote, o lingură şi alte obiecte în stomacul unui bărbat care a fost adus la UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi după ce s-a înjunghiat accidental.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a declarat medicilor că, în timp ce încerca să taie cu cuţitul o felie de salam, s-a înjunghiat accidental în abdomen.

Potrivit medicilor, bărbatul este un pacient cu patologie psihiatrică şi a fost externat recent de la Institutul de Psihiatrie.

„Pacientul a fost preluat de la domiciliu de echipajul de terapie intensivă mobilă cu plagă înjunghiată abdominală prin obiect ascuţit tăietor, un cuţit. A fost internat la Clinica IV Chirurgie din cauza unei plăgi penetrante în abdomen”, a spus dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

 1. dr. Diana Cimpoeşu
  -nume predestinat,
  cimpoiul se face din stomac de oaie.
  (nimeni nu a incercat cu stomac de girafa)

 2. A trecut proba,asa ca poate merge in occident sa ne ajute la Schengen.

 3. Cred ca ii spusese doctorul, la analize, ca are lipsa fier din organism … Iar felia de salam pe care dorea s-o taie … in cite, in patru sau in sase ? Adica isi portiona masa pe o saptamina sau pe doua ?

 4. Hmmm … cam greu sa ajunga in Occident … pe aeroport cred ca incep sa sune alarmele mai ceva ca la 9.11 si se aprind beculetele la poarta de control ca la un brad de Craciun !! …

 5. Omu’ a dat iama prin muzee la Iași? De la vârfuri de săgeți din silex, la fișicuri cu bani și părți din sabia lui Napoleon?

 6. Daca mafia columbiana a citit si a tras concluziile de rigoare din articol, inghititorul de sabii e un om „facut”, il asteapta o viata de huzur…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.