Geniu în portocaliu

„Geniile” din Modrogan se văd bine numai în propria oglindă! Ultimul care iese la rampă, senatorul-avocat PDL Iulian Urban aruncă, pe blogul personal, un potop de laude la adresa politicii guvernului Boc.

Măsurile Guvernului sunt dure, dar necesare şi inevitabile din punct de vedere economic, susţine avocatul PDL. În contrapondere, politicianul portocaliu taxează şi acţiunea constituţională şi profund morală a opoziţiei de a depune o moţiune de cenzură ca răspuns la asumarea răspunderii guvernamentale. Orice moţiune de cenzură nu va schimba această realitate economică dureroasă, spune Urban, ca un adevărat profet. Să-l credem pe cuvânt?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.