Gérard Depardieu, acuzat din nou de agresiune sexuală

Gérard Depardieu, acuzat din nou de agresiune sexuală. Actorul francez în vârstă de 74 de ani este ținta unei noi plângeri pentru agresiune sexuală. Hélène Darras îl acuză că a pus „o mână foarte puternică pe fesele [ei]” în timpul filmărilor la producția Disco, a anunțat miercuri, 6 decembrie, procuratura din Paris, confirmând informații de la France 2 . Plângerea sa este „în prezent în curs de analiză”, potrivit procuraturii.

„Toată lumea îl aplaudă”

În luna mai, două actrițe, printre care Hélène Darras, l-au acuzat pe gigantul cinematografiei franceze, ca reacție la mărturia lui Charlotte Arnould care l-a acuzat de viol.

„La un moment dat, a trebuit să înlocuiesc o siluetă, un rol mic care nu vorbește, și am fost aleasă. Suntem într-un club de noapte, înlocuiesc un candidat la un concurs de dans și mă trezesc lângă Gérard Depardieu , al cărui personaj conduce clubul de noapte”, a mărturisit Hélène Darras la BFMTV.  În timp ce ea purta o rochie „foarte foarte strâmtă și foarte foarte scurtă”, actorul ar fi pus „o mână foarte ferm pe fese [ei]”. „Mă ruga la ureche să vin în dressingul lui”, susține femeia care afirmă că l-a refuzat pe actor.

Scena s-ar fi petrecut, conform actriței, în văzul tuturor, dar, deși „toată lumea vede nimeni nu spune nimic”. Hélène Darras mai afirmă că starul venea, uneori, în stare de ebrietate la platoul de filmare dar, la fel, nimeni nu zicea nimic. „Este regele pe platou“, a continuat ea la BFMTV.

Gérard Depardieu a fost inculpat din 2021 pentru suspiciunea de viol și agresiune sexuală asupra actriței Charlotte Arnould în 2018.

În aprilie 2023, treisprezece femei l-au acuzat pe actorul în vârstă de 74 de ani de violență sexuală, însă el „neagă în mod oficial toate acuzațiile care ar putea intra sub incidența legii penale”.

 

„Niciodată, niciodată nu am abuzat o femeie. A răni o femeie ar fi ca și cum m-aș lovi cu piciorul în stomac”, a spus Gérard Depardieu într-o scrisoare deschisă publicată la începutul lunii octombrie pe site-ul Figaro .

Gérard Depardieu a șocat Franța în urmă cu mai bine de 10 ani după ce a ameninţat că renunţă la paşaportul francez în semn de protest faţă de creşterea impozitelor vizându-i pe cei mai bogaţi francezi. El a primit cetățenia rusă chiar de la liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Editat Alta parasuta hamesita de bani. De fapt, autorul articolului in prezinta de Deapardieu impreuna cu Putin. Daca se imbratisa cu Zelenski era O.K. CD M, las-o jos ca macane!

 2. Pai sa vina legistii si porcoratura sa-i ia amprentele lui Depardieu de pe fese.Oare cite se vor ” trezi” din amnezie si vor descoperi ca au fost” agresate” ? Nu-s misogin ,da vii dupa 50 de ani ( nici macar dupa 20 de Dumas tatal) si sustii ca ai fost ” agresata ?E buna metoda asta METOO ,dar parca citim romane absurde!

 3. nenea asta, altfel un actor extraordinar, a povestit, mai demult, intr-un interviu, ca a avut o copilarie oribila, a fost abandonat de parinti pe strada si declara ca a facut absolut orice pentru supravietuire…inclusiv sex cu pidosnici care voiau copii (pedofili)…da? foarte talentat dar si grobian, ca individ. lipsa educatiei si supravietuirea pe strazi isi arata traumele…. nu cred ca a gresat pe nimeni acest om. cred, mai curand ca este genul care devine violent cand este agresat. este actiune #metoo sorosh, pentru ca vorbeste impotriva sistemului sorosh. cyrano de bergerac a fost extraordinar, cu el:) un actor complet.
  https://eu.azcentral.com/story/entertainment/people/2014/10/06/gerard-depardieus-troubled-teenage-years/16807065/
  green card / andie mcdowell
  https://www.youtube.com/watch?v=JDBtOAv0fjA

 4. A scapat usor.Priviti in ce incurcaturi este Trump.Nu scapa de una ca incepe alta.Zionul e o bestie care nu-si abandoneaza víctima pina nu o vede moarta,fara suflare.

 5. Uită-te la tine, începi hal ai ajuns… Și asta pentru ca vizionezi doar “filme” cu Kovrigaru!

 6. Mda. Dupa 30? 40 de ani de la „fapte”? Dovada ca tipul e bogat. Un coate-goale-matze fripte n-ar fi acuzat de nimic. @marin: ai, partial, dreptate. Depardieu a fost un copil nefericit, si poate fi si extrem de dur în cuvinte. Am baut, însa, un vin de Condrieu facut de tipul, extraordinar. Numai ca-ntre timp, dat fiind ca de dreapta si vocal, omul a cam trebuit sa plece din Franta stângii si extremei stângi. Avea si-o vila-apartament la Paris, pe care si-a vândut-o, si pe ea. Cu domeniul viticol trebuie sa fi facut la fel, desi omul avea talent. Cetatean european în cel mai deplin sens al cuvâtului: are câteva cetatenii (cred ca la cetatenia franceza a renuntat) si proprietati peste tot:de parte din alea din Franta s-a debarasat, însa avea si-n Belgia, si-n Portugalia, si-n Rusia (à la Regele Charles III în România, vreo câteva sate, în care si statea, si unde se-ocupa de agricultura. Fel de-a spune ca „se ocupa”, fiindca de lucrat pamântul, îl lucrau, majoritar, altii. El, poate, pe ici, pe colo, si la degustat). Ai dreptate ca tipul reactioneaza imediat, e coleric, si ca n-a „violat” nici pe dracu’. Apropo: fusese casatorit c-o frumusete, Carole Bouquet.Azi, însa, e obez.

 7. nenumitule „@Rolansohn”: se pare ca nu prea ai multe de spus… pentru asta primesti solda…?

 8. De asta a si fugit in Rusia.Acolo nu exista agresiune sexuala,ci opozitie care se rezolva cu o scatoalca, sa vrea.

 9. Ma gindeam s-o scot pe mamaie din groapa s-o pun sa faca o ” lacramatie” ca si ea a fost ” agresata ” de Depardieu cind era tinar . Asta o ” agresa” de pe ecranul cinematografului satesc …..

 10. Gerard daca nu pleci in parnaie ca Vinstein sa te ridice francezii in laț, sigur pleci in Rusia ca cetățean sa scapi de bratul scurt al legii.

 11. Cunosc si eu o baba cam chioara care prin anii ’60 lucra muncitoare la o uzina in provincie si spune l-a cunoscut pe Toma Caragiu care venea din Ploiesti si le era instructor la brigada lor artistica.

  Si tu nimic nimic, cu violul draga baba ?

 12. . . . si toate problemele astea acum pentru Gerard pentru ca l-a imbratisat pe Putin . . .

 13. Nathalie Baye, fosta sotie a lui Depardieu a intervenit în situatie, prin declaratii publice, în sensul în care sub nici un motiv tipul n-ar fi fost în stare de vreun viol.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.