Îşi dau cu stîngul în dreapta Fraudarea, dovada că Guvernul PNL a organizat prost localele

Să fie clar pentru toată lumea: orice alegeri din lumea aceasta pot fi fraudate doar de către Puterea care le organizează! Ea are la îndemînă toate pîrghiile: autorităţi, servicii, bani. Dacă Opoziţia ar încerca să fraudeze, procurorii le-ar pune imediat cătuşele pe mîini sau s-ar duce cu Biblia prin localităţi să-i pună pe oameni să jure, aşa cum a făcut Codruţa Kovesi după Referendumul din 2012, de la suspendarea lui Traian Băsescu.

Or, ce vedem noi acum? PNL şi USR ţipă de dimineaţa pînă seara că PSD a fraudat alegerile, deşi cei care le-au organizat sînt PNL şi chiar Preşedintele României, implicat pînă în gît în această campanie! Dar nu numai în circumscripţiile în care alianţa PNL-USR a pierdut, ci şi în unele în care a cîştigat.

Culmea este că, în acelaşi timp, Iohannis ridică statuie „forţelor de dreapta” (observaţi că nu mai spune PNL) care au făcut această „revoluţie”, în care PNL-USR ar fi dobîndit o victorie istorică. Ştiu că Iohannis n-a stat niciodată bine cu logica, dar, chiar aşa, să se laude cu o victorie şi, în acelaşi timp, să vorbească despre fraudarea alegerilor?

De altfel, tocmai pe această logică şuie a Puterii, PSD reclamă şi el că a fost furat la alegeri în mai multe circumscripţii, profitînd de faptul că PNL le-a organizat, şi cere, nici mai mult, nici mai puţin, decît renumărarea voturilor, lucru cu care USR şi PNL nu mai sînt de acord!

Uitaţi-vă la Sectorul 1 din Capitală! Clotilde Armand a fost anunţată de Pieleanu, „sociologul naţional”, cu 10 procente în faţa lui Tudorache, şi-a proclamat victoria, dar ea şi colegii din USR au clamat apoi frauda electorală. Dracu’ a mai văzut aşa ceva, ca învingătorul să vorbească despre fraudă, cînd el ar trebui să proclame corectitudinea, altfel înseamnă că victoria lui a fost obţinută prin acest furt electoral!

Şi, culmea!, în timp ce vorbesc despre fraudă, nici Clotilde Armand, nici Dan Barna, şeful de partid, nu vor ca voturile să fie numărate din nou. Atunci, de ce au aruncat tema fraudei? Doar pentru spectacol? Ei, uite, că acum totul se întoarce împotriva lor, căci Tudorache şi PSD le aruncă în faţă cartoful fierbinte pe care chiar USR l-a scos din foc şi cere renumărarea voturilor, operaţiune care nu se ştie ce va scoate la iveală!

Pe cale de consecinţă, din moment ce chiar organizatorii alegerilor, adică Puterea, vorbesc despre „fraudă”, toţi ceilalţi candidaţi din alte formaţiuni sînt îndreptăţiţi să ceară renumărarea voturilor şi chiar refacerea alegerilor. Şi chiar asta se cere acum. Pînă şi candidata PMP de la nu ştiu care sector din Bucureşti, care a obţinut doar 7%, strigă în gura mare că i-au fost furate voturile.

Şi, atunci, nu e normal să ne întrebăm: de ce a fost aruncată în public tema „fraudei electorale”? Nu cumva totul este o strategie care nu are de-a face propriu-zis cu aceste alegeri?

Sînt aici două aspecte care nu trebuie să scape unei analize serioase:

– 1. PNL mută discuţia de la scorul slab pe care l-a înregistrat la nivel de ţară şi

– 2. PNL şi USR vor să se victimizeze ca fiind furat de PSD şi să anunţe strategia pentru alegerile generale de peste două luni.

După părerea mea, amîndouă scenariile sînt păguboase.

În prima situaţie, PNL ar trebui să se trezească din letargie şi să constate că erodarea de la guvernare şi, mai ales, criza Coronavirus au tăiat ascensiunea de după victoriile electorale de anul trecut. Asta le mai lipsea acum liberalilor, să se acuze singuri că nu sînt în stare să organizeze alegerile, astfel încît să împiedice frauda. Că vor sau nu, cele mai răsunătoare victorii ale „dreptei” sînt cele obţinute cu candidaţii USR la Capitală, la Timişoara sau Braşov, iar fără consilierii USR nu vor avea majoritatea nicăieri.

