Gala pentru Excelenţă în Jurnalism

Consiliul Naţional al Audiovizualului organizează joi, la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, Gala pentru Excelenţă în Jurnalism.

Evenimentul este dedicat recunoaşterii publice a devotamentului şi profesionalismului jurnaliştilor români care au participat, în ultimii doi ani, la misiuni în zone de conflict.

Gala, la care vor fi premiaţi 51 de jurnalişti, este parte din campania Consiliului Europei destinată promovării protecţiei şi siguranţei profesioniştilor din mass-media.

„În ultimii doi ani, 140 de oameni de presă şi-au pierdut viaţa făcându-şi profesia în diferite zone de conflict de pe glob.

Pentru că siguranţa jurnaliştilor depinde direct de respectul şi protecţia pe care societăţile le acordă uneia dintre profesiile cheie ale democraţiei, Consiliul Europei a lansat o campanie destinată promovării protecţiei şi siguranţei profesioniştilor din mass-media.

În cadrul acestei campanii, Consiliul Naţional al Audiovizualului din România vă invită la Gala pentru Excelenţă în Jurnalism, un eveniment dedicat recunoaşterii publice a devotamentului şi profesionalismului jurnaliştilor români care au fost în misiuni în zone de conflict în ultimii doi ani”, precizează CNA.

La eveniment, jurnaliştii vor relata despre experienţele trăite în calitate de corespondenţi de război în Ucraina şi Israel. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Care jurnaliști?…Care presă?…În afară de vreo doi,trei jurnaliști adevărați restul e o mizerie sorosistă!…niste ziarici plătiți de Gyuri Soros!…Rușine presei din românia că s-a lăsat cumpărata de bandele de interlopi internaționali !…

  2. slug-oii „jurnalistici” sunt premiati pentru k_k manacat zilnic…”felicitari” dragi toashi!

  3. In prim plan soroistii, apoi manipulatorii sponsorizați de partide și nu în ultimul rând, căcănarii contra Rusiei care manipulează când pro puțin când pro ukraina. Din aceasta catalogare, exclud total prezenții pe front la firul ierbii.

  4. Eheeee, dragii mosului!!! „Gala” este „organizata” de C.N.A. Sunt pe deplin lamurit!!!! Succesuri!!

  5. „La eveniment, jurnaliştii vor relata despre experienţele trăite în calitate de corespondenţi de război în Ucraina şi Israel. ” Din Iugoslavia, Afganistan, Irak nu?!? E INTERZIS?!?

  6. S-o premieze pe madama aia de se-arunca pe jos printre bicicliștii mirați…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.