Gestul lui Nikki Haley care a creat vâlvă!

Nikki Haley, fosta candidată republicană la fotoliul de la Casa Albă şi fostă ambasadoare a SUA la ONU pe vremea lui Trump, a făcut o vizită în Israel la doar două zile după ce armata israeliană a bombardat o tabără de refugiați din Rafah ucigând peste 45 de civili palestinieni, inclusiv femei și copii.
Cu această ocazie, Nikki Haley a ținut să scrie pe o bombă israeliană următoarele: „Terminați-i! America iubește Israelul”.

Deputatul Danny Danon, un fost ambasador la ONU, o însoţea pe Nikki Haley în această deplasare în apropiere de frontiera cu Libanul, în nordul Israelului.

Nikki Haley nu a precizat pe cine vrea să ”termine” Israelul, însă Danny Danon sugerează că se referă la mişcarea islamistă libaneză Hezbollah. Sau la Hamas?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

20 de Comentarii

 1. Nici îndoială.. A tras prin mări ceva.. Degradații ăsteia dacă vad vreun obuz numaidecât trebuie să scrie pe el niște inepții..
  Chiar și la înfățișare se vede ca are probleme cu IQ-ul..

 2. .. pe palestinieni. Nikki e un bichon al nazistilor likudnici cum e si Trumpetul sau ambasadorul iadului, Danny Danon. conform lui Bertram Gross, in „Fascismul prietenos” (1980), este posibil sa se atinga scopuri fasciste intr-o societate aparent democratica.

 3. In contextul in care doar cu 2 zile inainte armata israeliana a ucis peste 45 de civili palestinieni, inclusiv femei si copii, adica genocidul de rutina, cui a dedicat bombele tembela Nikki, domnu’ redactor de la ministerul Oficial al Adevarului Kosher?

 4. Wow, asta trebuia aleasa sefa Jandarmeriei, dadea bombe la tot globul, unul nu mai misca: care misca, nu pisssca !

 5. Inregimentatii din NATO n-au decat sa-si urmeze stapanii cand ii baga in razboi.

  Inregimentatii n-au opinii executa ordinele. Jandarmul mondial intra in razboi cu o tara inregimentatii vor fi automat in razboi cu acea tara, ca nu au de ales nu li se ofera.

 6. In SUA sunt cca 150 milioane de protestanti din care cca 100 milioane evanghelici care sustin statalitatea Israel mai mult decat israelienii,conform dogmelor religiei lor
  Baza de votanti ai republicanilor sunt exact evanghelicii,de unde gestul deplasat dar electoral al acestei dame

 7. Nici o noutate … alaturi de atitea altele, inca o catea turbata, in calduri si agresiva … in plus, dupa cum arata, cred ca e vorba si de un transsexual …

 8. Israelul dovedeste prin Genocidul pe care-l face in Palestina ca este cu adevarat tara lui Satana in care Fiul lui Dumnezeu a fost batjocorit, torturat si ucis in chinuri groaznice acum 2000 de ani. Tocmai ca sa nu le dispara neamul fariseilor care L-au condamnat pe Iisus Christos la moarte. Ceeace se intampla in acest zile este dovada palpabila si concreta ca neamul fariseilor mincinosi, hoti si ucigasi de oameni nevinovati si Dumnezeu nu a disparut de pe fata Pamantului.

 9. „tara lui Satana in care Fiul lui Dumnezeu a fost batjocorit, torturat si ucis in chinuri groaznice acum 2000 de ani”

  Anul acesta, in Constanta, oras de pana la 300.000 de locuitori, doar 6.400 de babete mai credeau basmul tau. Stiu, la Bas se bea mult, dar e timpul sa te trezesti, extrateresti care vin cu dovada creatiei oamenilor atat de diferiti sunt pe drum, nu mai au mult. Apropo, ala dupa chipul si asemanarea dupa care ai fost creat tu, tot atat de mult bea ?

 10. recunosti ideia(prohetie) lui mishteaux in gura lui Putin (recent, azi) relativ la
  vestul care
  vrea ca ura ukranilot invinsi si vina acestui perdand se premediteaza cazand pe guvernul (de etnie) ukran ?
  Si ca VESTUL mai vrea inainte de-al blama e Zelenski sa mai dea niste legie foarte anti-ukrane precum … trimiterea de la 18 ani pe front ! Impusa nominal de USA … inregistrat arhivata de serviciile secerete russnace (stie si MI6)
  LA vou cum mai e vremea … la FRANKFURT iese soarele …se trezesc nemtii ! 😐
  🤫
  😀

 11. Teroriștii trebuiesc nimiciți,precum gândacii.Oriunde s-ar afla ei.Absolut normal ,gestul acestui politician republican A nu se uita 7 octombrie 2023.Israelul are dreptul de a riposta după atacul terorist al Hamas.Trimisi toți să se întâlnească cu fecioarele.Care să-i aștepte cu cucută.

 12. ”Făcătorii” de pace ai lumii , mari ”ambasadori” la ONU ! Ne mai mirăm că vor să declare fățis război Rusiei ? Cât îi mai ”hrănim” pe mincinoșii ăștia ?

 13. Dacă nu există Israelul în zonă și Europa cu hemoragiile ei bugetare, „Palestina” s-ar fi rezumat la câteva zeci de familii de felahi. Și câțiva negustori adormiți, că acum 150 de ani.Islamul, că și Hinduismul sau Buddhismul chinezesc, sunt incapabile de evoluție, idealul lor fiind plasat în trecut, nu. orientat spre viitor.La fel ca comunismul.

 14. @iau taxa de protectie fara TVA/Viata imbelsugata si plina de bucurii financiare tie si la tot neamul tau sa va dea Sfanta Treime si Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu dupa cat de adevarate sunt afirmatiile tale in postarea ta. Amin. Amin, Amin, Amin.

 15. Asta-i real atat de proasta pe cum o carecteriza nu doar MISHTEAUX ci si RAND Coprofagtion ?🥲🥲🥲
  _______________________________
  (mi-aduce aminte de semnaturile ofiterilor SS in carzile solemne ale LAGEROLO DE EXTERMINARE nazista !)

  E una sa omori brusc si fara chinuri cateva sute de mii de civili (ca la HIROSHIMA si la NAGSAKI) si e alta sa dai foc harapilor si sa le mai si pui muzica la dansul AGONIEI mortale …)

  MAGA ! 🤣✡️🤣TRUMP=POTUS🤫

 16. stul ingropat in Rusia ataca ortodocsia si pe protestanti, deci insul e catolic (har-ghielian) antiromân. De ce s-or baga astia in fata sa li se vada rusinea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.