Gică Hagi negociază plecarea din România

Gică Hagi a fost ofertat din străinătate şi poate pleca de la Farul, scrie Orange Sport.

Gică Hagi este din ce în ce mai aproape să renunţe la proiectul de la Ovidiu pentru a începe o aventură în străinătate. După ce a câştigat titlul anul trecut, „Regele” a avut parte de un sezon dificil în actuala stagiune, reuşind să intre în play-off cu mari emoţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. Vai , nu se poateee ….

  Pai , Capitalismul european de sorginte american – implementat in Romania – nu mai garanteaza chiar nimic ?
  Nici cit o ceapa degerata , stricata ??

  PS__Capitalismul globalist = devalorizare , secatuire si nivelare a tuturor valorilor dintr-o societate care va deveni pustie –
  60 % migreaza , 30 % crapa ( a se citi -decedeaza ) , restul ……Dumnezeu cu mila .

 2. Du-te bă în Albania!…de acolo ați venit… să mai vi în românia când o zbura porcul…să nu-l uiți pe faianțor!…
  La revedere și să nu mai auzim de tine mulți ani!…drum bun…

 3. kramstain, eu zic ca sa vorbesti mai respectuos cu un nobil minunat, asa cum este Gheorghe Hagi. Ti-e clar, mai anonimule?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.