Geoană, întrebat despre candidatură: „Sunt aproape flatat”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost întrebat vineri de presă, la Cluj-Napoca, cu privire la eventuala sa candidatură la Preşedinţia României, el afirmând că deocamdată are de dus la capăt mandatul pe care îl are la NATO.

„Mulţumesc pentru întrebare, sunt aproape flatat că o primesc atât de des, dar vă spun cu aceeaşi seriozitate: am un job de făcut la NATO şi am toată intenţia să mi-l fac până în ultima secundă, cu profesionalism şi cu dedicaţie. Ar fi ciudat şi pentru mine, şi pentru oricine altcineva să facem altfel. Când îmi termin mandatul, revin la Cluj şi puneţi aceeaşi întrebare şi vă voi spune atunci ce răspuns voi avea”, a răspuns Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO a participat, vineri, la deschiderea anului academic la Şcoala Doctorală de Relaţii Internaţionale Şi Studii Europene a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi la lansarea proiectului Jean Monnet Chair „Green Deal and European Negotiations”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Ttansforma Romania in Kibutz. Si baga romanii in cusca de fier cum au patit palestinienii.

 2. Transforma Romania in Kibutz. Si baga romanii in cusca de fier cum au patit palestinienii.

 3. Hai siktir de prostănac hoț cu tot neamu’ tău de japițe vomitive!

 4. Nu mai insistati cu intrebarea asta, ca inca nu a primit unda verde de la stapanii lui.

 5. Geoană, întrebat despre candidatură: „Sunt aproape flatülat”

 6. Pacalici ! Nu putem avea si noi un candidat serios-cu viziune, personalitate si sa fie si neaos-caci asa e mai peste tot.

 7. Prostanac ul un nenorociri diner o familie periculoasa de tradatori si sluga a Diavolului amerloc

 8. Sondaj Cotidianul.ro
  Ați fi de acord cu primirea de refugiați palestinieni?
  Da/Nu
  Poll Options are limited because JavaScript is disabled in your browser.

  -javrascript este disabled:
  orice differit de 100% e inacceptabil
  si ni se urca sangele la cap!

 9. a mai ajuns tara noastră dacă vede salvarea în politicianul pesedist…

 10. „Sunt aproape flatat” !! Sa vezi tu, prostanacule, cind te vei trezi nu aproape ci complet „flitat” de catre romani, daca vei avea nesimtirea si tupeul sa te prezinti la prezidentiale ! Ai stat ani de zile sluga la stapin strain, ai dus cafele si ai carat serviete pe la NATO si acum vrei sa conduci o tara, chiar daca adusa la sapa de lemn de catre canaliile si imbecilii care si-au pus cururile pe jiltul de la Cotroceni ? Om fi noi poate mai naivi si mai blinzi din fire, dar toate au o limita ! Un mare SICTIR !

 11. Vrăjeală cu zato.
  Ce are asta se cheamă … cancer!
  Vedeți poza de chelios, e de la chimio.
  Nu e în cărți pentru ca n-ar termina jobul. 😁

 12. O sa ajunga asta presedinte cand mi-oi vedea ceafa ! Daca ajunge marioneta asta presedinte , emigrez!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.