Gabriel Oprea, ras, vopsit și pensat

Dacă pe vremuri punea România la cale în sufrageria sa, acum fostul vicepremier are preocupări mai lumești. Se pensează, își face tratamente faciale și folosește un șampon special pentru păr grizonat. Sunt doar câteva dintre preocupările fostului ministru de interne Gabriel Oprea despre care fostul politician a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“.

 

In luna iulie, Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv achitarea fostului ministru de Interne Gabriel Oprea pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, în legătură cu accidentul rutier din anul 2015 care a dus la decesul poliţistului Bogdan Gigină.

CAB a respins ca nefondat apelul DNA, fiind menţinută decizia de achitare aplicată în martie de Tribunalul Bucureşti.

Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de DNA, în mai 2018, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă dosarul acestuia s-a plimbat pe la mai multe instanţe din motive de procedură, la Judecătoria Sectorului 1 şi apoi Tribunalul Bucureşti.

„În seara de 20 octombrie 2015, agentul de poliţie Gigină Bogdan-Cosmin, în vârstă de 28 de ani, a fost implicat într-un accident de circulaţie pe o stradă din municipiul Bucureşti, în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, victima Gigină Bogdan-Cosmin făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a ministrului Oprea Gabriel, care preceda în trafic autoturismul în care se afla ministrul. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa către locuinţa sa”, susţine DNA.

Motociclistul deschidea coloana oficială şi trebuia să ajungă în intersecţii înainte de restul coloanei, să se asigure că traficul este oprit, după care, în momentul apropierii restului coloanei, să se deplaseze cu viteză sporită către următoarea intersecţie pentru a repeta acest proces. După ce coloana a ajuns în intersecţia străzii Ştirbei Vodă cu Calea Plevnei, poliţistul Gigină a accelerat către următoarea intersecţie, cea cu Splaiul Independenţei, unde a intrat cu motocicleta într-o groapă din carosabil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. @ Imre 16:17
  + 10 ! 🎯
  Loja aia de pe lângă Sala Palatului-Cișmigiu.
  În Colonia Eșuată, așa se ajunge ghenăral de iZmene cu 4 nasturi ruginiți.
  De tinichea, măRog…😜

 2. Foloseste aceeasi cosmeticiana ca si Rares Bogdan, supranumit(a) si „Priscilla, regina desertului” sau „Cocotte Chanel” ?

 3. Acest gretos e pericol pur în și pentru Romania, o scârboșenie neimportantă, la fel și botoxatul Falcă de la Arad.

 4. Ofiter superior al Armatei Romane!!! Ofiteri tradatori de neam si tara am avut. Diviziile „Tudor Vladimirescu” si „Horia Closca si Crisan” au fost conduse de acestia. Ofiteri tradatori de Comandant Suprem am avut. Grneralii Iulian Vlad, Atanasie Stanculescu, Nicolae Militaru, etc.etc. Acum ne-am rafinat, avem ofiteri spilcuiti, parfumati, botoxati, pensati, coafati, dar nu mai avem armata. Avem doar un simulacru de armata de mercenari inarmati derizoriu. La ce am ramas buni? La intoarcerea armelor… E si asta o indemanare. Hihihihihi.

 5. Manipulare Suprema :

  — LGBTQ+ = Legal si tolerabil.

  –Un barbat care isi vopseste parul = oprobiul public , bolovani si injuraturi din multimea prostita .

 6. E metrosexual, un soi de platforma de lansare a transhumanului gay trans pedo proletcultist, corect politic, limitat in decizii si proto-satanist mistic modern. E super complicat sa-i definesti daca ei insisi nu sunt hotarati de la o zi la alta ce sex au intre picioare. intox we trust with xenohormones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.