În cea de-a doua situaţie, tema fraudării alegerilor de către PSD este atît de şubredă, încît se poate întoarce împotriva PNL ca un bumerang. Acum au noroc cu gruparea SRI din PSD, formată din Ciolacu-Dâncu-Grindeanu, dar nu trebuie să uite că alegerile parlamentare se desfăşoară la nivel naţional, cu implicarea directă a liderilor locali şi zonali, direct interesaţi să intre în Parlament. Nu va mai fi ca la locale, cînd aceştia ar fi trebuit să tragă pentru nu ştiu care primari sau consilieri, ci se vor bate pentru propriile interese, iar dacă se aduce vorba despre fraudă, vor avea capacitatea să-şi ascută atenţia, astfel încît ei să nu fie furaţi.

Cum am da-o, cum am întoarce-o, aducerea în discuţie a temei fraudării alegerilor locale a fost o proastă idee. Pe de o parte că ne face iarăşi pe noi toţi o naţiune de hoţi, incapabilă să respecte regulile democratice, şi, pe de altă parte, arată incapacitatea Guvernului Orban să organizeze nişte alegeri corecte.

Şi n-o spun eu, ci o spun chiar cei din alianţa PNL-USR, care ţin morţiş să ne arate că au dobîndit această victorie de la locale prin fraudă electorală! Vorba păcătosului, nu?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17
Ion Spânu 1818 Articole
Author

53 de Comentarii

 1. Spanule, PNL este de vina ca PSD fura mereu voturi? Adica faci exact ce fac mereu comunistii,dau vina pe altii pentru toate tampeniile lor. Dar nu ar fi mai bine sa te duci sa o cauti pe Elodia? Poate ai treaba si te retinem.

 2. piele de soola asta cu sondajele lui scoase din koor este punctul de plecare al FRAUDARII/ bai gadea, cat il mai ridici in slavi pe escrocu asta – dom „profesor” )poate profesor de manipulare si fraudare

 3. Musca olteneasca pe caciula PSD!
  La birtul din Deveselu
  Beau vin si injur Bruselu
  De se-ntampla sa ma-mbat,
  Merg acasa si sparg tot,
  (La Birtutu din padure)

 4. Tradatorul PIELEA MEA pupat in cur si platit de Gadea pe post de mare influencer sa fie executat in piata publica ca o solutie finala pentru aportul adus la distrugerea poporului roman si in slujba strainilor condusi de Johannis!
  ” Cine-au indragit strainii, Manca-i-ar inima cainii, Manca-iar casa pustia, Si neamul nemernicia”(Eminescu)!

 5. Citez un totlu de pe A3 live, din citu:”AM CHELTUIT MULT ANUL ASTA”! Au cheltuit si imprumutat ei pentru ei, si nu pentru cetateanul obisnuit! Pare ca si fraudarea alegerilor a fosto cheltuiala uriasa pentru care s-au aranjat cartile in favoarea pnl-usr+, cu orice risc!

 6. Spanule, dar de atatea cazuri prezentate in media in care USR a fost furat de voturi in favoarea PSD nu scrii?
  De cazul in care un candidat USR, desi a votat pentru el impreuna cu toata familia sa, in procesul verbal apare cu 0 (zero) voturi ce parere ai?

 7. asta o primit bani de la Fierea de scrie prostiile astea? a uitat ca dragnea a primit 4 ani de puscarie pentru fraudare electorala?consilierii lui Orban se plimbau cu mii de procese verbale de la partid la BES? asta ne crede prosti?

 8. Organizezi alegerile, vorbesti de frauda savarsita de altii iar cand acesti ,,altii” spun si ei ca a fost frauda nu esti de acord cu renumararea, singura operatiune care poate confirma sau infirma ?! Chiar toti romanii or fi naivi ?! Boala este lungita si de lalaiala suspecta a BEC in a se pronunta. Judecatorii BEC, de penal, civil si contencios administrativ nu inteleg ca orice suspiciune de frauda in alegeri se verifica prin RENUMARARE, nu ca in dosare. Abia renumararea, in caz de confirmare, poate genera dosare penale. Amanarea aceasta fara sens, conduce la suspiciunea clara ca madam Clotilde va castiga, chiar daca intregul sau mandat va fi sub stigmatul fraudei(ca la Basescu).

