G Simion: niciun membru AUR nu pleacă la hoțul Virgil

„Nu vă temeți: niciun membru AUR nu pleacă la hoțul Virgil. Hoții cu hoții, AUR cu Românii!“. Aceasta este reacția liderului AUR, George Simion după ce Virgil Popescu a anunțat că „peste 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat echipei noastre, alături de fostul președinte AUR Mehedinți George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL Mehedinți“.

Liberalul a scris ieri pe FB, că „Organizația PNL Mehedinți este de astăzi și mai puternică! Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat echipei noastre, alături de fostul președinte AUR Mehedinți George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL Mehedinți.

Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinistă, este de bun augur pentru români, pentru mehedințeni. Asta au făcut astăzi colegii care ni s-au alăturat: au arătat, prin decizia lor politică de a se alătura PNL, că la AUR totul este o minciună, că servesc interesele Rusiei. (…) le-am transmis colegilor că cei de la AUR încearcă cu disperare să inducă ideea că procesul de comasare al alegerilor ar dăuna democrației. Este o falsă problemă! Din contră, cetățenii vor fi motivați să aleagă local și european, să integreze și apartenența la familia europeană. Cei de la AUR cred că fac asta pentru că Putin nu vrea alegeri comasate în România! Nu mai facem de mult ce vrea Moscova. Ne-au confiscat tezaurul și ni l-au trimis în loc pe George Simion. Nu avem nevoie de așa ceva. “.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Simioane, îți dau un sfat pretinesc, gratuit şi degeaba. Renunță de bună voie şi nesilit de nimeni la funcție, faceți un congres extraordinar, votați-l pe cel mai bun şi mai bun dintre voi pe post de preşedinte, desemnați-l candidat la prezi, schimbă denumirea şi sigla partidului, pregătiți o echipă puternică pentru locale şi parlamentare şi ai rupt gura târgului. Altfel, nu te văd cu notă de trecere.

  2. I-auzi! “Putin nu vrea alegeri comasate în România!” Bun, am aflat-o și pe asta de la un PNL-ist delirând la oglindă, ce buricul Pământului este România, încât președintele Federației Ruse vrea să impună prin partidul AUR cum să se desfășoare alegerile. Dar nu ne spune domnul din partidul liberal daca asta se întâmplă fiindcă președintele Usa domnul Biden vrea alegeri comasate în România? Să-mi fie scuzată întrebarea, Alegerile comasate vor fi pentru democrația România anului 2024 pe modelul dublă penetrare? Și președintele Iohannis a zis, luându-se ca model, că nu pot fi epuizați cetățenii Românie mergând anul aceste de 4 ori de acasă până la Secția de votare.

  3. Haha Lichele pdl. Injurati cu spume la guea aur, dar va laudati ca ati primit 15 filiale aur la voi in partid?
    De asta o sa va luati eject din politica, ciuma portocalie pdl.

  4. Ce a ajuns peneleu dacă se lauda cu racolații din aur. Cața disperare la peneleu poate de aia ne fura alegerile și legalizează traseimul politic . Ce se mai aude cu referendumul prin care romanii au decis sa nu fie mai mulți de 300 de parlamentari?

  5. pai voi chiar puneti botul iar la PNL si la vigil popescu? ala care va spunea ca o sa scada pretul gazelor si al energiei dupa ce le liberalizeaza el? chiar asa repede uitati?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.