Fotografii cu cântec

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

5 Comentarii

  1. S-a dus bou si s-a intors vaca! Ciolacu e in campanie pentru prezidentiale si da bine la electorat sa pozeze in pelerin, mai ales ca sunt destui antihristi printre ierarhi care sa-i sufle in panze. Si nu este singurul! Aflata si ea in campanie pentru PSD, partid care a promovat-o pe post de consilier a lui Dijmarescu, Sosoaca a bifat inca o data pelerinajul la Sfanta Cuvioasa Paraschieva, asta dupa ce pana in urma cu vreo trei ani injura BOR pe Facebook si facea propaganda pentru neomarxistii USR.

  2. Chiar credeți că domnul prim ministru Marcel Ciolacu când avea pauză la cărat puști a citit romanul Cei trei mușchetari (Les Trois Mousquetaires) de Alexandre Dumas ediție de buzunar? Sau a văzut Cei trei mușchetari, film de capă și spadă realizat în 1961 de regizorul Bernard Borderie cu Gérard Barray în rolul lui D’Artagnan și cu superba Mylène Demongeot – în rolul lui Milady de Winter? Ce sărbătoare era să mergi cu părinți la cinematograf de la 9 seara, să vezi un așa film și la ieșire să te cunoști și saluți cu toată lumea. “Frumoase vremuri! Unde-s? Unde-s? S-au dus cu toți… “

  3. Portos si Aramis sint, alaturi de Mercedesa, Televizor s.a. in Simileasca, vestit cartier negru din Buzau .

  4. Are talent sa se faca de ras zilnic.Auzi, pensii mai mari cu 40% ca si cum nu ar fi luat masuri de austeritate. De unde bani mai covrigarule ca nu stii ce taxe si impozite sa mai maresti-inventezi ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.