Gabriela Firea, fața-n față cu Anca Alexandrescu. Sunt „un candidat valabil”

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat marţi că este „un candidat valabil” pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

„Sunt un candidat valabil pentru Bucureşti, prin forţa mea de muncă, prin energia mea, (…) cunosc foarte bine problemele administrative, cunosc, de asemenea, Capitala şi înseamnă că nici în aceste sondaje despre care se tot vorbeşte în ceea ce ele mă privesc nu stau rău. Sunt un om corect, provin din mass-media, (…) deciziile politice nu se iau pe sofisme, se iau pe argumente cât se poate de palpabile. Acest echivoc care planează în primul rând nu cred că îi ajută pe cetăţeni, dar eu sper că va trece această perioadă şi bucureştenii vor şti care este candidatul de-adevăratelea din partea Partidului Social Democrat”, a spus Gabriela Firea, la Realitatea Plus.

Ea a menţionat că este susţinută de organizaţia PSD Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei

„În primul rând, trebuie să fii susţinut de propria organizaţie şi să mergi cu acea susţinere la conducerea naţională (…) dacă e nevoie să avem o nouă discuţie în partid, sunt foarte deschisă şi să se facă alte sondaje, alte măsurători corecte (…) şi să se analizeze capacitatea de muncă a fiecăruia, ce am făcut până acum în viaţă şi în administraţie şi în politică, loialitatea şi faţă de cetăţeni şi faţă de partid şi să se tragă linie şi să se decidă candidatul”, a afirmat Firea.

Aceasta a precizat că, dacă PSD nu o va susţine în cursa pentru Primăria Capitalei, nu va candida ca independent şi a menţionat că este „un om de echipă”.

Gabriela Firea a afirmat că ar susţine candidatura premierului Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

33 de Comentarii

 1. Daca Firea ar candida ca independenta ar avea mult mai mult succes decat ‘sprijinita’ de borfasii strans uniti in jurul lui Ciolacu. Acest mafiot politic a incercat sa se scape de ea cand a lucrat-o pe fata cu acea facatura securista de doi lei privind azilele in care au fost ‘torturati’ romani. Interesant este ca oricat s-au scremut procurorii nimeni din asa zisii vinovati nu este in tribunal.

 2. O mincinoasa profesionista !… Vai de Bucuresti daca pune iar labele pe el !

 3. ha ha ha ha ha

  Gabita lui Tati a iesi iar la produs… Se vinde pe sine: ia uite ce mindreata de 2-3 kg de avint revolutionar, luate ieftin din colt de la Matache:

  „prin forţa mea de muncă, prin energia mea, (…) cunosc foarte bine problemele administrative, cunosc, de asemenea, Capitala şi înseamnă că nici în aceste sondaje despre care se tot vorbeşte în ceea ce ele mă privesc nu stau rău. Sunt un om corect, provin din mass-media, ”

  Cite parale icre moiu?
  La ce-ti trebuie bade?
  Sa manc!
  Cu mamaliga?
  D-apai cum?

  De aia-mi plac liberatiisi conservatorii (a se citi fesenisti) ca fac politica dar cu delicatesuri…

  Gabitza, scumpa de ea! i s-a dat cu mucles si ei si lui Pandelica plin de frica, sa lase clontu, sa uite lumea ca sa se intoarca bunastarea…

  Bachus-Ciolacu catre asistenta: Gabi, unde-i Gabi? Sa vina Gabitza!

  Tablou surprarealist cu imbuibati smecheri de prin provinciile tarii, capitalizati la capitala, ca deh, nu-i asa si puterea si banul trebuie impartit frateste intre hoti… s-au imputit Bucurestii de provincialii de duzina scapatati, de din astia care se uita strimb la bunul simt, smecheri de peste tot din tara, numai trintori si guristi de profesie care mesteca pietre intr-o romaneasca aproximativa… putem privi situatia si asa. dar ajuta?

 4. Dupa Nicusor si Firea se constata ca Bucurestiul este in rural ! Trait la tara nu poti sa ai viziunea sa conduci un oras mare, oricat ar macani ei !

