FRF a schimbat data Supercupei României

FRF a schimbat data Supercupei României. Comitetul Executiv al Federaţiei a decis să devanseze cu două zile data Supercupei României. În aceste condiții, partida dintre campioana FCSB şi deţinătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara, se va disputa la 4 iulie.

„Comitetul Executiv aprobă cu unanimitate de voturi modificarea datei de desfăşurare a Supercupei României, respectiv pentru data de 04 iulie 2024, în loc de 06 iulie 2024, conform propunerii formulate de Departamentul Competiţii”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Conform regulamentului, meciul se dispută pe stadionul campioanei, iar clubul FCSB a solicitat ca partida să se desfăşoare pe stadionul Steaua. Ora de începere va fi anunţată ulterior.

Comitetul Executiv a omologat cu unanimitate de voturi rezultatele şi clasamentele finale ale Superligii, sezonul 2023-2024, aprobând data de start a Superligii Feminine, respectiv 25 august 2024, precum şi lista nominală a observatorilor de arbitri pentru Superliga, sezonul 2024-2025.

De asemenea, tot luni s-au decis perioadele de transfer pentru sezonul 2025-2026, respectiv între 17 iunie şi 8 septembrie 2025, perioada de vară şi între 13 ianuarie şi 09 februarie 2026, perioada de iarnă. Pentru futsal, perioada de vară este identică, iar cea de iarnă va fi 6 ianuarie – 2 februarie 2026.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.