George Clooney, câştigătorul unei vacanțe în Grecia datorită unui răspuns dat unei jurnaliste

Actorul George Clooney a fost invitat să petreacă o vacanță oficială în Grecia mulțumită răspunsului dat unei jurnaliste elenă, potrivit B1tv.

Actorul şi regizorul american a prezentat, sâmbătă, la cea de-a 64-a ediţie a Berlinalei cel mai recent film al său, „The Monuments Men”. George Clooney a scăpat însă din vedere patriotismul unei jurnaliste elene, care a profitat de ocazie pentru a-l întreba pe actor dacă este de părere că antichităţile greceşti expuse în muzee din străinătate, mai ales frizele din Pantenon, conservate la British Musem din Londra, ar trebui să fie retrocedate primăriei din Atena.

„Da, ar fi o idee bună. Ar fi un lucru corect şi amabil. Cred că este cel mai potrivit lucru care trebuie făcut”, a declarat, cu simplitate, starul hollywoodian, potrivit presei elene.

Prin acest răspuns, actorul şi-a atras un elan de recunoştinţă în Grecia, ilustrat prin pagini întregi, inclusiv prima pagină, consacrate de presa greacă acestei declaraţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.