Fundaș dinamovist, atac violent la arbitrul Feșnic

 

Dinamo a pierdut luni seară două puncte imense în lupta pentru evitarea retrogradării după ce a fost egalată în al 13-lea minut de prelungiri al meciului cu Petrolul. Partida s-a jucat doar cu prezența a circa 500 de copii însoțiți de adulți pe stadionul Arcul de Triumf din capitală, câinii având interdicție de patru etape pentru fani la partidele de acasă.

Dinamo a condus cu 1-0 până în al 13-lea minut de prelungiri, grație unei frumoase realizări a brazilianul Gabriel Moura, aflat la prima reușită în tricoul alb-roșu și au fost egalați din penalty, gol Gicu Grozav. Penaltyul a fost acordat după 10 minute de analiză a contactului din careul dinamovist dintre fundașul Costin Amzăr și mijlocașul prahovenilor, Alexandru Musi.

Decizia centralului Horațiu Feșnic a fost după meci negată de două personalități din istoria lui Dinamo, aflate la meci, octagenarul Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu. Iar presupusul autor al contactului cu Musi, fundașul Amzăr, nu s-a mai putut abține și l-a atacat violent verbal pe central.

„Nu a fost penalty niciodată. Am făcut un meci bun. Am dominat de la un cap la altul. În această seară, chiar vreau să vorbesc despre arbitraj.

A fost penibil. La mine, a stat la o fază să analizeze 8-10 minute. După s-a dus la VAR, să ne lase mai bine să ne arbitrăm noi singuri și el să nu mai vină la meci.

A venit mingea din centrare. A căzut în fața lui Musi, eram în spatele lui. Când a căzut mingea, eram cu mâinile pe lângă el. Aveam mâinile puse pe el, a vrut să tragă la poartă și s-a lăsat pe spate, eu nu l-am tras absolut deloc.

A fost o presiune. Fără oamenii noștri în tribune a fost un meci mai greu pentru noi. N-am avut fanii alături. Mai sunt meciuri. Suntem apropiați unii de ceilalți. Mergem numai la victorie. Nu s-a vorbit nimic. Avem o zi liberă. O să le discutăm la antrenamente”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Sunt dinamovist si cred ca daca nu a fost un ofsaid anterior,a fost penalti!
    Ce cauta cu miinile pe adversar?
    De asemenea,se vede cum il trage pe petrolist.
    Un obicei prost!
    Am pierdut doua puncte mari din cauza unui prost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.