George Simion, din nou la Parchetul General

George Simion a mers din nou la Parchetul general după vizita făcută în săptămâna de dinaintea alegerilor. 

Liderul AUR susține că a venit pentru a-şi cere telefonul înapoi şi pentru „a se scutura, efectiv, de mizeria aruncată, cu trei zile înainte de alegeri, asupra partidului”. Simion a precizat că are informaţii că îl vor ridica şi alte structuri, de exemplu DNA.

„Am venit astăzi la Parchetul General pentru a cere clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi şi pentru a mă scutura, efectiv, de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră. Au trecut două săptămâni, fix 14 zile, din data în care colegii noştri au fost ridicaţi de pe stradă şi vouă vi s-a spus, pentru că nu este nimic oficial, că George Simion ar fi falsificat semnături nu pentru el, ci pentru alţii. Se distrug probe dacă asta îi interesează, semnăturile false de la alegeri. Eu am venit să fac denunţuri în urmă cu două săptămâni, aici,în faţa Parchetului, nu m-a primit nimeni. (…) Nu am nicio calitate. Nu s-a pronunțat numele meu, dar s-a dat ceva către presă că eu aș fi cel căutat. (…) E o vânătoare de vrăjitoare”, a spus preşedintele AUR.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. „Declar ca n-am nimic de declarat organelor de represiune”… simplu, si ai iesit

 2. Parchetul e rasist,va dati seama cum e gresia..La munca, SIEmioane, nu la furat de telefoane
  Traiasca victoria in alegeri a SRI!

 3. Teoretic ai libertate de exprimare, pentru ca practic ti se pun catuse pentru zvonuri starnite fara de dovezi.
  Dovezile niciodata nu au aparut la zvonurile lansate.

  @Simion:
  Daca pana acum imi miroseai ca esti tradator, spuneam tuturor ca esti tradator.
  Dar nu esti! Problema e la cei care butoneaza prin structuri. Sunt hiene hamesite de sange.
  Ma voi ruga sa nu patesti nimic pentru nevinovatia ta.

 4. Hooooo Parchetul general, de ce hărțuiți minoritatea rromă?
  Simion n-a furat telefonul, l-a găsit … Eu îl cred!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.