George Pușcaș, marea lovitură a iernii la CFR Cluj?

Deși a rămas la opt puncte în spatele lui FCSB, CFR Cluj încă se gândește serios la câștigarea campionatului. Patronul Neluțu Varga anunță că această iarnă va fi cea mai spectaculoasă din istoria clubului în privința campaniei de transferuri. Varga a detaliat pentru FANATIK SUPERLIGA:

„Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5-6 jucători. Cinci aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc. Din cei 5, sunt doi nigerieni și unul argentinian.

Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7. Va fi cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a CFR-ului de când am preluat această echipă”.

Dar în fruntea listei nu se află nici un jucător străin, ci un internațional român care a avut o contribuție esențială cu golul marcat în partida de la Felcsut cu Israel, câștigată de România cu 2-1 și care, la ora actuală, conform promisiunii selecționerului Edi Iordănescu de a selecționa la turneul final al EURO 2024 numai jucători care evoluează constant la cluburile lor, ar risca serios să rămână pe dinafară, pentru că nu are nici o șansă să fie titular la echipa de club.

Acest jucător este atacantul George Pușcaș, de la Genoa, transferat în vară de la Reading pentru 3 milioane de euro, dar care nu poate da la o parte pe nici unul dintre cei doi atacanți titulari ai genovezilor, Retagui și Gudmondsson și care, atunci când unul dintre ei a lipsit și a fost trimis pe teren, din păcate s-a remarcat prin modul în care a irosit șanse uriașe, chiar și în situații de unu la unu cu portarul advers.

CFR Cluj care l-a mai vrut și acum doi ani pe Pușcaș, dar nu s-a putut, este gata să îi intindă o mână internaționalului român sub formă de împrumut până la final de sezon, dar mai sunt două echipe, din Serie B, Spezia și Bari, care și-l doresc pe Pușcaș. Cum acesta nu are decât opt apariții în tricoul celor de la Genoa, fără gol înscris, varianta CFR Cluj ar fi cea mai avantajoasă, pentru că i-ar garanta locul de titular meci de meci și poate că evoluând constant el și-ar regăsi forma și drumul spre gol, ceea ce ar fi în folosul său și al echipei naționale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.