Germania nu e de acord cu Papa

Annalena Baerbock, ministrul german de Externe, nu este de acord cu sfatul Papei Francisc adresat Ucrainei de a negocia cu Moscova. „Nu înţeleg” acest îndemn, a declarat Baerbock la canalul public ARD duminică seara.

„Eu cred că unele lucruri nu pot fi înţelese decât dacă le vezi cu propriii ochi”, a adăugat ministrul german, care de la începutul războiului s-a deplasat de mai multe ori la Kiev.

În timpul discuţiilor sale cu mai mulți copii ucraineni loviţi de război, Baerbock a spus că s-a întrebat: „Unde este Papa? Papa trebuie să fie la curent cu aceste lucruri”.

Adresându-se celor care au cerut încetarea livrărilor de arme germane, ministrul de Externe a declarat: „Dacă nu dăm dovadă de putere acum, atunci nu va fi pace”. De aceea, trebuie demonstrată hotărâre – inclusiv cu livrările de arme. „Trebuie să fim alături de Ucraina și să facem tot ce putem pentru a ne asigura că se poate apăra.”

Papa a suscitat furia responsabililor ucraineni la sfârşitul săptămânii trecute după ce a declarat, într-un interviu pentru televiziunea elveţiană, că Ucraina „trebuie să aibă curajul de a arbora drapelul alb şi de a negocia”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

30 de Comentarii

 1. Unde mergem? Biblia spune: „Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [acest lucru înseamnă războaie. Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. UE și NATO se vor destrăma. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia]. Şi va intra la sud [acesta va fi începutul războiului nuclear. Detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va fi ca înainte și mai târziu [aceste acțiuni militare nu vor duce direct la un război nuclear. Acest război va începe doar după revenirea „regelui nordului”]” (Daniel 11:28,29). Și numai atunci va fi intervenția directă a SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a). Aceasta va fi un măcel reciproc. Va fi folosită o sabie de mare putere (Apocalipsa 6:4).

 2. Iata o noua confirmare a sustinerilor mele referitoare la PRELUAREA SUB CONTROL A TUTUROR BISERICILOR MONDIALE de PESTE 150 de ani!
  Acest ILEGAL RAS-PAPIT a comis anterior acestei DEJECTII PRO-SOVIETICE MARSAVIA de a APROBA CASATORIILE lgbt pentru A DA ATEILOR MARXISTOIZI/BOLSEVICOIZI/NAZISTOIZI apa la moara contra CELEI MAI PUTERNICE BISERICI CRESTINE si numai!!!

  Aceasta The BEST ie in sutana NU I-A CERUT URSS-Rasputin sa-si RETRAGA ASASINII din STATUL SUVERAN Ucraina pe care-l atacase in mod samavolnic, dupa ce cu 8 ani inainte ANEXASE SAMAVOLNIC Crimeea UCRAINEANA si nici sa „inalte steagul alb”!!!

 3. Normal că nu e de acord fiindcă Germania este al doilea mare furnizor de arme pt Ucraina (după SUA). Deci pacea e exclusă, fiindcă ar pierde mulți bani.

 4. Încă o dovadă că în Ucraina nu se dorește pace.Germania nu a învățat nimic din istoria ultimului conflict mondial,și că dedesubturile acestui război sunt mult mai profunde față de ceea ce nu se bagă zilnic pe gît de media !

 5. Papacifiztul Francisc impreuna cu Donald MAGAputina sunt pionii lui Putin
  Merita sa cititi despre circul MAGAputina vs. premiile Oscar,un circ ajuns de legenda

 6. Dar cand Germania a realizat Nenorocirea a milioane de oameni in 2 WW. a fost de acord .?
  Dar plata despagubirii Ro. ptr. daunele din2 WW. 18 Miliarde Euro a fost deacord . Da , dar ….
  Oricum Sclavii din Politica Ro-nu vor accepta aceasta despagubire – sa nu supere ” Asupritorul ” .
  Vad in ” Presa Libera ” – multi il critica pe groparul Ukrainei , Zderensky – merita pe deplin – dar si regretul ca Ukraina va disparea ,cu astfel de mascarici teleghidat .Si ce daca va disparea ,suporta consecintele istoriei faurite de ei .
  Si Romania va disparea in urmatoarea 100 de ani . Analizati situatia si Greata ce o provoaca Politica mioritica.
  Merita sa dea teritoriile furate inapoi , Ungariei ( aproape singura care lupta si spune adevarul ) Poloniei si Slovaciei, desi Putin nu este impotriva – din contra .
  Romania nu intra in calcul – clica tradatoare , sluga libidinoasa – a UE. si USA , va refuza teritoriile , sa nu supere ” Stapanul ” de peste Ocean.
  Nu mai deschid televizorul la emisiunile din Ro. referitoare la Politica – Vomit de fiecare data .

 7. Vreti razboi satanistilor, o sa aveti parte de razboi de veti disparea de pe fata pamantului. Inca putintel si Sfantul Dumnezeu o sa dea drumul ursului din lant. Aliluia.

