Gerard Depardieu a fost arestat!

Actorul Gerard Depardieu, unul dintre giganţii cinematografiei franceze şi mondiale care este deja inculpat pentru viol într-un alt dosar, a fost plasat luni în arest preventiv la Paris pentru a fi audiat pe baza denunţurilor formulate împotriva sa de două femei care îl acuză de agresiuni sexuale.

O decoratoare care lucra în echipa filmului „Les Volets Verts”, regizat de Jean Becker, îl acuză pe starul francez că a agresat-o sexual în 2021. Ea a depus o plângere în februarie 2024 pentru agresiune sexuală, hărţuire sexuală şi insulte sexiste. Anchetele au fost încredinţate districtului trei din cadrul Poliţiei Judiciare din Paris. Faptele ar data din septembrie 2021 şi s-ar fi petrecut într-o vilă privată din Paris.

Cealaltă plângere a fost formulată de o fostă asistentă de regie, care l-a acuzat pe starul francez de agresiune sexuală în 2014.

Celebrul actor este inculpat din 2020 pentru viol şi agresiune sexuală asupra unei tinere actriţe, Charlotte Arnould.

Actriţa Helene Darras a depus şi ea o plângere împotriva lui pentru agresiune sexuală în timpul unor filmări din 2007, însă acea plângere a fost clasată de Parchetul din Paris pentru prescrierea faptelor.

În Spania, Gerard Depardieu este vizat de o plângere formulată de jurnalista şi scriitoarea Ruth Baza, care îl acuză că a violat-o în 1995.

„Niciodată, dar absolut niciodată, nu am abuzat o femeie”, a declarat actorul francez, în vârstă de 75 de ani, într-o scrisoare deschisă publicată în octombrie 2023 în cotidianul Le Figaro, referindu-se la acuzaţiile formulate de Charlotte Arnould.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. maniulare si minciuna…la greu…sorosheii lucreaza metoosh la toate capetele…

 2. Implicatiile nu le amintiti. A fost arestat un CETATEAN RUS…Ca sa creeze o noua provocare.
  De remarcat si ce justitie democratica domneste in occident: Weinstein scapa, Depardieu e arestat…

 3. bietul Assange tot pentru niste blestemate zace inca in inchisoare la londonstan

 4. Deci daca o femeie acuza un barbat de agresiuni sexuale, chiar si dupa 20 de ani, barbatul e arestat. Nu conteaza ca nu exista probe, ci doar minciunile parasutei, pardon! Asistentei de regie.

 5. In „diktatura libera si democrata” trebuie arestati toti cei care nu sunt cu noi, conform principiului bolsevic occidental…
  A fluierat in biserica papei si s-a cait in biserica ruseasca…
  Slava Z !

 6. Mulți nu știu că actorii joacă nu numai pe scenaă sau în filme joacă pretinzînd că-i viața de zi cu zi.
  Jerard arestat azi, Harvey eliberat ieri. Pură întîmplare, nu e circ, nici teatru.

 7. Tot agresată a fi fost și Monica L. stagiară la Bill C. Cucoanele ajunse ca ca-n versurile lui Eminescu
  “O găină-mbătrânită, venerabilă matroană,
  Ce demult e schivnicită de lumeşti deşertăciuni…”
  ca să fie băgate în seamă dau dovadă de caracter penibil, mai ales pentru o franțuzoaica. Vezi nenumărate filme cu Catherine Deneuve. După 1990 a apărut la TVR o cântăreață de operă de mare succes stabilită în Anglia. Întrebată dacă indeamnă tinere să aleagă această carieră, acum în plină glorie a zis nu foarte. Era cred din Iași și tatăl ei a adus când era în clasa XI-a un cunoscut cântăreț de operă să o asculte. Și doamna își amintea ce dur a fost acesta și ce șocat a fost spus tatălui când prietenul i-a că are talent, dar trebuie să știe că o vor tăvăli mulți din cei care deschid cale spre succes. Fiecare meserie cu lumea ei. Nu susțin metodele dar dacă peste tot în lume e la fel înseamnă că face parte din cultura meseriei. Evident că Gerard Depardieu este atacat ordinar pentru episodul Rusia. USA nu iartă, iar Franța de azi nu mai e cea de acum 20 de ani care-l proteja de USA pe Roman Polanski. Macron e în stare să atace pentru alții un cetățean Francez. Așa cum incredibil Australia acceptă mizeria Angliei față de cetățeanul ei Assange.

 8. Dupa ce l-a primit Putin si i-a oferit cetatenia rusa si putea trai ca belferu’ in Rusia, ce face tolomacu? Se duce la Paris unde aia fierbeau sa-l gabjeasca. Murea daca nu se dadea crocant pe Shampelize. Asta inseamna sa fii si fudul. Doamne, mare ti-e gradina!

 9. Daca are domiciliu in Rusia si l a primit candva Putin,logic ca razbunarea a fost comisa. Atata minte au europenii birocratii.

 10. N-a fost arestat. E liber. Numai ca i s-a fixat un termen de judecata. E bogat, asa ca, de! sa-ncerce si „actritele” sa-l jumuleasca. Plus gelozia. De ce e celebru Depardieu, si eu, nu? De ce-are bani? asa ca tipele vorbesc japoneza: nàmdamitù!

 11. In liberul Occident a inceput persecutia politica .Cine naiba l-a pus sa se intoarca din Rusia?

 12. Se imbata ca un p0rk. Mai demult, tot beat, s-a urinat pe intervalul dintre scaune intr-un avion.
  Ma mir ca nu a plecat in Rusia, unde primise cetatenia rusa, inmanata cu mare fast de tov Putin.
  Habar n-aveti despre ce gunoi vorbiti……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.