Geoană, pe drumul de candidat

Asociația România 2030 și Editura Litera fac o invitație cu prilejul lansării cărții ”Bătălia pentru viitorul României, ”Gândurile unui  român la vârful NATO”, autor Mircea Geoană, Secretar General Adjunct al NATO.

Conversația va fi moderată de jurnalistul  Mihai Morar.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

24 de Comentarii

 1. Pt. dl. Geoana sunt deja intentii de vot la maximum. Omul este bine intentionat, scolit in Romania (Liceul „Sf. Sava” f. sever, Politehnica Bucuresti, familie inchegata si super educata). Succes !

 2. Visez o presedintie colectiva , cu minim dublul numarului deputatilor si senatorilor , sa aiba loc toti barbatii de frunte ai neamului .

 3. Bine, stai jos ! Miine invatam pe E, F, G si H … Apropo, cum ai spus ca te numesti ? Mircea si mai cum ? … (ps : cum se spune, „o poza face cit o mie de cuvinte” … parca il si aud, privind poza din articol : „Uite cu gheruța asta voi înșfăca, cu stapinii, cam ce a mai ramas din biata Romanie !”)

 4. Nu se mai satura unele familii de nomenklaturisti de onoruri si de decoruri, de zorzoane si de fasoane.
  La vremuri noi, tot ei.

 5. Umbra lui Mircea. La coada … Eheiii, taica ! Mai e pina atunci … cine stie pe cine mai scot intre timp stapinii din maneca … si parca vad ca Mirciulica iarasi alearga singur si termina pe locul 2 …

 6. Istoria ne arata clar ca in Romania poate ajunge presedinte orce rahat,asa ca sa nu se mai mire nimeni de participarea si sperantele lui Geoana.

 7. Probabil ca vor fi inca multi romani care, in ziua votului, vor fi ademeniti si prostiti cu „Ciocolata Prostovanu” …

 8. Vrea sa plece sef la NATO o sluga locala a americanilor in locul unei slugi americanilor de la NATO care vrea mare sef de trib local.
  Rotatia slugilor…
  Rotatia asta nu e gratis. Si pana acuma am decontat finantand tot felul de investitii, achizitii si aventuri ale „ocupantului strategic”.
  Functia de sef NATO ii va costa pe romani mai mult ca cea de vicesef NATO.

 9. Romanii I-AU ASASINAT pe TOTI PATRIOTII NATIONALISTII. Numai sclavii lingatori de dindosuri straine sunt promovati, sustinuti, aplaudati, ridicati in slavi.

 10. He he ! Cu Iohannis secretar general NATO, daca izbucneste vreun conflict regional, ii bate Zambia (de exemplu) mai ceva decit a batut Franta pe Gibraltar la fotbal, 14-0 !

 11. Pe ăsta o sa îl voteze curcile dupa ce au consumat vișinele din vișinată !

 12. Uite Rumänische popor, eine gutte kandidat de la Wien plecat, la voi presedinte sa fie la Stat. Si mai bine sa puteam furat. Țapțarap. Verstehen Sie ?

 13. Vă chinuiți degeaba cu Geoană Dăbuleni, care la fel ca Ciucă popotă ,nu au priză la români nici cît o ceapă degerată.Eticheta dată de Ilici aia de prostănac, e greu de șters ,la care adăugînd perversitatea din timpul cit a fost ambasador în state trimis de social democrați,iar la alegeri cîștigînd convenția să spui că au cîștigat ai noștri,arată adevărata față a acestui specimen securistoid.

 14. Nici satelitu american care schimba rezultatul voturilor cand trece pe deasupra nu il mai aduce pe evvreul Gioana la putere. Poate tancurile amerucane stationate ilegal in Romania. Lasa-ne lasa-ne securustule…uuuuooooo…

 15. Acum ar fi mult mai bun de presedinte decat in 2009, cand nu era copt.
  Nu stiu cati romani isi vor mai bate capul sa voteze daca vor avea de ales intre Ciuca, Ciolacu, Sosoaca, Simion, Kovesi/Drula/Candidatul-serviciilor.

 16. Geoana si Ciuca doar pregatesc terenul pentru tartorele pe care ni-l vor propune serviciile (romane=>americane). Vom vota ca fraierii bucurosi ca nu-i Geoana sau ca nu-i Ciuca…Mai bine stam linistitii si atenti, treziti ca de data asta sa nu ne mai manipuleze „sistemul”.

 17. Fost PNȚ trădat pentru PSD trădat pentru Wshinghton
  Mai bine îl votez pe Bulă decât pe Goarnă ,primul e oricum mai patriot decât tradătorul vândut oricui dă mai mult .Prostănacul nu poate aduce decât dezbinare si haos in România !

 18. Eu știam că numai pușcăriașii scriu cărți!…el a făcut-o înainte de …

 19. Presedinte de colhoz sau asociatie de propietari in Bolintin sau Rahova?

 20. Cu Geoana presedinte, ca exponent al prostanacilor, in Romania va fi chiar mai multa prostie decat sub bagheta dulapului mut sasesc supranumit si Iohannis, un fost umil profesoras suplinitor de la tara, ajuns in politica prin manevrele serviciilor secrete germane. Geoana insa ca fiu de nomenclaturist comunist incearca sa-si apere privilegiile de parazit cu care a fost invatat de mic de comunisti si mai nou de neomarxistii progresisti.

 21. Am un comentariu oprit…., lăsați-l măcar pe ăsta : 😉
  Să fi fiu de securist, comunist, și să te accepte, ăștia noi, după ce ai mai și confirmat în repetate rânduri , cu vârf și acum, că Iliescu a avut dreptate cu „prostănacul” lui , înseamnă că tipul e tare-n ge(oa)nă și că România este blestemată să fie condusă doar de aleși de ăștia, Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohănescu ( singurul ales ȘI de un popor speriat și îndobitocit fiind Iliescu, că-n rest a fost, cum va mai fi, dacă nu ne vom trezi 8-), de parcă ar fi pierit sămânța românilor adevărați !
  P.S. Mihaela, singura care-l poate opri ca de data asta saltul final, să nu-i fie și fatal, la fragilitatea lui, nu numai intelectuală, ci și fizică. 😉

 22. Numai ce gargauni tinea Mir ce-ai cu mine in creierii lui nu aveam in planul cincinal scris sa aud. In rest aveam puse si gogonele, si varza, si pantalonii la aia mici erau spalati si calcati la dunga pentru gradinita.

  Africanii au un bun tratament pentru dureri de cap. Trebuie sa il caute si sa il urmeze intocmai si scapa de zice ca nici n-a fost nevoie. Iohannis pentru tratament s-a dus in Afrika. Nu i-a spus lui expre ca sa nu-l invidieze.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.