Gestul care putea provoca un dezastru la Iulius Mall

Incendiul care a izbucnit sâmbătă seara, în jurul orei 18:40, la un depozit de marfă din spatele Iulius Mall din Cluj-Napoca, a fost provocat de gestul a trei tineri, spun polițiștii clujeni.

„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 18.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la depozitul unui supermarket, din cadrul unui centru comercial situat în Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un incendiu.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat.

Astfel, polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de 3 tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite și tragerea la răspundere a acestora.

Nicio persoană nu a fost rănită.

,,Echipajele de pompieri au intervenit prompt la faţa locului pentru izolarea incendiului şi lichidarea acestuia. Nicio persoană nu a fost rănită, iar activitatea mall-ului, pe parcursul incidentului, s-a desfăşurat normal, hipermarketul fiind evacuat.”, au transmis reprezentanții Iulius Mall.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. Efectele PLANuite OCULT Mod de OAMENII Dreacuu’ prin COCKALLARizarea continua a Scolii.

 2. Toate porcariile acestea pirotehnice folosite in special in perioada Craciun -Anul Nou nu ar trebui sa fie accesibile tuturor tembelilor.
  Am vazut cazuri cu ,,glume” facute de niste cretini, cand au strecurat petarde unor fete in gluga de la hanorac, in buzunare si in sacose. Toate soldate cu deterioarea imbracamintii sau sacoselor si cu probleme de auz (nu stiu daca permanente). Odata o fata ramasese doar cu toartele sacosii din plastic in mana.
  Eu am un vecin care incepand de prin Noiembrie pana dupa Ianuarie, nu conteaza ora, se distreza cu petarde aruncate in curte sau pe strada. La Revelion, artificii la el ca in marile orase. Se vede ca are omul bani ptr facut praf.
  Sincer ma bucur cand aud de dobitoci cu degetele rupte sau cu ochii scosi de petarde si artificii/ Asa le trebuie……[Rumburak]

 3. meu a fugit din cauza petardelor aruncate de vecinul meu „de culoare”
  Am voie sa spun si ce culoare sau devin rasist ???

 4. Dați obiecte pirotehnice la toți idioții, la toți mârlanii, la toți puberii stupizi, la toți umflații cretini, să le ajungă tuturor. Vreau să-i văd apoi la Urgență, fără degete, fără ochi, pociți, speriați, uzi, mușcați de câini, pălmuiți de infirmieri, scuipați de trecători. Sictir, prostovanilor!

 5. `DE CE NU PEDEAPSA CU „MOARTEA„ -DACĂ NU APUCAU POMPIERII SĂ AJUNGĂ -ȘI SE APRINDEA „MALLUL” ȘI MUREAU VREO 200 DE AMĂRĂȘTENI – NU CONTA! CINE SUPORTĂ CHELTUIELILE -INTERVENȚIA POMPIERILOR! APĂI-NU VĂ SUPĂRAȚI-STAT DE DEMOCRATO -LESBIANO-RA….ADĂUGAȚI CE VREȚI ! MĂ DOARE MÂNA SĂ SCRIU- „ NU MAI ESTE NIMIC DE FĂCUT ! VIVAT INVOLUȚIA!

 6. erata,
  Data morții: 9 martie 2006, Comuna Sinești

  -inregistrarile sint nemuritoare,
  am fost indusi in erroare
  nu eram chiar fanii.

  scuze

 7. bine ar aresta pe aia de inchid ochii in vama si pe aia de inchid ochii si nu prind vanzatorii!
  Nici-un material pirotehnic nu este absolut sigur, auziti?
  Parinti, protejati-va copiii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.