Gest de mare omenie. Prof. Ioan Coman, sute de consultații urologice gratuite

Profesorul Ioan Coman, medic primar urolog a anunțat că va oferi la cabinetul său particular, din Cluj Napoca, sute de consultații urologice gratuite, până la Crăciun.

Potrivit profesorului Ioan Coman, doritorii vor avea parte, tot gratit de o ecografie abdominală completă, dar și analize mai complexe, precum uroflowmetrie, scrie  foaiatransilvana.ro.

Cei care au probleme urologice sau  sau andrologice se pot adresa cabinetului Uro Plus, de pe strada Traian, nr. 27, din Cluj Napoca. Programările se pot face la telefonul 0724-020650.

În perioada 11 – 21 decembrie 2023, între orele 10 și 18, vom asigura consultații gratuite, de 15 minute,  pentru oamenii care suferă de problemele urologice și andrologice. Facem acest lucru cu ajutorul colegilor mei care lucrează la acest cabinet, și cărora vreau să le mulțumesc în mod special”, ne-a declarat Ioan Coman.

Campania se numește ”Dăruiește viață”

În prima zi din campania, primii clujeni au fost consultațu de medicul urolog Adrian Grivei.

În trecut, profesorul Coman a mai fost implicat și în alte campanii medicale gratuite, care au fost de un real succes.

În 2004, 15.000 de bărbați din județul Cluj și județele limitrofe au participat la o campanie gratuită de depistare timpurie a cancerului de prostată.

A fost un real succes. Am depistat  foarte multe cazuri, încă din fază de debut al acestei boli, astfel încât rata de vindecare a fost foarte mare. Cei mai mulți dintre cei depistați atunci cu cancer prostatic s-au vindecat, ceea ce reprezintă un lucru foarte bun”, ne-a mai relatat profesorul universitar Ioan Coman.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. În București până și cei de pe ambulanță așteaptă la șpagă când îi chemi la un om de optzeci și cinci de ani cu cancer la prostată în fază terminală și pentru a-i face o injecție de alintare pentru că a doua zi nu se va mai trezi. Om ce în optzeci și cinci de ani o singură dată i-a deranjat. Dar București nu este Cluj, alți oameni. Respect.

  2. Daca nu ar fi fost celebrul profesor Mihai Lucan plecat in ’90 din Bucuresti la berbecii aia clujeni pentru a-i invata meserie, acestia ar fi fost si in ziua de azi niste brancardieri in materie. Drept multumire, securistii clujeni dupa ce si-au vazut sacii in caruta l-au dat pe uriasul botosanean (o vinitura, dupa creierul lor) pe mana procurorilor securisti analfabeti pentru a-l lega in baza unor falsuri dupa cum a aratat ulterior presa nesecurista. Vlad Voiculescu a fost unul din harnicii acuzatori dar iata ca are sansa de a intra el in puscarie, profesorul Lucan fiind bine merci in Bucuresti. Asa au procedat mereu bolovanii aia securisti clujeni cu cei care i-au invatat carte.Sa ne amintim ca Boc a aruncat intr-un beci statuia lui Rakovita, savantul care a pus Clujul pe harta stiintifica a Europei. Bocii lui n-ar fi reusit niciodata asa ceva.

  3. s a ta n e le meng e le au ramas fara pacienti, dupa ce au exterminat fo’ 20 de mii de pensionari…ati ramas fara banutzi mah baietzi! NU VA SPALA NIMENI MAH CRIMINALILOR! SHPAGARILOR SI NENOROCITILOR! J E GURI CRIMINALE! VOI NU SUNTETI DOCTORI! SUNTETI SHPAGARI! „MEDICI” SI „SPECIALISTI” FIR-ATI AI GHEENEI SA FITI!

  4. Esti in eroare totală. Profesorul Coman era deja un consacrat medic urolog in Cluj cand a ajuns acolo dr.Lucan.
    Dr. Coman a fost initiatorul chirurgiei robotice in urologie si a adus primul robot Da Vinci in Romania la spitalul municipal din Cluj. A fost o victima a ” urisului botosanean”, care a incercat si a reusit intr-o prima etapa sa-l blocheze in cariera universitara.

  5. La multi ani marelui profesor Ioan Coman .Sa aveti o viata linistita si multe bucurii .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.