 9. Asta cu fraudarea de catre psd la alegerile organizate de pnl e la fel cu buna gestionare a crizei sanitarea de covid in timp ce numarul de cazuri si de internati la ATI este in cretere continua si nu scade neam iar tataru anunta ca suntem la a n-spea cocoasa din platoul primului val!! Numai alde Iohanis si Orban pot debita asa ceva…ce greata de oameni…

 10. Cand esti prost sau dormi pe tine, iti mananca paine cainii.
  Cand votezi loazele astea care nici nu stiu sa vorbeasca, nu au nimic in cap, zici ca sunt in cel mai bun cazu Afumati daca nu drogati, atunci iti meriti soarta.
  Eu nu-mi fac griji…intr-o zi o sa se trezeasca si ION, si Gheorghe, si Vasile sau Costel si o sa dea de pamant cu Orban, iohannis, Clotilde, Barna, Ciolos si alte ciudatenii de genul asta.
  Pana atunci, randare si tutun

 11. O completare mica:
  „Putzoii” de azi au impresia ca sunt miezul din fanta, nu stiu sa scrie corect, abia citesc, de un rezumat al textului citit nu poate fi vorba, dar stiu ei cum e cu politica si au descoperit ei adevarul gol golut.
  Am mai vazut asta cu CDR-ul. Cand toti tinerii aveau „cheia” la ei, fix in chept, in dreptul inimii si asteptau venirea celor 15.000 de specialisti care sa Salveze Romania.
  Stim bine ce s-a intamplat 🙂

 12. Sociologul national transmite ceea ce i se ordona. Iar cei care-i ordona lui au o intelegere cu niste aliati strategici, sa fie numiti in functii de control la nivel local si unii trimisi de acei aliati in Romania, in misiune. Ce misiune? Sa lupte pentru interesele … Ei, ale cui? Ale … romanilor, nu!? Ca d-aia i-au trimis. Mai au nitel si invata si limba romana, bietii oameni, luptatori pentru interesele … romanilor.

 13. #Tica

  Tu care esti baiat cu facultate, cult pana la Dumnezeu, tu care esti doctor in black holes, maestru in curbarea spatiu-timpului, tu care te joci cu stringurile relativiste, ai cazut in admiratia insailarilor primitive ale acestui Plavan Durais, probabil repetent in clasa a treia si …abandon scolar?

 14. BE S1 spune ca nu exista plangere depusa. Problema este ca PV modificate au fost gresit introduse la BE S1 nu sunt corecte
  VINOVAT ESTE BE S1:
  a) pentru ca a acceptat PV modificate
  b)pentru ca a intodus datele gresit pe site-ul AEP
  c) pentru ca l-au primit pe Barna in sediu si i-au prezentat acte la care nu avea acces

  PSD TREBUIE SA DEPUNA PLANGERE LA BEC SI AEP impotriva BE S1

 15. #Carmen
  Dupa cum pui problema, cu siguranta ai nevoie urgenta de o rejuvenare totala

 16. #Zmeul
  Pui niste intrebari pline de substanta de parca vorbeste Cetateanul turmentat…

 17. @Zdrang:
  Ai dovezi?
  Sau vorbe aruncate-n vant?

  Doar puterea poate frauda. Ea are in mana BEC-ul si softurile.
  Atat timp cat serviciile sunt implicate in alegeri, frauda este la mana lor.

 18. #Zdrang
  Pai dl Spanu tocmai despre asta vorbea – Guvernul a organizat alegerile si le-a organizat prost…

 19. Daca mahalagioaica asta ajunge primar, vai de locuitorii sectorului 1.

 20. unde nu se supara Iohanis cu Vela, sa ia la purecat sectiile cu probleme?
  Si sa va dea cate 20 de ani la racoare!
  Asia-i cu bolsevicii, ei sunt prinsi cu bratul de procese verbale dar opozantii sunt de vina!

 21. Si cum facurati de v-ati dat pe mana strainilor???
  Spalare pe creier la greu cu ajutorul internetului.
  O s-o tragegi de ramaneti nomazi fara tzara.

 22. BES5 hataraste renumararea voturilor la cererea PNL

  La BES1 nu se poate pentru ca cere psd. Daca cerea pnl se putea?

