Geoană prezidențiabil PSD? „Să ne caute”

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, miercuri, că dacă fostul său coleg de partid Mircea Geoană doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din partea partidului „să vină să îl caute”, adăugând că, potrivit statutului actual, acesta nu poate participa la o competiţie internă în partid pe această temă.

Întrebat la Palatul Parlamentului dacă are de gând că-l invite pe Mircea Geoană să participe la competiţia internă din PSD pentru candidatura la prezidenţiale, Marcel Ciolacu a arătat că nu are cum, pentru că el nu mai este membru al partidului.

„Păi cum să participe? Conform statutului actual, nu poate participa, că domnul Geoană a plecat, şi-a făcut partid. Să-l invit eu să vină înapoi? Dacă vrea să vină, să ne caute. Eu sunt ori la Palatul Victoria, ori în Kiseleff. Foarte puţin timp sunt pe acasă. Deci, dacă vrea cineva, să mă caute, am acelaşi număr de telefon de când a apărut telefonia mobilă, adevărat cu fluctuaţii de mesaje – când apare la doamna Şoşoacă pe Facebook, îmi vin mai multe mesaje, pe urmă îl mai uită lumea, dar nu îl schimb”, a declarat liderul PSD.

Miercuri, grupurile parlamentare ale PSD s-au reunit într-o şedinţă la Palatul Parlamentului, urmată de şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Dupa cozile de ciine cu gaura , mai trebuie un ” prostanac” . Rau a ajuns PSD-ul de vreo 10 ani . Se pare ca se grabesc sa ajunga linga PNT-cd. Doamne ajuta !

  2. Domnule Ciolacu, hai că prea ne iei de fraieri zău aşa! Ştim cu toţii că dacă fostul distins pr…. pretendent şi viitor pr…. preşedinte pofteşte să vă facă onoarea de a-l instala drept catindatul dumneavostră (adică al Peee Seeeee Deeee, vorba unui clasic incă în viaţa politică) , nicidecum nu va fi el cel care să vă caute! Veţi fi căuta dumneavoastră la telefon de către cei care vă trag de sforicele atât pe dvs cât şi pe pr… pretendent şi vi se va spune cu punct şi virgulă că trebuie să vă duceţi la Geoană şi să-l rugaţi în genunchi să accepte să fie catindatul dvs. De fleacul formal cu alegerea se va ocupa apoi acelaşi trăgător de sfori cu mijloacele deja verificate..

  3. am ajuns la Geoana, Ciulacu, Ciuca, Sosoaca si Simion, putem stinge lumina si sa plecam in bejenie!
    Nu trece o zi fara o sperietrura, fara o taxa, fara un abuz!

  4. Deja sunteți în groapă, voi de la PSD, acum vreți în râpă?

  5. … geoană merge la vântu!..la masaj inghinal…!
    Flacăra violet…

  6. geoana’i … fix ce’a zis, candva, Turcescu : ” Nu este doar prostanac, este prost de’ea binelea ! „

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.