Gafa lui Prelipceanu. Cu cine credea că vorbește…

Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară“ de la Digi24, a avut de înfruntat o situație delicată.  Într-o transmisiune în direct,  jurnalistul i-a adresat câteva  întrebări prefectului, Rareş Hopincă, de la care a vrut să afle detalii referitoare la protestul transportatorilor.

Și a vrut să știe ce părere are după discuția avută cu protestatarii… Nu sunt acolo, a fost însă răspunsul. Prelipceanu, contrariat, i-a răspuns însă că l-a văzut acolo…

Ce s-a întâmplat, de fapt…

Cine era bărbatul despre care credea că este prefectul Capitalei, Rareș Hopincă.

Se greșise, cel mai probabil,  o cifră. Cert este că la telefon nu era prefectul, ci un alt bărbat.

Iar bărbatul a fost de părere că protestatarii din agricultură care vor să intre în centrul Bucureștiului ar trebui lăsați, dar legal.

Probleme în dialogul cu pricina au apărut la întrebarea  cine ar trebui să se ocupe de ”legalizarea” protestului.

Interlocutorul  i-a răspuns însă ”prefectul”.

Păi nu sunteți dvs. prefectul?

Dar cine sunteți?”, a întrebat Prelipceanu.

”Sunt un cetățean ca oricare”, a răspuns bărbatul.

În final, s-a reușit să se ia legătura cu Rareș Hopincă care, în primul rând, a dorit să precizeze că nu cu el s-a discutat prima oară.

Cosmin Prelipceanu: În direct acum cu noi Prefectul Capitalei.  Bună seara, ne auzim?

Alo, ne auzim? Bună seara, sunteți în direct, v-am văzut mai devreme la Chiajna. Ați stat de vorbă cu protestatarii. Acum acolo este George Simion. Ce se întâmplă?

“Un cetățean ca oricare”: Nu sunt acolo.

Cosmin Prelipceanu: Nu sunteți acolo, dar sunt sigur că ați aflat, că a ajuns acolo un lider politic. Este vorba despre liderul AUR, care le-a luat apărarea protestatarilor. Spune că sunt forțele de ordine în număr foarte mare. Se întreabă dacă le-au fost suspendate drepturile acestor oameni care vor să protesteze în Piața Victoriei. Care este punctul dvs. de vedere?

“Un cetățean ca oricare”: Îi susțin!

Cosmin Prelipceanu: Îi susțineți? Pe cine?

“Un cetățean ca oricare”: Pe protestatari

Cosmin Prelipceanu: Am înțeles bine, să intre în Capitală?

“Un cetățean ca oricare”: Nu nu. Dar trebuie făcut ceva și pentru ei.

 

Cosmin Prelipceanu: Asta înseamnă că vor fi lăsați să vină în Piața Victoriei?

 

“Un cetățean ca oricare”: Legal, legal da. Sunt alături de ei, dar legal.

Cosmin Prelipceanu: Legal, adică… explicați-ne ce ar trebui să se întâmple.

“Un cetățean ca oricare”: Să se facă ceva legal. Adică să li se dea voie, dar legal să vină să protesteze, să li se dea voie.

Cosmin Prelipceanu: Cine să li se dea voie? Cine să le dea?

“Un cetățean ca oricare”: Prefectul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

18 Comentarii

 1. „Realizatorul” ăsta e el însuși o gafă. D-aia urmărește tot poporul postu’ ăla, e plin de gafe.

 2. Un jurnalist ca oricare catre „un cetatean ca oricare”:

  – Dar stiti ce revendicari au? Striga jos guvernul! Nu sunteti fericit ca dupa atata timp si atatea eforturi acest guvern a luat decizia sa-i impoziteze pe aitistii bogati? De ce sa cada? Ca doar investeste banii pe campanie electorala.

  „Un cetateanul ca oricare” nu stie sa raspunda.

 3. prelipceanu e zaharisit inainte de vreme,DIGI TV,ar trebui sa faca ceva cu banbatia asta

 4. @ Probabil că protestează pentru o porție de transport mai mică, cu un consum mai redus și încurajarea transportului de mărfuri voluminoase, cantități mari și pe distanțe mai lungi, pe căile ferate, un transport mai eficient ?

 5. Nu-i nimic, tot îl va numi pe final de mandat domnul președinte Iohannis ambasador extraordinar și plenipotențiar undeva în UE.

 6. multumesc pentru #cenzura. pulitik lu’ k_j-rectu’ vine si peste voi… asta este cel care afirma ca parintilor care refuza „vaccinul” sa li se ia copiii? vreti sa va dau si link?? ca am, mah! de ipocriti ce sunteti! Ion Ratiu se rasuceste pe unde o fi!
  https://t.me/wwwAurelianRO/17779

 7. Cosmin Prelipceanu: „Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte”.

  Sorin Cîmpeanu: „Din păcate…”

  Cosmin Prelipceanu: „N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala”.

  Sorin Cîmpeanu: „Nu pot să fiu părtaș la această afirmație”.

  Cosmin Prelipceanu: „Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.
  https://evz.ro/cosmin-prelipceanu-derapaj-in-direct-scoala-trebuie-sa-i-scape-pe-copii-de-parinti-reactia-ministrului-educatiei.html

 8. in 1997 a absolvit Academia Militară din Sibiu ca șef de promoție. Este licențiat în marketing comunicațional, are un master în Științele Comunicării și a urmat cursul de producție TV al Școlii BBC București.

  @marin
  -„Să-i scăpăm pe copii de părinții lor.”
  exact asta spunea si Socrate,
  l-au condamnat pentru coruperea tineretului si pentru inchinarea la demoni,
  i-au oferit posibilitatea de a bea otrava:
  nu erau arme de foc pe vremea aia!

 9. Chiar am văzut episodul aseară. Părea că e aranjata convorbirea dar omul de la capătul firului, oricum îl turna în direct că e o farsă.

 10. “Duomnu” Pepe însuși, este una dintre cele mai grave gafe ale naturii..

 11. Din ciclul Rade ciob de oala sparta. Gafa lui Prelipceanu e comparabila cu aceea a lui Nistorescu care ii ridica osanale sinistrei Angela Lupșea.

 12. Mai mult, Socrate a acceptat otrava fara nici o retinere …oare de ce? si el se saturase de „oameni”… **don’t forget to sacrifice a rooster to Asklepios** (libertatea cuvantului).

 13. maxtor revin: “The children now love luxury; they have bad manners, contempt for authority; they show disrespect for elders and love chatter in place of exercise. Children are now tyrants, not the servants of their households. They no longer rise when elders enter the room. They contradict their parents, chatter before company, gobble up dainties at the table, cross their legs, and tyrannize their teachers.” – Socrate / context

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.