 8. Beerbock, mai ntai, vezi cu boris alu fiu lu jon de ce i-a impiedicat acum doi ani pe ucronazisti sa semneze pacea cu rusii. esti de acord cu asta? da?

 9. IENICERU SOVIETIC „pacifistu” e de o marsa vie egalabila cu a tuturor camarazilor, vezi si „911 SEMNUL FIAREI”, cand RASTALMACESTE
  la modul ordin Narr REALITATEA ca Schultz NU TRIMITE NICIUN GEN DE ARMAMENT in cantitatile necesare pentru sustinerea unui FRONT DE 1.000 de km si NICI MACAR MUNITIILE NECESARE!!! Asa se identifica THE BEST iile bolsevice tica caloase, dupa RASTALMACIRI…

 10. Dar cu ea însăşi este Germania de acord? Întrebarea nu este deloc retorică iar ei ar trebui să fie primii care să-şi dea răspunsul căci până în ’89 ştim sigur că nu era şi chiar le ofer o mână de ajutor:
  A fi deacord cu = a te uni cu.
  A nu fi deacord cu = a fi dezbinat de.

 11. Care Germania ? Annalena Baerbock este o persoana fizica, nu reprezinta o tara. In fine, fiecare gazetar scrie ce vrea el.

 12. @ Charlie
  A venit aseară, Charlie
  Din sătucul de departe
  Ca sa-l vadă iarăși NATO,
  Azi comentatori cu multe rate.
  A bătut sfios la ușa,
  Grabnic i-a ieșit în prag
  Domn Bideu sub chip se șarpe
  Și Kamala cu Orfeu.
  După aceasta intrevedere Charlie a promis ca isi va face operație de schimbare de rasa și va deveni Afro American. Sa-i uram succes. Poate încearcă și o operație de schimbare de gen, după care suntem convinși ca va ajunge genul neutru al acestui site.

 13. Se stie ca intr-un raboi nu castiga nicio parte. Doar in aparenta, in realitate pierderile umane si materiale sunt nemasurabile si necuantificabile. Am ajuns atat de avansati, avem atata stiinta si doar la atat ne rezumam cum sa facem sa intretinem un razboi? Pentru asta il apreciez pe papa. Nu pentru ca nu stiu ce a citit el in biblie, ci pentru faptul ca nu e adminsibil ca o finta evoluata in mileniul 3 sa mai recurga la asa barbarie. De obicei razboaiele erau declansate pe teme religioase, acum sunt doar pe geopolitica si profit si interese. Cat despre Germania, sa avem pardon, ministrul de ecterne ar trebui sa isi dea demisia, nu fata de Germania ci fata de umanitate.

 14. Rotșilzii pierd pământul arabil luat de la slavi prin amăgeală.. Sculele puse acolo, în UE, se lupta pentru ei.. Iată tot adevărul și nu pălavrageala despre democratie.. Pun botul numai proștii..

 15. Dacă nu e de acord, SĂ FACĂ O INTOARCERE DE 360 grade, măR🤣g…
  ●{ RumBurKaK-StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene-RumBurKaK }●

 16. Asa e papa de la Petrica incoace uita cate crime a facut primarul iadului in numele crestinilor si templierii sai si uita si cum papa il iubea pe domnul Hitler dar uita si cum a facut toti domnitorii romani (Mihai Voda, Iancu de Hunedoara Mircea cel Batran Stefan cel Sfant) atleti ai crestinatatii fara sa marcec o para chioara sau o echipa tehnica de training ceva, daca nu un pluton de lupta . Pentru pace tre sa lupți ea nu vine ca si cum pocanesti din degete 💦

 17. nu e de acord ptr ca ucraina e sursa nemtilor si ameriolacilor de venituri fara munca.Ia zaharul si cate si mai cate de la piticanie cu doi bani si le vinde cu de spe ori mai multi bani. Vezi kauflandul de la romanika, mic exemplu.Daca fritzul si ameriolacul au pierdut ucraina se alege praful.Graul si multe altele de la export sunt de la fabricile si proprietatile pe care le-au ciordit de acolo cu mafia lui bandera si a piticaniei.Asta e motivul ptr care cara arme si ajutoare la greu.Numai ca rusii nu sunt prosti ca astia de la romanika et Co.

