Gabriela Ruse s-a oprit în sferturi

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia, a doua favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa), dotat cu premii totale de 232.244 de euro.

Ruse (26 ani, 162 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după o oră şi 29 de minute.

Franţuzoaica a încheiat cu 8 aşi, în timp ce Ruse a avut 3 şi a comis 3 duble greşeli. Românca a avut opt şanse de break, dar nu a fructificat niciuna.

Singurul duel dintre Ruse şi Garcia (30 ani, 23 WTA) s-a încheiat cu victoria jucătoarei din Hexagon, cu 4-6, 7-6 (7/3), 6-1, în 2019, în sferturi la Nottingham.

Ruse s-a ales pentru participare cu un cec de 5.750 de euro şi 72 de puncte WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Abia si-a scos banii de hotel, mancare mai buna, zborul pana la frantzuzi, plata antrenorului, plata „energizantelor”, biletul pentru urmatorul turneu. Trebuie sa o sune pe mamaia sa ii dea cativa euro sa ajunga acasa. Ruse e acolo sa faca numarul sa aiba alea pe cine casapi. Rusine!

  2. Bravo Gabi, ai jucat bine. Frantuzoaica a si avut noroc in multe faze. La mai mult..!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.