George Simion: Nu vă vindeți viitorul, nu vindeți viitorul copiilor voștri!

Dragi români, vă îndemn să mergeți duminică, 9 iunie, la vot! Votați cu oricine vreți voi să votați, dar mergeți să votați, pentru că de frica AUR, de frica noastră, au comasat aceste alegeri.

Noi considerăm că această comasare este ilegală și neconstituțională. Noi considerăm că le este atât de frică de noi, încât vor face orice pentru a-și menține majoritatea.
Vă spun cu mâna pe inimă că singura opțiune și singura forță care se poate lupta cu ei este AUR. Scorul pe care îl vom obține în aceste alegeri ne va permite să ne luptăm la nivelul guvernărilor locale și la nivelul Parlamentului European cu acei oameni care ne-au închis în case, care au dat un miliard de euro pe vaccinuri și care încearcă să ne îndoctrineze de la vârste fragede copiii. Este timpul să reacționăm!

Votul tău contează!
Tot auzim sloganuri de tipul ”votul tău nu contează, toți sunt la fel, nimic nu se va schimba”. Greșit! Cei care sunt la fel ne conduc de 34 de ani.
Este timpul să votați o forță suveranistă, o forță patriotică, o forță care să se lupte cu ei. Promitem ca la nivelul Parlamentului European să-i blocăm. Dacă nu vom putea să-i blocăm, măcar aveți siguranța că îi vom încetini. Și planurile lor ecomarxiste, planurile lor de îndoctrinare a copiilor noștri, planurile prin care sunt propagate tipuri de corectitudine politică în exprimare, cum ar fi ”părinte 1” și ”părinte 2”, nu vor fi puse pe masă.
Noi, AUR, ne vom opune față de implementarea ideologiei de gen și a tuturor celorlalte elemente ale agendei LGBT.

Suntem Apărătorii Patriei Române
Uniunea Europeană nu poate și nu trebuie să intervină legislativ în statele membre, în chestiuni precum familia și copiii noștri. Având legea, normalitatea și tratatele, încă, de partea noastră, ne vom opune prin toate mijloacele, acestor tentative.
Noi suntem parte a Uniunii Europene și suntem parte atât istoric cât și geografic din Europa, dar nu trebuie să acceptăm să stăm în continuare în genunchi. Asta au făcut conducătorii noștri până acum.
Trebuie să fim parteneri cu drepturi egale. Iar ei nu pot face acest lucru pentru că sunt oameni slabi.
La nivelul Uniunii Europene suntem singurul partid din România care va vota contra Ursulei von der Leyen. Este important ca scorul pe care îl obținem la votul pentru Parlamentul European să fie unul mare pentru a trimite cât mai mulți apărători ai patriei române. Ursula von der Leyen a promovat politici globaliste fără niciun sens, fără să țină cont de realitățile din fiecare stat, de exemplu de sărăcia din România.
Pactul Verde European și planurile de la Bruxelles includ renunțarea la centrale de apartament și la sobe pe bază de lemn. Românii, fiind încă sărăciți deși trăiesc într-o țară bogată, nu își pot permite aceste schimbări. De aceea noi, patrioți europeni, ne vom da mâna pentru un viitor Parlament European care să nu meargă mai departe cu Pactul Verde European.

LUPTĂM pentru ROMÂNI, LUPTĂM pentru ROMÂNIA
Pentru camionagiii noștri, pentru agricultorii noștri, pentru oamenii care muncesc în România, trebuie o altă politică la nivelul Bruxelles-ului.
De asemenea, suntem singurul partid care luptă pentru minele românești și pentru energia produsă în țara noastră. Suntem singura țară cu un mix energetic divers și trebuie să devenim jucători cheie în regiune, nu să ne cumpărăm singuri energia de pe bursa energetică. Am fost un adversar al lui Virgil Popescu și, astăzi, când îl văd pe lista PSD-PNL pentru Parlamentul European, îmi dau seama care este pericolul și care este viitorul.
Valoarea reală a subvenției agricole a scăzut. Prețul uriaș al combustibililor pune în pericol agricultura românească.
Propunerea AUR și la nivel european și la nivel național este de a dubla subvențiile agricole și de a le corela cu noile costuri dacă vrem să avem o agricultură competitivă.

Ne dorim ca românii să se întoarcă acasă
Avem peste 6 milioane de români peste hotare, iar în țara noastră vezi fel de fel de cetățeni din țări de mâna a treia. Reducerea impozitării la un nivel de 25% pentru primii 5.000 de lei câștigați este singura soluție ca să fim competitivi din punct de vedere salarial.
Vrem un viitor la noi acasă și singura șansă este să luptăm cu acest regim care a distrus România.

Sunt tare mândru de lista pentru alegerile europarlamentare pe care AUR o propune. În frunte cu Cristian Terheș, Gheorghe Piperea și Claudiu Târziu.
Uitați-vă pe listă, cântăriți bine și puneți ștampila pe AUR!

Nu vă vindeți viitorul, nu vindeți viitorul copiilor voștri! În cabina de vot veți fi voi și ștampila de vot.
Nu puneți ștampila pe cei care au distrus România!

