Gafa lui Ciolacu: de la lecție la erecție (video)

Premierul Marcel Ciolacu a dat cu mucii în fasole când a încercat să laude Qatarul. În timpul unui discurs susținut în cadrul vizitei oficiale întreprinse la Doha, oficialul român a citit o erecție în loc de lecție când a fost vorba despre organizarea Campionatului Mondial de Fotbal. Însă, în loc să spună că organizarea Campionatului „este o lecţie”, premierul român a spus ca este o „erecţie”…. Fraza buclucașă poate fi ascultată după minutul 17 al declarațiilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Mi-l inchipui pe Marcelino la discutii cu emrii aia: ‘voi il stiti pe Omar Haissam? Eu ii caram pustile.’

 2. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! Atât s-a putut! La ce poți să te aștepți de la un covrigar?

 3. Ce-aveti cu omul? Poate, exact asta a vrut sa spuna.

 4. Ciolacu a folosit o figura de stil. Oricum baietii aia au priceput ca-i lauda. Important este ca premierul sa nu se intoarca de acolo cu o sapca. Daca vine cu niste aranjamente atunci macar si-a platit deplasarea.

 5. A inceput vanatoarea greselilor pesedistilor. Experienta berechet de pe vremea lui Dancila, careia i se vanau si virgulele.
  Ceilalti nu gresesc deloc.

 6. (editat) (editat) dar e simpatic ….ca chihuaua al meu…reprezinta poporul roman …el si johansky si ciuca si citu si toti ailalti (editat) din guvern si parlament…nu-i de mirare ca elevii vor invata de holocaust nu sa fie inteligenti…

 7. Tot e bine ca emirii de acolo, pentru asa greseala, vorba lu’ nea Marean Van Ghelie, nu l-au ejaculat din Qatar !

 8. La coborirea din avion probabil ca qatariotii s-au bucurat, crezind ca a sosit un alt star brazilian la pensie, ca sa mareasca „cimitirul elefantilor” pentru echipele din Golf, renumitul fotbalist de culoare Marcelinho !

 9. Românii nu se trezesc chiar daca imnul național le cere TREZITI-VA !
  Cum sunt conducătorii ASA ESTE SI POPORUL

 10. Si Veorica facea la fel. Sa ne amintim. Ciolacu este o alta Veorica. Ciolacu va ramane in istorie doar cu ”erectia” si cu Cîrstoiu.

 11. asta care editezi articole ..
  dai play pe video ,urmaresti time-line, cand ajungi la time-line position la replay dai click pe video si ai pause ,dai click dreapta si dai pe „copy video URL at current time” .
  in cazul tau e:
  https://youtu.be/6nTjvpaJKrQ?t=1040
  Stai linistit: stim sa dam play de la inceput daca vrem sa vedem ce spune nea Ciolacu

 12. Eu tot cu Partidul Comasat Român voteZ !
  PeCeRe = PeZeDe + PeNaLe = ❤
  Iar pe IliciEscu, pur și simplu îl ador. Cum a „curățat” el Piața Universității cu „minerii” și a plantat chiar și panseluțe, măR🤮g …
  ■{RumburKK- PeZeDea TL & TM -RumburKK}■

 13. De asta lustruiti bancile opozitiei in 10 ani de acum in colo, doar voi nu intelegeti. Succes la „detectorul cu minciuni” !

 14. Deh , bai bajeti , o fi vazut cazanul cu fasole si i s-a ” erectat” melesteul. Voia sa faca si el o fapta buna . ” Muci-n fasole” ? El o voia cu carnati!

 15. Mojic e el pentru ca e in Qatar ca vizitator nu ca zeflemist! E f. prost inpirat: catarii nu sunt magari.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.