George Simion, botez public, pe modelul de la nuntă

Liderul AUR, George Simion, a lansat o invitație publică la botezul fiului său Radu. Evenimentul este programat pe data de 6 iulie, la Toaca Bellevue, în Gura Humorului.

”Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”, scrie în invitația postată pe site-ul liderului AUR.

În 2022, George Simion și-a făcut nunta nunta în comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, iar accesul s-a făcut pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival.

Nunta lui George Simion – au apărut noi informații

Dar de nuntă fabulos pentru George Simion

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. difu zoa zoarele cand ca canta
  Tsiganii se iau la tran tranta hop si asa mai

 2. ar trebui sa nu se folosesca de copil pt pt campania electorala, ar fi bine sa fie putin mai discret, un om educat nu ar exagera cu evenimentele fericite din viata asta se intampla la unii care nu au reusesc sa fie modesti si devin prea zgomotosi…

 3. Nu asa fac si rromii ? Fala desarta,de parca e singurul caruia nevasta i-a adus pe lume un copil. Pe bune haurarule, pe bune,atat te duce capul? Pai loaza, iti expui copilul,dar te-ai gandit ca peste ani va fi marginalizat eact din acest motiv?

 4. Sper ca vede toata lume ca harapul de la AUR e bolnav de putere,nici un dictator nu a facut magaria asta

 5. in toamna nu vor mai fi alegeri:
  primarii si euro-parliamentarii s-au ashezat,
  Guvernu Modial nu are nevoie nici macar de presedintele SUA,
  anuntzati-l pa Trump!

  (ne pare rau ca ti-am dat asemenea veste neasteptata,
  aparuta de nicaierea…)

 6. Cămăsuță de culoare verde să îl îmbraci când îl botezi cu apă sfințită. Să îi meargă bine la copil să fie sănătos și frumos că Soarele sfânt de pe cer.

 7. „Ambasadorul Israelului la Bucureşti, Reuven Azar, a declarat, pentru Agerpres, după întâlnirea pe care a avut-o luni cu liderul AUR, George Simion, că mesajul transmis de partidul condus de acesta este unul „fără precedent”….
  membrii partidului „au fost de acord să transmită o declaraţie publică, declaraţie care să includă patru elemente la care partea israeliană a ţinut foarte mult”
  şi 4. susţinerea educaţiei despre Holocaust”.

  -mazel tov la taierea imprejur!

 8. Asta e omul, atata poate! In loc sa bântuie prin țară, cu foarte modeste rezultate, cum s-a văzut, mai bine s-ar angaja ca organizator de spectacole (nunți, botezuri etc.) pe lângă o sală de evenimente. Expuneri jenante ale vieții private, uzând nepermis de simbolurile naționale. Ne-am cam lămurit!

 9. Decebal. Fu-ta-l Traian pe Decebal sa iasa rumanul prostovan si fudul.

 10. ‘Neica Nimeni’ vrea ‘sponsorizări’ pe viață de la români, o stație tv (cel puțin) va face ‘festival’, ca să citez ‘un șmecher’.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.