Gabi Firea, lansare „Pentru oameni”

„Pentru oameni, cu Gabi Firea” este numele vlogului lansat de Gabriela Firea, care se vrea o nouă modalitate de comunicare directă cu cetățenii.

Într-o postare pe rețelele sociale, Gabriela Firea a subliniat că alegerea momentului de lansare nu este întâmplătoare.

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, invită publicul să se alăture unei discuții deschise despre egalitatea de șanse între femei și bărbați, precum și despre echitatea în cuplu.

Vlogul reprezintă o premieră pentru Gabriela Firea, care își extinde prezența nu doar pe YouTube, ci și pe TikTok.

Primului episod: „Acest vlog este despre oameni, pentru oameni. Vreau să aduc în discuție subiecte importante, să ascult opiniile voastre și să construim împreună o societate mai echitabilă și mai incluzivă”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. (editat) Firea ,are tupeul si obraznicia sa insiste cu prezenta ei in speranta ca poate ,poate ,romanii mai pot fi manipulati si mintiti de ea .

 2. La Capitala doar pe Gabriela Firea o votez. Ca merita….Iar la partide doar PSD merita.

 3. Eu in 2019 am votat cu Gabriela Firea ! Iar in 2024 am sa Votez tot cu Gabriela Firea ! Chiar daca o sa ne Mărească Pensiile Târziu ! Abia la 1 Septembrie 2024 !

 4. DA’ CINE te intreaba, BAaaa, AXOANE ?
  La CAT de „ROMAN” esti … 🙂

  Fuge Lumea de Talica !

  CE Tupeu GROS ca Shoriciuu’ potzi pen’va sa ai!

  Vezi ca te SABOTEAZA Unii de la Russian Embassy, fac Mitshtock GREU de Matale ….

  SCHEMA de MITSHTOCK este simpla :

  TU faci CE primesti la JGHEAB, discilinat.
  EI, asteapta Reactia MEA Pedepsitoare, ca sa se amuze, de Plictiseala … 🙂

 5. Ati observat ca doamna Udrea e la puscarie si doamna Firea a fost facuta cu ou si cu otet in presa, dar ca danei nu i se intampla nimic deocamdata? Asta pentru ca dana este un Brutus si va fi deconspirata tik tak…

 6. Saracuta de Firea ce se mai chinuue sa si spele pacatele. Multe si grele. Axxon si Mircea o vor vota caci asteapta un loc in azilele ei din Voluntari.Poate le da si un loc de veci.

 7. @ARISTOTEL,
  Stiu ca esti RAU, ca SI Originalul 🙂
  ALA,, CAT era de Destept, ca l-a admis si Biserica, TOT era RAU, spunand ca DACA ai ajuns SCLAV, o meriti !

  NU il vizita Ideea ca puteai ajunge SCLAV, facand Parte dintr-o Ostire care – condusa RAU, – a cazut intreaga, afara de MORTI, desigur, in Captivitate !

  DA’ cu Astia DOI, AXONuu’ si Mircea, te aprob cu AMBELE Maini, ba chiar le-as DA si Doua Picioare Spate GIOS …:)

  AXONuu’ pentru InDARJIREA NAROADA in care ne SPURCA pe NOI, Romanii …
  Desi SE DA „ROMAN” …

  Alalalt, Mircea, SE DA Mare BOGATAN, chiar O FI …

  DA’ ARE pre Dansuu’ Arogantza FALSA a MERITULUI Personal, intr-o Tara in care
  DACA Toti Alde MIRCEA ar fi cu Adevarat MERITORII, ar ARATA cu TOTuu’ Altfel …

  Sa te LAUZI CINIC Mode, ca ai Casa de 700 mp si CINCI Mercedesuri la tot atatia Copii sau Membri de familie, intr-o TARA in Demolare ca STAT si in Stingere prin FOAME si Munca in Nestire, PROST Platita,

  TOCMAI ca Urmare a ImBogatirii a GRAMEZILOR de Alde MIRCI, arata si PROSTIE si RAUTATE ,,,

  LUCRARE de Carii care au ROS si ROD la Copacul ROMANIA , de VIU …
  Uscandu-l ,,,

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.