 23. Sunt inginer, am um master la Catedra de Mecanica sectia Vibratii si un 1 studii aprofundate automatizari si ecologie in industrie.
  Deci nu sunt un oarecare !

 24. Cica BEJ calarasi a dispus renumararea voturilor in tot judetul la cererea PNL
  La BES1 de ce nu se poate mai ales ca sunt dovezi de fals si uz de fals si frauda

 25. din unele comentarii de mai sus mi-a placut ceea ce a zis Marele Eminescu:
  cine o tzine cu strainii,
  manca i ar inima cainii,
  si cu casa si cu neamul lui de nimic, total de acord ceea ce a zis marele poet.
  in rest nu mai e nimic de adaugat. un popor – de fapt o populatie…

 26. la S1 nu e posibila renumararea voturilor ca e ceruta de „ciuma rosie” si trebuie OBLIGATORIU sa iasa frantuzita cloantza, care are o misiune de indeplinit si care nu mai poate de iubire si grija pt bastinosii care au votat-o dupa cozi uriase.
  In toate celelalte cazuri, unde renumararea voturilor a fost ceruta de ciuma galbena, a fost aprobata cu aplauze.
  Deci nici ciumele nu sunt judecate la fel – halal giustitie…

 27. @Tica, nu avem de unde sa stim ce ai tu, putem insa, lesne, obsreva cat de agramat esti.
  Unul cu scoala primara absolvita pe bune nu face greselile pe care, tu, mare instruit, le faci.
  Si daca ne uitam si la logica de buruiana si gandirea de stufaris, tare-mi este ca nici la o vulcanizare din Afumati nu ai loc, inteligentule

 28. @Porcescule”Ëminescu se referea la alti „straini”,gen Ilona Rollashon,de care se umnpluse Romania la anii 1880!Franta si francezii au tinut mereu cu Romania!Daca nu iti ajunge mintea,intinde-te!

 29. ne ploconim cu votul in fata sasilor,nemtzilor,frantzujilor,ungurilor
  vai de romanii romani
  restul numa fb,manipulari………………………

 30. @paradelos,
  Sunt multe publicatii online (nu pot sa le dau nume ptr. ca probabil voi fi cenzurat, dar usor de gasit pe net; doar sa vrei) care de doua zile tot prezinta zeci (da, zeci!) de dovezi de masluire a rezultatelor in defavoarea USR.

  @George,
  Dl Spanu incepe articolul cu „orice alegeri din lumea aceasta pot fi fraudate doar de către Puterea care le organizează!” Deci nici vorba sa ia in consideratie acuzele facute de PNL si USR; in schimb, pe sofismul asta, doar acuzele facute de PSD sunt intemeiate fiindca nu ei au organizat alegerile.
  Cat de naivi sa fim sa credem ca PNL si USR fura la alegeri iar in schimb cei de la PSD sunt fara de prihana?

  Guvernul e vinovat ca se fura la alegeri sau cei care fura? Practicarea hotiei (sub toate formele) e din vina guvernului?
  Infractorii din tara asta exista din vina guvernului Orban? Si daca da, pe vremea guvernelor PSD nu se mai produceau infractiuni, ca altfel guvernele PSD ar fi fost de vina?

 31. Nu e nimic gresit! A fost un plan foarte bine stabilit incat psd sa dispara prin orice metoda! De asta nimeni din marile entitati decizionale si juridice nu se implica decat: pas sau ioc! Poate sa spuna cineva ca nu este realitate? Nu cred! Ma duce gandul ca dupa ce se instaleaza procurorii europeni in Romania, va fi jale cu haituiala dar ocolind pupatorii care „cine sare, ia suspendare” sau, „ai contribuit, esti ocolit”!

 32. hi hi hO Omule, esti jalnic. Ai rostit o fraza care spune totul despre tine.

 33. Domnule jurnalist de la PSD, cel mai bine fraudeaza cine controleaza birourile electorale si cine are acces neingradit la spatiile birourilor electorale, asa cum s.a intamplat in sectorul 1 unde comisia PSD de numarare paralela a voturilor a fost in acelasi spatiu cu primaria si cu biroul electoral de sector. Astfel ca din comisie de numarare in paralel a voturilor pentrua PSD, s-a transformat in comisie de introducere paralela a voturilor tot pentru PSD. De aceea in acest caz renumararea voturilor ar legaliza frauna, ar lua in calcul si voturile introduse fraudulos dupa semnarea proceselor verbale de numarare semnate de toate partidele. PSD controleaza subversiv biroul electoral central si restul birourilor electorale locale. Poate nu in totalitate, dar in majoritate.

