(FOTO) Urmările unui incendiu la Casa de Asigurări de Sănătate Vaslui

Detaşamentul de pompieri Vaslui au intervenit de urgență pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în camera serverelor şi exista pericol de propagare la întregul nivel.

„După efectuarea recunoaşterii, s-a acţionat cu trei linii de intervenţie pentru izolarea şi lichidarea incendiului. Nu au fost găsite persoane rănite sau intoxicate cu fum ori alte gaze toxice”, au transmis reprezentanţii ISU.

Întrucât clădirea instituţiei este lipită de un bloc turn, echipe de salvatori au mers din uşă în uşă pentru a verifica starea locatarilor, însă nu s-a impus evacuarea lor.

Concomitent cu operaţiunile de stingere au fost amplasate mai multe exhaustoare pentru evacuarea fumului extrem de dens care inundase clădirea.

În prezent, incendiul este lichidat, dar se continuă evacuarea fumului şi a gazelor fierbinţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit produs la un UPS de mare capacitate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. Iar ii vor pune pe drumuri pe pensionari să plătească și sa aducă alte acte! Sau, e ceva ilegalități în instituție! Mai știi, te poți aștepta la orice cu bugetarii de lux din politica românească!

  2. Responsabilitatea la incendii e ziro! Succesuri stat român!

  3. E clar , Recalcularea Pensiilor dupa asemenea inflatie produce incendii .

  4. EU AM CITIT „Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.” ȘI ÎNTREB DACĂ SERVERELE PRĂJITE ADĂPOSTEAU DATE,CERTIFICATE,ATESTATE ETC A CONCEDIILOR MEDICALE REPETATE-PENTRU PENSIONARE PE 1=„ÎNAINTE”,CERTIFICATE DE HANDICA PENTRU PENSIONĂRI TIMPURII-ȘI MAI ADĂUGAȚI D-VOASTRĂ CĂ EU AM HADICAP DE „PREA MULȚI ANI”! –CUM SE NUMEA LOCALITATEA ACEEA DIN JUD DOLJ UNDE 800 DE ȘOFERI PRIMEAU AJUTOR DE HANDICAP DE VEDERE?

    ///

    //

  5. CASA DE PENSII,CASA DE SĂNĂTATE,ANGAJAȚI AI PRIMĂRIILOR,CEI DIN SPITALE,POLICLINICI,CABINETE MEDICALE,AGENȚII BUGETARE -NEMULȚUMIȚI,APIA-OȚI, ȘI TOȚI–ÎN GREVE INTRAȚI DAR NU UITAȚI :FOCUL ESTE CEL MAI GROZAV PURIFICATORȘI „ȘTERGĂTOR DE MATRA….ÂCURI!

  6. În România dacă nu e Ferma dacilor există un sigur vinovat “un scurcircuit”. Pentru scurtcircuit protejează siguranțele, pentru supra sarcină protecția termică pe care o au înglobată tipurie noi de siguranțe. Ci e a dimensionat cablurile de legatură cu UPS de mare capacitate, probabil curent continuu. Fiind și iarnă geamul deschis compensează încălzirea hardului. A fost cădere de curent de au intrat în funcțiune UPS de mare capacitate? E prima oară? Nu mai sunt institute de proiectare cu Verificator și Comisie de avizare cu multiple cataloage de tarifare și colective ce munceau din greu să știi cât costă prrouectul și execuția? Cu criteriul numărul 1 la licitație cu cine proiectezi și execuți e “prețul minim” incendiul e garantat. Pune în operă ce scrie în proiect sau poate realiza la acel preț fiindcă pune componente de proastă calitate și subdimensionate? În câțiva ani nici nu mai ai cu cine. În anii 50, 60, 70 erau inginerii școliți în Germania, Franța, Austria care au învățat să crească țara lor, care au scris și editat normativele de proiectare și execuție,? plus normativele de proiectare rusești mură în gură inclusiv cu exemple de calcul, și care au format generații de specialiști. A fost o dată România o putere industrială .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.