 5. Mai vrea sa bage încă o data capitala în faliment. Iar făcătură aia de pe realitatea e penibilă, doua PSD iste in aceeași camera

 6. Doar pentru că este foarte apropiată de agențiile sau agenturile locale sau străine,fosta purtătoare de cuvânt a lui Ion Iliescu abuzează de influențele și relațiile care și le-a făcut,care nu au fost nici o secunda in sprijinul cetățeanului român,lăsând mesajul că poate fi și mai loială și poate și mai mult,mesaj care nu e transmis alegătorului ci structurilor politice corupte.Aceste mafii locale care ne parazitează capitala și-l chinuie pe bucureștean.La Băsescu sa luat măsura corecta in aflarea adevărului,a trecutului, și a faptelor sale nedemne și rușinoase de informaror.La Firea de ce nu se poate ? Cu ce este mai vinovat informatorul și colaboratorul securității de atunci comparat cu cel de acum,când știm că nivelul de viață decentă al romanilor sa prăbușit fata de perioada ceaușistă.De ce sunt întreținute de către politicienii de Dâmbovița ,structurile mafiote ale capitalei,cu largul sprijin al serviciilor ai căror șefi coabitează cu politicul pentru a deveni milionari în schimbul acoperiri și protecției pe care le-o oferă statutul de informator sau colaborator al serviciilor,trecând pe planul 2 sau 3 că individul este un infractor(evazionist,traficant de droguri,cămătar,etc) care încalcă cu buna stiinta legea pentru îmbogățirea sa personală, pentru îmbogățirea celor care-i asigură protecția la nivel de servicii.Pai ar mai fifost posibil furtul a miliarde de lei cheltuiți pe vaccinuri covid? Ce utilitate publică au avut serviciile ptr.stoparea jafului și fraudei de miliarde de la buget? Nici una,capii lor numiți politic sau înfruptat și ei.Morala? Fiecare regim are fripturiștii săi,indiferent de organizarea politică.Cetățeanul român trebuie sa ceară desființarea institutiilor,agențiilor,care au participat la jaful covid,și confiscarea averii a celor vinovați până la gradul doi de rudenie.

 7. Doar pentru că este foarte apropiată de agențiile sau agenturile locale sau străine,fosta purtătoare de cuvânt a lui Ion Iliescu abuzează de influențele și relațiile pe care și le-a făcut. Nu a fost nici o secunda in sprijinul cetățeanului român,lansând mesajul că poate fi și mai loială și poate și mai mult,mesaj care nu este transmis alegătorului ci structurilor politice corupte.Aceste mafii locale care ne parazitează capitala și-l chinuie pe bucureștean. Băsescu a primit măsura corecta in aflarea adevărului,a trecutului, și a faptelor sale nedemne și rușinoase de informator.La Firea de ce nu se poate ? Cu ce este mai vinovat informatorul și colaboratorul securității de atunci comparat cu cel de acum,când știm că nivelul de viață decentă al romanilor sa prăbușit fata de perioada ceaușistă.De ce sunt întreținute de către politicienii de Dâmbovița ,structurile mafiote ale capitalei,cu largul sprijin al serviciilor ai căror șefi coabitează cu politicul,pentru a deveni milionari în schimbul acoperiri și protecției pe care le-o oferă statutul de informator sau colaborator al serviciilor,trecând pe planul 2 sau 3 faptul că individul este un infractor(evazionist,traficant de droguri,cămătar,etc) ce încalcă cu buna stiinta legea pentru îmbogățirea sa personală, pentru îmbogățirea celor care-i asigură protecția la nivel de servicii.Pai ar mai fi fost posibil furtul a miliarde de lei cheltuiți pe vaccinuri covid? Ce utilitate publică au avut serviciile ptr.stoparea jafului și fraudei de miliarde de la buget? Nici una,capii lor numiți politic sau înfruptat și ei.Morala? Fiecare regim are fripturiștii săi,indiferent de organizarea politică.Cetățeanul român trebuie sa ceară desființarea institutiilor,agențiilor,care au participat la jaful covid,și confiscarea averii a celor vinovați până la gradul doi de rudenie.

 8. Firea nu are pic de rusine. Se declara candidat valabil la hotii si invarteli. A facut in primarie 14 firme pentru rude si prieteni tocatoare de bani. A facut afaceri numai cu turcii pe licitatii cu dedicatie si ciubuc pe masura. Acum vrea un nou mandat, doar la Voluntari caci la Bucuresti are sanse zero.

 9. „cu echipa” inseamna ca se propun toti tot pe ei, adica profita si se sustin unii pe altii ca sa ramana in functii, ca au uneori mai multe, sa fie asigurati daca pierd vreuna . Se intampla peste tot, 2024 este anul realegerilor, unul intermediar, din mai multe mandate, cel putin pana la pensie.