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor

Alianța AUR, CMF 41240016

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

15 Comentarii

 1. Cu cat voteaza mai multi, cu atat procentul legionarilor mascati va fi mai mic. Romania s-a lecuit de legionari de acum 80 de ani. E suficient sa veniti la vot si sa puneti stampila unde vreti, de cate ori vreti !

 2. Majoritatea europarlamentarilor romani, prin sustinerea masurilor naziste ale ursulei von der leyen, sunt complici la hotiile si crimele din plandemiesi vinovati de starea poporului roman. Se moare in continuare din cauza otravurilor asa-zisului vaccin anticovid. Din cate imi amintesc, domnul Terhes a fost printre putinii care s-au opus la Bruxelles dictaturii sanitare si il voi vota cu toata convingerea si speranta.

  M-am convins si de hotiile partidelor comasate care actioneaza dupa acelasi scenariu: promit, fura voturi, nu fac mare branza, fura milioane de lei, daca sunt prinsi sunt iertati de justitia mituita care face parte din acelasi sistem mafiot si mai vor o tura macar prin progeniturile lor. Ajunge, cine ii mai voteaza ori fura cot la cot cu ei, ori le accepta furturile fiind complici.

 3. Era mai de
  prisos daca spuneai ceva despre nunta ta,, câmpenească ”

 4. 7 (editat) din aur contra 720 de europarlamentari, adica 1 % se duc acolo pentru indemnizatie totala de 1 milion de euro si pentru pensie speciala, toate platite din bugetul strans de statul roman de la voi. Cica auristii nu fura,(editat)

 5. Mă, Păi actuala guvernare, comasații, au vîndut deja viitorul țării,. Au inrobit deja și nepoții, dar sunt primii in sondaje.. Totuși voi ca diversioniști, ce puii mei aveți in program inafar de lozinci ?? Are un investitor treabă cu alde borfași ca voi ?? Nu cred./

 6. trezirea Simion !
  care viitor?
  esti intr-o tara bananiera si asa sa-i „ramaie” numele ..inca 100 ani 😀

 7. Ce gargara scarboasa. Si ce na-ba cauta M.Viteazu in campania haurista? Cat de penibil. Scarba eterna pentru niste kkti.

 8. Este nevoie de un mechanism care să scoată din joc politicienii care o dau în bară după ce sunt aleși.

 9. Singura SANSA de a pune „cu BOTUL pe LABE”, pe sovinii-iredentisti etnici-colonisti hunguri din Romania, este votati AUR si numai ALIANTA pentru UNIREA ROMANILOR !!.

 10. Mai inainte de a se fotografia langa Brancovanu, tov Simion ar fi trebuit sa se intrebe de unde s-a imbogatit avest domnitor in asa hal incat l-a facut invidios chiar si pe sultanul de la ‘Stanbul.
  Cu ocazia asta ar fi constatat ca sfantul respectiv n-a fost chiar sfant si ca a jupuit 7 piei de pe supusii lui.
  Sfintirea acestui hraparet a fost o greseala impardonabila a BOR.
  Si in PCR, in ultimii ani ai lui de existenta, erau admise toate cocotele si toti dobitocii……[Rumburak]

 11. Mult succes! Vad ca postacii psd-pdl-USR sunt la datorie. Saracii sclavi…

 12. @fotografie neinspirata/ratacire inspirata de cel viclean
  SFANTUL MUCENIC CONSTANTIN BRÂNCOVEANUL ESTE SFANT PENTRU MARTURISIREA LUI! PENTRU FAPTUL CA NU A APOSTAZIAT DE LA CREDINTA IN IISUS HRISTOS CALEA ADEVARUL SI VIATA !!!NU CONTEAZA AICI BOGATIA SAU ALTCEVA! CEEA CE ESTE IMPORTANT, ESTE PENTRU CE SI-A JERTFIT VIATA : SI ANUME PENTRU ADEVAR, PENTRU IISUS HRISTOS! RESTUL NU CONTEAZA !

 13. N-am vandut viitorul, am votat deja, 3 stampile pe casuta AUR la Europarlamentare ! La locale am pus 7 stampile pe candidatul sifon de la USR, e cel mai bun, a facut 4 ani NIMIC !

 14. Cat de sfant poate fi ma frumosule un domnitor care punea arnautii sa ia 7 piei de pe spinarea bietului roman?
  Bogatia aia pe care a strans-o Brancoveanu si altii domnitori ca el era dobandita cu caznele la care erau supusi prapaditii care nu aveau de unde sa le dea ultimul banutz si ultima gaina din ograda. Caci si cei care strangeau darile, furau si ptr ei nu doar ptr domn. Cum a strans acest escroc o avere imensa dintr-o tara saraca si inapoiata? Prin sfintenie a strans-o? S-a rugat la Dumnezeu si a plouat cu galbeni in haznalele lui?
  A strans-o cu foamea, biciuirile, afumarile cu ardei iute, munca fortata pe mosiile boierilor si alte suferinte ale prapaditilor de atunci, lipsiti de orice drepturi. Singurul lor drept, era dreptul la corvoada pe mosiile boierilor……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.