 18. Una e sa fii Papă și fost GENERAL, alta să fii 🥳 PIANIzD plantat de Kolomoisky să ÎNGRAȘE cu Urcaci terenurile agricole mănoase ale lu’ Cargill, Monsanto, DuPont, BlackRock (aka Rat’sChild).
  Dacă nu ridică „steagul alb” azi, Urcacii îl vor ridica mâine.
  Într-un context tot mai nefavorabil pentru ei, măR🤣g.
  ●{ RumBurKaK-StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene-RumBurKaK }●
  https://twitter.com/MikaelValterss1/status/1767022808763191347

 19. Papa Pius 12 era un nazist notoriu…Papa Ioan Paul 2 era un nazist mascat…Nu am timp sa scriu argumente, le – am mai scris, la concret…Papa Francisc este primul papa cinstit din ultimii 100 de ani. Restul au fost ticalosi…Papa Francisc si – a facut datoria de crestin cinstit…Pace putea sa fie inainte de 24 februarie 2022, cand Rusia se ruga de Occident de vreo 25 de ani sa nu extinda NATO…Acum dupa ce Rusia si- a sacrificat zeci de mii de soldati este indreptatita sa mearga pana la capat…asta inseamna capitularea Ucrainei si retragerea NATO la linia Berlin….Dupa ce Rusia va ocupa toate zonele rusofone, razboiul se va schimba radical, Rusia va bombarda orase si civili cum au bombardat anglo-americanii Dresda si alte orase germane.

 20. Inconstientii care inca au impresia ca Rusia va renunta la planul lor de a-si recupera toate fostele teritorii rusesti care au fost alipite Ukrainei ,se inseala amarnic.Ce incearca occidentul sa faca cu Rusia nu va reusii niciodata.De fapt dupa doi ani de investit foarte multi bani si armament in Ukraina ,vedem cu totii rezultatul.Inafara de asta Europa la ora actuala este destabilizata si nimic nu mai functioneaza cum era inainte.Daca occidentul va insista in prostia lor vom avea si mai mult de suferit si in fata Rusiei ,tot nu vor putea face ce viseaza ei.Cum poate cineva sa creada ca un foc se poate stinge daca tot timpul il alimentezi cu benzina .La fel este cu Ukraina ,cum poti sa speri la pace si liniste atitata timp cit livrezi non stop armament si bani ukrainienilor.

 21. Baerbock(a) e cam grea de scăfârlie și nu înțelege că urcacii vor fi măcelăriți la îndemnul celor ce provoacă mereu războaie ! Rușii , ” beți și sălbatici” , toacă zilnic la ” eroi” până când din lipsă de combatanți nu va mai avea cine să ridice drapelul alb !!! E trist să mori pentru Cargill,Monsanto, Dupont, BlackRock care își văd cele 17 milioane ha de teren agricol revenind la Mamma Russia ( de drept istoric ) ! Asa că răducei și răspopiți , dați fuguța in urcaca să dați piept cu ” dușmanul” Iuropei !!!

 22. Sanctitate.
  In anii 30, Romania avea un actor de talie mondiala batea chiar cabaretele franceze pt spectacole pe numele lui Constantin Tanase. Cand au intrat rusii in tara a compus un cantec ce suna asa:
  Rău a fost cu «was ist das»
  Da-i mai rău cu «davai ceas»
  De la Nistru pân’ la Don
  Davai ceas, davai palton
  Davai casă și moșie
  Harașo, tovărășie!
  Cadrele bolsevice au plecat cu coada intre picioare din sala apoi indignati l-au amenintat cu moartea daca mai canta cantecul.
  Apoi a aparut in scena doar cu un palton rusesc si se uita prin sala in gol, apoi a deschis paltonul care era plin plin de ceasuri iar cel mai mare era un ceas cuc.
  El a aratat ceasul si a zis atat:
  EL TIC EU TAC
  EL TIC EU TAC
  alti au spus ca ar fi zis
  EU NU NU NU
  EL CU CU CU…aratand mana de smangleala
  Dupa o saptamana actorul a fost otravit de bolsevici ca Navalni .

 23. Marele teolog și teoretician al creștinismului, regretatul Joseph Ratzinger și Papă Benedict al XVI-lea se răsucește în mormânt pentu smintirea nemțoaicei Annalena Baerbock, ministrul german de Externe, care nu este de acord cu sfatul Papei Francisc de oprire a luptelor, a suferinței, a distrugerilor și trecerea la negocieri.

 24. A innebunit si lucifer, maine poimaine o sa zica ca familia e compusa dintr-un barbat si o femeie

 25. Psihopata asta nemtoaica, Baerbock, sa mearga in Gaza sa vada cu ochii ei ce inseamna holocaust facut de evrei. Razboiul este razboi, partile implicate se lupata si se apara folosind armate echipate de razboi. Dar in Gaza este masacru, este genocidul total al populatiei civile palestiniene, obiectiv declarat de insusi Netanyahu ca fiind obiectiv biblic. Ceea ce se intampla in Gaza, Baerbock se preface ca nu vede, intoarce capul si tace fiind de partea asasinarii unui popor lipsit de aparare.

 26. @Olena Popeye Am descoperit ce zice rabinul Rabbi Eliyahu Mali, directorul scolii/yeshiva Shirat Moshe din Jaffa, intr-o conferinta tinuta acum trei zile despre principiul halacic care este un sistem legal etico-religios in iudaism: razboiul din Gaza este un razboi „mitzvah”, adica razboi „de porunca” in traditia iudaica: https://thecradle.co/articles/israeli-rabbi-says-kill-everyone-in-gaza-including-babies
  Daca cenzurati sunteti complici la genocidul aflat in plina desfasurare in Gaza.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.