 10. Doamna Firea se tine ca RAIA de noi, nu te vrea nimeni doamna, stai acasa si lasa-ne in durerile noastre! Crezi ca noi uitam repede si te poti cocota iar in functii mari? Ranile tarii, Bucurestiului sunt multe si adanci cat ati fost prin tot felul de functii nici macar nu le-ati bandajat. Cand apareti pe ici pe colo povestiti-ne de azilurile de batrani, lipsa de caldura, scolile nereparate, gradinitele improprii, strazile murdare si facute asfaltari „pe graba”, parcurile neangrijite, lipsa zonelor verzi, constructiile fara noima prin parcuri si peste tot cu garantii de siguranta zero, poluarea orasului, calitatea alimentelor sin supermarketuri, tratamentul bolnavilor in spitale, „activitatile” domnului Pandele si ….cate altele.

 11. Daca Ciolacu a convins-o pe Dancila să-și dea demisia,Grindeanu a convins-o pe Pandelasa sa stea in banca ei!Căminele groazei se răzbună!

 12. Cand o vezi pe Firea vezi Ciuma Rosie…ea e exponentul principal

 13. tanti alexandreasca s-a-ntors la lingerea oaselor tatucilor pe-ze-de. drac n i a prima dragoste… bleah, scarba!

 14. Din comentariile de mai sus, se pare ca madam Firea este atacata simultan, de cei ai lui „Nicky Primarie” si de cei ai lui „Burdujel”.

 15. Sub îndrumarea comandanților cu patru stele dezintegrate, forțele binelui comunitar au ieșit la atac cu masca pe figura, baioneta la arma și glonțul pe teava. Momentan încearcă sa treacă de gradul din sarma ghimpata, dar întâmpină greutati lingvistice de deplasare. Așteptăm ca-n ediția de seara a atacului sa putem consemna victoria Victoririe și a pasaricilor cu pene de vultur asupra doamnei Firea. Pana atunci la palatul Victorie, Ciolacu va continua sa țese la războiul manul cu 24 de ițe cu ajutorul unei suveica introducă de cei care au decis forma și modelele covorului anului alegerilor zis și anul porcului de Guineea Americana sau Britanica.

 16. Primaria capitalei este o mina de aur pentru mafiotii securisti pripasiti la robinetul cu bani de cand primaria a intrat pe mana PDL-ului securist. A venit doctorul Oprescu si a incercat sa-i alunge inchizandu-le robinetul dar baietii l-au facut ca la Verdun. Odata cu venirea Firei ca primar acesti mafioti au turbat pur si simplu. Au incercat zi de zi si ora de ora sa o prinda cu ceva ilegal, au incercat permanent sa o faca cu un flagrant dar au luat-o mereu in freza. Ziarista Firea a fost mai inteligenta ca ei. Au furat-o insa mocaneste la urmatoarele alegeri. Acum incearca sa o elimine din start prin oamenii securitatii din PSD.

 17. Firea a fost intervievată de o moderatoare careia ‘i se fâlfâie’ (conform propriei declarații) și noi credeam că doar steagurile,velele corăbiilor, aripile păsărilor produc o asemenea mișcare sau sunet, în rest … a început campania electorală, prilej ‘să mănânce și gura lor ceva’, recte, mass-media.

 18. Buna ziua,
  Parca mai ieri a fost acel episod in care doamna Gabriela Firea in calitate de primar general cheltuia din bani publici sute de mii de lei pentru a realiza un clip electoral in care dumneaei ne informa intr-o maniera similara celebrei povesti din copilarie din basmul cu hainele imparatului care umbla gol pusca in fata supusilor, cand acest decident in ierarhia statului roman informa atat de radios, candid ca a finalizat un tronsom din centura Capitalei, pana cand unjurnalist independent a devoalat chiar de locul respectiv ca erau numai balarii si lucrari abandonate ce nu fusesera miscate de mai multi ani.
  Poate ca iarna nu mai este ce a fost in trecut, dar sper sa nu gresesc undeva in plina iarna anului 2016 ditamai Bucurestiul era blocat la propriu in ambuteiajele de trafic uriase cauzate zapada cazuta o noapte de ninsoare abundenta si dumneaei se refugia in confortul caminului facil din Voluntari- nu inainte de a ne da asigurari pe TV ca totul este perfect in capitala, iar pe retelele de socializare erau postate live despre cosmarul trait de bucuresteni inclusiv cu imagine despre avariile uriase ce apareau precum gheizerele la principalele magistrale de termoficare, sau de celebrele dumneaei conferinte de presa in care mesteca cuvinte fara nici o legatura cu realitatea faptica.

 19. moldovenii Republicii Vaslui sa te mai aleaga!
  Dar numai dupa culesul viilor!

 20. De unde compui Adita, cumva din salasul militienilor lui Bote? Poate ne povestesti si cum ajungea duduia la caminul facil (?) din Voluntari daca Bucurestiul era blocat de ninsoare? Sau habar nu ai unde este Voluntariul desi te prefaci a fi bucurestean. Sau mai stii, a-i fi cumva din militienii aia adusi de Bote in Bucuresti cu miile?

