Fotoreportaj. Festivalul Namaste India, la Grădina Botanică

Festivalul ,,Namaste, India″, dedicat tradițiilor și artelor indiene, se desfășoară la Grădina Botanică din București, în perioada 28-30 iunie.  

În cadrul celei de-a XV-a ediţii vor avea loc zilnic, între orele 9,00 şi 20,00, spectacole de dans, concerte, lansări de carte şi clase de yoga, alături de ateliere, lecturi şi conferinţe pentru toate vârstele şi interesele – vor oferi oportunitatea unică de a descoperi şi experimenta cultura indiană, alături de artişti, profesori şi specialişti din domenii diferite, transmit organizatorii.

Cu ocazia centenarului actorului Raj Kapoor, va avea loc o paradă de sari-uri şi un recital de muzică de film.

Programul complet al evenimentelor este publicat pe site-ul www.namasteindia.ro şi pe platformele de social media ale festivalului.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. apropos:
    au umplut Bucurestiul de minoritatea terrorista indiana sikh
    ii recunoasteti dupa turbane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.