(GALERIE FOTO) Record de participare la Parada militară

Parada militară de la Arcul de Triumf din acest an a strâns un număr record de spectatori. Au participat 100.000 de oameni. Vremea bună a făcut ca acest lucru să se întâmple.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

25 de Comentarii

 1. A fost cald…
  Daca erau -10 grade Celsius si viscolea, sigur ar fi fost, cel mult, o treime.

 2. Copii conditionati cu prezenta unor instrumente mortale. Nu inteleg ce are o armata, practic de mercenari, cu Romania si ce asteapta romanii de la viitor. In mod sigur nu doresc sa se razboiasca cu nimeni, cine zice asta e un sociopat mitomaniac.

 3. steagul României e asa cum e desenat de parinți habarnisti pe obrajii copiilor? Ce sa inteleaga un strain cand vede patru tipuri de steaguri ”romanesti”?

 4. Cum de-au irosit o asa ocazia sa arate cotect politic sa bag3 si 🌈indartnicii pro europeni🏳️‍🌈la inaintare

 5. Acu ca au trecut paradele militare,de maine va puteti apuca iar de taiat salariile si pensiile militarilor….nu mai e nevoie,sa speram,pana la anu de 1 Decembrie…

 6. Degeaba se scot din depozite cele mai noi arme cumpărate cu bani grei la parada daca Cherecheș a trecut granita ca prin brânză și polițiștii mănâncă ciorba cu larve in pădure la Băneasa. Nu mai zic de dronele care își fac de cap la Plauru și minele pe plaja. Ne plac manelele, asta ne unește. De mâine va începe datul la gioale și felicitările pentru prins Pol!

 7. Credem ca cifra este exagerata. Mai ales ca pe,,ultima suta” s- a anunțat la TV ca in afara de fasole cu cârnați de la cazan se va da pentru prima data si un ,,dulce” preparat la fața locului. Dacă coroborăm cu interviurile de la Radio Europa FM unde din 4 intervievați , pentru prima oară , reporterii nu au avut ,,marfă”, toți din UE si UK . La întrebarea : vreți să veniți acasă , răspunsurile au fost din partea unor români plecați de 18-20 din țară: îmi este dor de părinți , aș bea o țuică de prune și atât, nu aș mai putea să rezist în fața corupției, chiar nu am am mai fost în țară de 4 ani . Niciunul nu și- a manifestat dorința să revină în țară. Ba unul a spus ca va veni numai cu condiția ca Johannis să mai aibă un mandat , fiind din Ardeal . Iar ,,băieții” de la radio , având peste 50 ani , câștigând peste 10.000 Europe luna, au ,,,băgat “ placa : să îl cauți în Africa , Astă după ce întrerupsese legăturile telefonice. Uitând ,,băieții “ cu sacii de bani ca analfabetul Ce-au care au omorat romani la ,,colectivizare “ și cu decreteii , facea turnee în Africa lăsând statul român cu datorii imense neachitate.

 8. Să fi fost și 200000 rezultatul e același- românii sunt cei mai săraci și amărâți din UE ,cu o clasă politica coruptă ce nu are ordine de mărime ,adică e atât de mare că nu poate fi măsurată !

 9. Din ce am văzut în transmisiile live online, nu erau nici 50-60 mii! Daca era sută de mii, de ce nu au pus camerele live pe cetățeni și au băgat bugetarii de lux politici în ptim plan la video? Erau mai importanți bugetarii de lux din politica decât cetățenii adunati la sărbătoarea acestei țări? Poate una Duță mii în toată țara dar nu doar in București.

 10. Poate eu m-am uitat la alte televiziuni…, oricum după 2 ani am privit si eu la televiziunile actuale .
  , totul era trist cine nu crede să caute parada ( transmisiile ) de dinainte de pandemie . Nu cred niciodată că au fost 100k de oameni acolo dar dacă așa se vrea să fie …fără număr.

 11. Apus umarul si BOR,dar enoriasul e parsiv,nu spune cine-l invata la prostii.

 12. 🤣🤣🤣nu au fost nici jumătate din 100 de mii ,stai să vezi la alegeri ce palma in meckla vă luați.

 13. @Nitoglu
  „Ba unul a spus ca va veni numai cu condiția ca Johannis să mai aibă un mandat , fiind din Ardeal”
  Asta, intr-adevar ne da masura spalarii pe creier cu „valori” occidentale iudeomasonice!

 14. Eu nu cred cifra privind la televiziunile mioritice care sigur căutau să valorifice prezența și nu prea le dădea socoteala. Dar la falsurile din ultimii ani mai contează unul. Oricum nu vă mai crede nimeni.

 15. Minciuni. Tot timpul reporterii de la Radio Romania Actualitati spuneau ca sunt multe mii, 10 000. Apoi, brusc, propaganda partidului de stat PSD+PNL a decis ca la amploarea paradei si banii cheltuiti pentru asta, trebuie sa fie si participare record. Iar Cotidianul intra si el in jocul acestei dezinformari, publicand numai fotografii detaliu in care se vad doar 4-5 participanti.
  Nu au fost 100 000 de participanti. Minciuni de propaganda din partea statului terorist.

 16. Paradă militară într-o colonie cu conducători nevertebrați. Bleah!

 17. SUPERBA.!..SUPERBA.!..toata Parada Militara Romana de ziua
  1,Decembrie,2023 a Marii Uniri…La MULTI ANI Romania !.
  A fost cea mai mare manifestație de spectatori prezenti in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti !.
  Muntenia,Moldova,Transilvania,Banarul,Crisana,Basarabia,Maramures,Bucovina,Dobrogea….SUNT ROMANIA pe VECI!.

 18. 100.000? Minciuni si dezinformare. De asta nu mai crede nimeni ce scrie presa.

 19. Niciodată nu contează numărul…pozele superbe! 🇧🇪🥰

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.