 21. intrebati-va toaashi: cine o sprijina pe duoaman cu fire. dar pe pandel? cine i-a imbogatit? cine ii sprijina pe toti papusatii in functie sau wannabe…deja totul este in lumina. serviciile securice se lupta intre ele prin papusile alese sau pe cale de a fi. si vorbesc despre toata clasa politrucilor din Romania. asta in timp ce romanii cu adevarat educati aleg calea pribegiei. o natie oificata si adusa in imbecilizare, iar restul servicii de securime tradatoare imbarligata cu servicii de spionaj straine. totul impotriva intereselor Tarii. iar cei care oarecum ar viza interesele Tarii se vor tatuci peste romani, pe model socialism mao/ceausila. romanii care vad pleaca de aici. multi nu mai pot pleca…

 22. Abia astapta bucurestenii:))) reintoarcerea indatorarii orasului,reintoarcerea tramvaielor si autobuzelelor turcesti si a parangheliilor si susanelelor pe banii bucurestenilor,plus reinfiintarea companiilor fantoma dar cu CA gras platite,a lagarelor de exterminare pentru batrani..numai cu Sarmancur si cate realizari…

 23. Fireo, tu și soțul tău sunteți doar o rușine pt poporul român… ai mult tupeu

 24. @ marin
  1/”romanii cu adevarat educati” din afara, au votat in majoritate „european” (Basescu x 2 si Johanis x 2) si i-au nenorocit pe cei din tara.
  2/ „model socialism mao/ceausila”, talica te-ai aflat cumva in Bucuresti in ultimii 3 ani si mai bine, decand conduce faraonul „NabucoNicusor” ????????

 25. Vârsta scoate la vedere caracterul. Tot mai Cruella de Vil. Ca să ajungă din nou la putere, Primar General, trambulina lingăilor pentru candidat Președinte, ar beli pe toată lumea. După scandalul cu Azilul de bătrâni din Voluntari soțului, asociat cu ministerul Familie și implicarea surorii ar fi de așteptat să nu mai fie așa blondă ca la întâlnirile din clopotniță și ascunsă de ochii lumii. Regretabil pentru PSD-Ciolacu că se mai vorbește de ea.

 26. Bravos, Natiune ! : prietenii mei si cunostintele care au taiat-o, au plecat for good. unii sunt in america, altii prin africa de sud si multi in europa. nu ii intereseaza Tara si nu voteaza. stiti cine voteaza: ai’ de merg la cules frunze si au rude si copii la care sa se intoarca aici! sau corporateii europeni pe care soros i-a adus in Romania ca masa de „tov” de prin 2010. si „cheste” de influenta dom’le: fiecare dupa cum are primaru’ comunei „enteresu'”: care cu pe-ze-de, care cu pe-ne-le si cate javre or mai fi de-si spun partide. eu personal, nu cred ca voi vota. astfel, odata de numele apare in sistem, ei inlocuiesc cu mascatii oricum sacii cu voturile. nu conteaza pe cine votezi. pricepi? conteaza schimbarea sacilor pentru „cine trebuie”.

 27. Inpertinenta si obraznicia aceastei doamne Firea nu ma surprinde ,pt. ca asa sa manifestat dumneaiei tot timpul .Problema este doar la bucuresteni care stiu ce a facut in periada cit a fost primar general al capitalei si la fel stiu cum sa comportat atunci cind sa descoperit situatia batrinilor din Caminele din Voluntari.Singura a recunoscut cu gurita ei in emisiunea doamnei Alexandrescu ca a fost informata de ce se intimpla in aceste Camine ,dar pt. ca nu apartineau de ea ,nu a informat pe nimeni ,nici macar pe sotul ei care era primarul orasului Voluntari.Daca bucurestenii considera ca tot ce a facut Firea a fost corect si bine ,atunci pot sa o aleaga.Eu unul nu as alege inca o data ca sa fie primar general,pt. ca nu a facut chiar nimic pt. Bucuresti in schimb a tocat bani foarte multi .

 28. asta scoate la suprafata crema politicienilor. Tupeu, tupeu, tupeu!!!!!
  Dupa 34 de ani, aici s-a ajuns!

 29. lumeeee! Sunt pe locul unu in preferintele bucurestenilor!
  Tantiiii, nici pesedeii cei mai infocati nu te mai voteaza!!!

 30. Gata ffufo, ai scos capul ca șarpele la drumul mare ?
  Oare miticii au uitat așa repede de azilele groazei ? Aud ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.