 34. Hai bre coane Spanache , cum poti sa spui ca PNL a organizat alegerile ? Cum sa organizeze PNL alegerilei in sectoare , orase , comune , in care PSD are primari de doua – treu legislaturi ! Matale esti om serios ?

 35. „Tica”, parca erai nuclearist/atomist, ca acum sa aflam ca esti specialist in…vibratoare! Ceva banuieli am avut observand
  cum iti vibreaza unicul neuron. Faptul ca ai fugit de un raspuns in problema Atentatului de la Colectiv in loc sa stai, o data in viata ta nevolnica, drept, ca un om de onoare!!! Numai un „Tica”-los poate sustine un penal lasat in libertate lovit de tembelism care se poticneste in cuvinte de parca ar calca pe bolovani pe o planeta necunoscuta…

 36. @Charlie
  Mai Charlie, nu fii stupid, tu care esti agent al Moscovei iti permiti sa declari adevarul, pentru cine lucrezi si ce meserie ai??

 37. INTR-ADEVAR COANA C. ARMAND: NUMELE TAU ESTE FRAUDA!

 38. Usr-isti de vaza prinsi si filmati la FURAT SACI CU VOTURI in sectia de votare NOAPTEA CA HOTIIII!!!!! Asa se fura bā psd-istilor invātati de la usr si pnl! Cu sacii, nu la bucatā! Filmul trebuie trimis la toate instantele internationale care aparā drepturile omului si democratia. Printre hotii usr-isti de saci cu voturi se afla si consilierul la Bruxelles al frantuzoaicei penale!!! Filmul cu hotii usr+- trebuie sa ruleze 24 din 24 de ore in sala consiliului Europei si in sala parlamentului European asa ca sa vada o Europa ce democratie se practicā intr-o tara membra UE de catre guvernul asa zis liberal si aliatii lui INFRACTORI SI PENALI de la usr. Lukasenko e mic copil pe lângā āstia. Intrarea in cladire le-a fost FACILITATA de jandarmi care le tineau de shase… Dacā nici āsta nu e caz de puscārie…..
  Dati dovada de adevarata democratie in redactie si nu mā cenzurati!

 39. Dupa imaginile astea cu useristii umbland nestingheriti prin sacii cu voturi, USR trebuie scos, URGENT, in afara legii, toti cei care au fost prezenti la acel sediu, inclusiv jandarmii/politistii, candidatii USR si toata conducerea USR trebuie arestati, cercetati in stare de arest, judecati si condamnati pentru frauda electorala iar, alegerile sa fie repetate, IN TOATA TARA si fara STS la numarare.
  Pe langa astia, trebuie arestati, cercetati, judecati si condamnati si IohaniSS, Orban si Vela care au girat aceasta frauda masiva a alegerilor locale…

 40. Poate pe șoșonul atomik,marionetele au fost ”iertate” si la Nuremberg..nu?

 41. Întrebarea logica ar fi și:ce caută aceasta individa,mama a 4 copii, la primăria sectorului 1 ? N-ar trebui, să-și dedice timpul educației copiiilor ei ?Cat ii pasa de proprii ei, copii ? (in situatia, in care i-a murit deja unul, trecând strada, fara sa se asigure..ar fi avut 5 copii,astăzi ) Ce fel de soț are, care e de acord, că mama a 4 copii, sa fie mai mult la ședințe la primăria sect.1, decât acasă ? Nu vi se pare, că au probleme mari de logica ? Cui nu-i pasa de propria familie, de ce i-ar păsa mai mult de cetățenii sect.1 ? Nu mai vorbim,de cat de stridentă este că persoana și cât de râu, vorbește românește. Mă aștept să-mi răspundă cu: „really ? „

 42. Clotilde Armand se vrea o ” supergirl” ( echivalentul lui superman).Mama a 4 copii, membra activa de partid și primărița la sect.1. E o mare brambureala in mintea ei. Nu se vede clar,că nu are prioritățile corect, puse ? O mama a 4 copii, ce caută la primăria sect.1 ? O sa brambureasca totul la primarie sau ii vor face alții munca și ea va culege laurii și salariul… Prima impresie, pe care o face:gura mare și minte putina.
  Exact de așa cineva,era nevoie la primăria sect.1,în aceste vremuri tulburi și pandemice.

 43. PNL ŞI USR aţi codus furtul de la început…jandarmeria păzea hoţi de sponi..aţi lăsat ştampilele acasă la preşedinţii secţilor de vot,aţi dat ordin să fie încărcate date false ale proceselor verbale,nu aţi asigurat paza sacilor cu buletinele de vot şi 3 nopţi la rând s-au schimbat saci din depozit până să vă iese numărul dorit..
  HOŢILOR!!

 44. Daca n-ar fi fost vorba și de o frauda electorala, articolul s-ar fi putut intitula: ” Bramburica tupeista din Franța, primărița sectorului 1.Ce părere aveți ? „Cât vor beneficia cetățenii, de cineva „10 minute la ședința și apoi, 10 minute,acasă, langa tocăniță ?” Copilașii ei,patru la numar,pot manca numai hamburgeri de la Mc.Donalds ? Trebuie sa manifestam înțelegere și să o susținem…Nu asta se așteaptă de la noi ? Sa se sacrifice cetățenii pentru primărița și nu,invers…Ciudate vremuri mai trăim! Din start, nu trebuia sa i se accepte candidatura. Ai 4 copii de crescut, stai cucoana acasă, până la majoratul copiilor. Lasă viața politică din România, pe seama celor maturi și responsabili, bărbați sau femei ! Nu ne ameți la cap, in plina pandemie, că ne supărăm și ne scade imunitatea.Mie îmi crește tensiunea, numai cănd ii vad mutrita supărată, încadrată de „pepsiglas”, pe vreun site sau la tembelizor. Se vede de la posta, cât de imatura e !Daca mai deschide și gura,…,vai de noi !

 45. Din punctul lor de vedere guvernantii le-au organizat excelent. Tocmai pentru a putea fi manarite de ei si complicii lor din usrplus. O haita de shutzi!

 46. A se citi articolul lui Patrick Andre de Hillerin,din 26 septembrie, de pe http://www.libertatea.ro.” Ciudatele modificări ale legii electorale de către BEC.” Daca pui stampila pe numele a 2 candidati, adică ștampilezi de doua ori, votul este considerat valabil. Plus, multe alte ciudățenii…că niciodată înainte.

 47. Va zic si eu o chestie simpla. Biroul electoral sector 1 se afla in sediul Priomariei unde PSD este jupan, deci numai PSD avea posibilitatea sa fraudeze. Ceea s-a si demonstrat, a fost prins un individ de la PSD care manipula procesele verbale ale alegerilor pe sectorul 1. Sigur ca PSD poate frauda voturile si cu scopul anularii alegerilor atunci cand realizeaza ca nu are sanse de castig. In 30 de ani am am aflat atatea metode folosite de PSD pentru frauda, ca deja sunt convins ca mafiotii astia sunt capabili de orice ticalosie ca sa-si umple buzunarele fara munca, doar guvernand pentru ei si neamurile lor dar pe munca fraierilor. Ei uite ca fraierii nu mai vor sa-i tina in spate pe parazitii de la PSD si aleg altfel avand grija sa mai lase PSD sa fraudeze voturile.

 48. @Stefan
  Pai ce spui dumneata este lipsa de empatie fata de femeile mai in varsta, asa cum
  este sarmana mama a baronului rosu Marian Oprisan. Cine o va mai tine in spate pe mama lui Oprisan, cum va mai putea biata femeie sa cumpere bolizi de lux, vile, terenuri, sa puna deoparte in conturi secrete averi nemasurate pentru sarmanul sau fiu Marian Oprisan? Numai mama de baron rosu sa nu fii, srmana femeie, se vede acum lipsita de mijloacele necesare intretinerii familiei. Putina mila domnilor si doamnelor pentru aceste femei in varsta lovite brusc de nevoi.

 49. Nu are relevanta, toata lumea din tara si de afara stie ca alegerile au fost organizate de guvernul MEU cu tot ceea ce inseamna asta pana la amanunte de acest gen. Ideea este ca au organizat in asa fel totul pentru a putea fura in primul rand ei si complicii lor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.